Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 123   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Градският Транспорт  (Прочетена 2162365 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Митака
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1152

Профил
« Отговор #30 -: декември 10, 2007, 09:09:00 »

Пак забравяш, че 80% от хората работят в промишлените зони, а разстоянията до тях са големи.  "Възраждане Юг" примерно, попада в т.н. широк център на града , както и ЖП гарата. Нищо, че е обявен за отделен квартал. Говорим за квартали като Локомотив, Здравец, Изток, Дружба, Чародейка, Средна Кула и Долапите, в които живее приблизително 2/3 от населението на града. Да не говорим за денивелацията на Дружба и Чародейка.
Не ме разбирай погрешно, лично аз много обичам да ходя пеш, когато имам свободно време. Но разстоянията никак не са малки...
Активен
deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2875

Профил
« Отговор #31 -: декември 10, 2007, 09:15:18 »

Абе и аз съм фен на ходенето пеша, особено пък на вело-придвижването, ама зимата си е доста кофти и трябва транспорт дори и за кратки разстояния.
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 3480

Профил
« Отговор #32 -: декември 11, 2007, 10:05:11 »

спиро, това че ти не ползваш някоя линия не значи че другите не я ползват бе човек. не се изказвай така. ок, дадох ти пример с най-отдалечения квартал. ма ще ти дам пример и как баба ми ходи от центъра до вазата с автобус просто защото е възрастна жената. това са максимум 3-4 спирки. зависи дали ще го вземе от ЦБА или Белведере. и аз съм млад. и аз ходя от Неделя до трета поликлиника пеша ама не всички са като мен....
Активен

Във форума се ражда истината.
jeronimo
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #33 -: януари 02, 2008, 08:36:56 »

transporta s troleite e otvratitelen. Vse4ki kontroljori sa nevaspitani, a sofjorite sa prosto ugasni. Lipsvat im parvite 7 gogini. predlagam troleite da otpadnat kato transport zastoto sa mrasni,studeni i nekomfortni. Vsi4ki rabotnici v gradskijat transport se otnasjat neseriozno kam rabotnijat prozes, zakasnjavat po razpisanie ili izobsto ne se pojavjavat. Pijat bezobrazno mnogo kafeta i ve4no 4akat patnik da si otkage bileta za da priberat kintata za porednijat zapoi. Za tova da givee 4asnija transport van dargavnija.
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #34 -: януари 02, 2008, 08:46:59 »

това с кафетата е най отвратителното деяние за което съм чувал! потресен съм! тея хора са за затвор! или да ги убием с камъни!
Активен

jeronimo
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #35 -: януари 02, 2008, 09:06:40 »

dragi gospodine, tova s kamanite e strahotno, no nie ne se namirame v LIBIJA na ZELENIJA ploshtad.no opredeleno tezi hora ne zaslugavat parite za koito se borjat i za koito stachkuvaha tolkova vreme.
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #36 -: януари 02, 2008, 09:23:14 »

пратих ти ЛС но вече пред всички ще те помоля да пишеш на кирилица. това е политика на форума
Активен

deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #37 -: януари 02, 2008, 09:57:54 »

Не разбрах какво значи "пътник да си откаже билета за да приберат кинтата"?
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #38 -: януари 02, 2008, 10:05:11 »

Smiley често ми се с случвало във варна. кондукторите са ме молили да им дам билетчето като напускам автобуса и ми дават 20-30ст. после го препродават. тва си е ежедневна далавера. апропо, сега когато билетчето е 80ст очаквам по-голям дял  Wink
Активен

deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #39 -: януари 02, 2008, 10:22:58 »

Хаха, че то и за пътника далавера това Smiley Само дето работодателя остава с пръст в уста.
Честно казано в Русе никога не ми се е случвало подобно нещо. Не че пътувам много с градския Smiley
Активен
Кристин
Слънчоглед
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 774

Профил
« Отговор #40 -: януари 03, 2008, 11:26:48 »

В Русе не го правят масово, но и аз съм виждала как хора си отказват билета, затова пък в Русе не дават парички, като ще слизаш  Tongue Роска, ти намазваш повече от нас  Grin
А пък веднъж точно в един частен автобус един мъж след като подаде парите и не му беше даден билет си поиска. Контрольорката нищо не каза и продължи напред, г-нът и повтори, тя отново нищо не направи, накрая той каза: "Вижте аз държа на билет", и въпреки всичко не съм сигурна, че го получи... Това беше едно от най-нахалните изпълнения на контрольор, които съм виждала...
Обаче пък и тях ги проверяват. Един ден в един държавен тролей, на кръговото мисля или на пазара, в посока Дружби, влиза мъж с табелка: "КОНТРОЛА" и започна да проверява всички пътници дали имат билети... за радост на контрольорката, която си беше редовна, всички пътници си имаха билети/карти. Добро попадение.  Cheesy
Активен

Аз конструирам всеобщото като избирам себе си.
SlAdKiQ
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 142

Профил Ел. поща
« Отговор #41 -: януари 03, 2008, 12:03:58 »

тес проверачи по тролеите не глобяват контролиора които не си е свършил работата а глобяват този които няма билетче  Tongue в това сам сигорен , единпат една маика с дете и вика то детето е на 6 години ама то се вижда че не е и тас настояваше да и плати ама маиката не даде пари и контролиорката каза ко мене няма да ме глобят тебе ще глобят
Активен

Кристин
Слънчоглед
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 774

Профил
« Отговор #42 -: януари 03, 2008, 01:49:15 »

Виж, естествено, че глобяват човек без билет. Дори мисля, че глобата е от сорта на 500 лв. Само че съм напълно сигурна, че и контрольора си го отнася Wink
Активен

Аз конструирам всеобщото като избирам себе си.
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #43 -: януари 03, 2008, 02:42:29 »

явно в Русе просто не ти дават билет. тука са го измисли по-добре и не са до там нахални.
Активен

SlAdKiQ
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 142

Профил Ел. поща
« Отговор #44 -: януари 03, 2008, 03:13:15 »

ама е и друго варна друго е русе от центара до владиславово трошево младост са 40 50 км аз кат сам го фащал автобуса от центара до като стигна до владиславово някаде кам 45 50 мин пиша до трошево сме ходили и е 2 часа и нещо затова за там цените са нормални и гледат как да си избият пари хората пак и са по отчтиви от наще. На мене колко пати са ми правиле скандал че с карта за 27 сам се качил от ялта на 13 или на 21 или на 24 от предната спирка и почват да врякат . Пак и друго има забелязвам че повечето контролиори са в наднормено тегло , да не им правят кастинг подбор на дибелите кандидати направо кат валяци минават покраи тебе и през тебе абе русенска работа
Активен

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 123   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.044 секунди с 24 запитвания. (Pretty URLs adds 0.008s, 2q)

Google e прегледал тази страница ноември 30, 2024, 02:29:21