Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
Изгуби ли
регистрационния е-мейл?
Live Web Cam Rousse
Всичко за Русе
»
Транспорт / Transport
»
Междуградският Транспорт
Username:
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Password:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Сигнали за кмета
Вход
1
...
7
8
[
9
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Междуградският Транспорт (Прочетена 14601 пъти)
0 Членове и 4 Гости преглежда(т) тази тема.
vesel
Hero Member
Неактивен
Публикации: 667
Re:Междуградският Транспорт
«
Отговор #120 -:
март 20, 2011, 01:30:58 »
Трябва да има ограничител, обаче дали е работещ
Те и камионите уж са така, но съм виждал как едва ли не се вее ремаркето на тир при бясно каране. Повечето камиони наистина не могат повече от 90-100 км/ч.
Активен
jorda
Sr. Member
Неактивен
Публикации: 426
«
Отговор #121 -:
март 20, 2011, 02:23:46 »
Но това, че не могата да се движат с повече от 100, не означава, че е направено за по- голяма безопасност. Просто над тази скорост разхода на гориво се повишава значително
Активен
centor
Newbie
Неактивен
Публикации: 9
«
Отговор #122 -:
март 22, 2011, 10:42:53 »
Аз пътувам често по линията Русе- София. Истината е , че Ивкони обслужват 9 от 14 автобуса на ден, който пътуват по това направление. Предимство е , че разполагат с Wi-Fi . Най- доволен съм от Biomet след това от Ивкони. Другите фирми са Eтап и Груп, който са пълна скръб - стари, мръсни , стъдени и бавни автобуси. А относно ограниченията хубаво е да се спазват, но веднъж съм пътувал с автобус с ограничител на скоростта и пътят ми от София до Русе беше 6 часа....
Активен
vesel
Hero Member
Неактивен
«
Отговор #123 -:
март 22, 2011, 05:56:09 »
Чак пък стари автобуси на Груп. Аз виждам доста свестни по линията. Важно е конкуренция да има, жалко че русенските фирми загубиха маршрута тотално.
Ако се кара според ограниченията пътя Русе- София е от порядъка на 4,5 часа. Това е без влизане в Плевен, без престоя на Обнова и без половин час домогване до автогара София
. Карането над ограниченията довежда до не повече от 20 минути разлика. Не мисля, че си струва спестеното време, при положение, че шофираш 50 местен автобус
Преминаването през населени места със скорост над 60 км/ч пък си е абсолютна глупост за мен.
«
Последна редакция: март 22, 2011, 05:58:11 от vesel
»
Активен
deian
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2874
«
Отговор #124 -:
март 22, 2011, 06:18:02 »
Мен автобусите точно ме изпреварват в населени места, понеже аз там си заковавам на 50-55 колкото и да ми присветкват разни досадници отзад.
Ованесови бяха най-свястната фирма по линията Русе-София. Сега всичко е компромис и картел на цените.
Активен
rusev_ivo
Гост
«
Отговор #125 -:
март 24, 2011, 07:28:23 »
Цитат на: centor в март 22, 2011, 10:42:53
Аз пътувам често по линията Русе- София. Истината е , че Ивкони обслужват 9 от 14 автобуса на ден, който пътуват по това направление. Предимство е , че разполагат с Wi-Fi .
Безплатен?
Активен
vesel
Hero Member
Неактивен
«
Отговор #126 -:
март 24, 2011, 10:38:27 »
Безплатен е, да. Аз го ползвам понякога, когато спра с колата на Обнова и има наоколо почиващ автобус на Ивкони
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2659
«
Отговор #127 -:
март 24, 2011, 11:11:38 »
Брей, имат си Hot Spot?
Активен
Във форума се ражда истината.
mladen201
Гост
«
Отговор #128 -:
юни 05, 2011, 11:04:39 »
Цитат на: vesel в март 10, 2011, 10:37:48
Вече няколко пъти засичам един автобус по линията Русе - София, който не е брандиран. Прилича ми на един от по -старичките автобуси на "Ованесови". Днес като се разминах с него видях на табелата час на тръгване от София 7,00. По инфо от страницата на столичната автогара линията в този час се обслужва от "Ивкони"
Ованесови оттдавна са нередовни от всякаде.Ако ги спрът не им завиждам
Активен
vesel
Hero Member
Неактивен
«
Отговор #129 -:
юли 11, 2011, 02:30:37 »
Ето една статия по темата, която засегнахме за интернет достъпа в автобусите
http://www.ruseinfo.net/news_91544.html
Цитат
Безплатен достъп до интернет по време на път е най-новата услуга, която започва да се предлага от този месец в автобусите на една от най-големите транспортни компании у нас Юнион Ивкони. Фирмата базира услугата си на Wi-Fi свързаност от VIVACOM и разчита на най-добрата 3G-мрежа, която предоставя телекома в цяла България, за да осигури на своите пътници безпроблемна свързаност със световната мрежа.
Услугата е абсолютно безплатна и от нея могат да се възползват всички притежатели на лаптопи и мобилни устройства с възможност за интернет сърфиране, независимо от оператора, който потребителите ползват. Така в цялата страна едновременно започват да работят автобуси, оборудвани с 3G-рутери на VIVACOM, които ще осигуряват интернет достъп на всички пътници по междуградските линии на автопревозвача. За да се ползва услугата не се изисква парола, нито специален код. Тя няма да оскъпи и цените на билетите, а ще се предоставя като допълнителен бонус на пътниците от страна на Юнион Ивкони. Единственото, за което трябва да следят потребителите е специалния стикер, който идентифицира автобусът като свободна Wi-Fi Zone.
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
Нагоре
Изпечатай
« назад