Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Русенските улици  (Прочетена 14979 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Митака
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1044

Профил
« Отговор #315 -: февруари 06, 2010, 07:30:34 »

Напълно съм съгласен с теб. То ,че са теснички платната ,теснички са, ама. Има много "шофьори" ,които са за тояга. Кааарат по осевата с 30км, човек се чуди от къде да мине.

Тези 3 ленти са много измъчени. Можели са да направят 2 по-широки ленти за движение и 1 по-тясна аварийна.
Активен
Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2295

Профил Ел. поща
« Отговор #316 -: февруари 06, 2010, 11:37:45 »

Ето Младен беше писал, че е малак. Той имаше предвид, че е малък, а вместо това излезе, че е биволче, което се въргаля в локвите Cheesy

А, той надали и знае значението на "малак" - гражданче е момчето, сигурно не е и виждало такова добиче, камо ли пък да знае как се казва по народному...

Това в голяма степен може би се дължи на ужасното чатене на латиница и шльокавица. Колкото е полезен нета с всичката информация в него, толкова е и вреден с чатенето и опростяването на нещата...

То не е опростяване, а направо опростачване... Shocked

...според мен една хубава, стойностна книга на хартия все още не може да бъде заменена от никакъв нет.

Категорично - и никога няма да бъде заменена. То си е единствено по рода си преживяване - да почетеш вечер преди сън в леглото и после да пъхнеш книгата под възглавницата... Даже и да си с нетбук PC, пак не е като книгата на хартия и това си е. Grin Лошото е обаче, че хората в световен мащаб четат все по-малко с всяко следващо поколение. А полуграмотността се шири все повече и повече - не само у нас... Angry
« Последна редакция: февруари 06, 2010, 11:55:33 от Orthodox » Активен

За Вяра и Отечество!
ilko
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 347

Профил Ел. поща
« Отговор #317 -: февруари 07, 2010, 02:52:39 »

Не четенето ,а липсата на писане ми е проблема ,лично на мене . Не ми се налага да пиша ръкописно и усещам ,че вече се замислям за свръзките .
Активен
niki67
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 578

Профил Ел. поща
« Отговор #318 -: февруари 07, 2010, 08:30:30 »

Eпа и аз не пиша ръкописно, 99% пиша на компа, ама ако правех толкова много и такива правописни грешки като тебе, щях да се гръмна. Smiley
Активен
Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2295

Профил Ел. поща
« Отговор #319 -: февруари 07, 2010, 09:11:57 »

Впрочем, Ники, нека не бъдем толкова строги към по-младите - в някаква степен и те не са виновни за нивото на грамотността си, защото качеството на образованието у нас драстично спадна през последните две десетилетия и просто не може да даде на учениците достатъчна подготовка, за да имат знания на добро ниво. Толкова много неща се скапаха в живота ни, а дали ще се оправят - Бог знае... Huh?
Активен

За Вяра и Отечество!
СкручЪ
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 438

Защото съм пич ;]

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #320 -: февруари 08, 2010, 03:40:44 »

Нека да се върнем на темата, а?

Днес откакто станах чистя сняг пред нас. Аз съм в квартал с къщи и не е 30 души да изчистим само пред входа, както е в блоковете ;]
Поне това беше готиното, че всеки помага на всеки. По едно време бяхме 5 души, които си помагахме - първо чистим тротоара пред единия, после пред другия и т.н. Комшия в нужда се познава ;]
Иначе през Згориград между Шипка и Волов 2 пъти е минал багер, като вторият път е бил с вдигнато гребло, а по Шипка видях само един да минава и то пак с вдигнато гребло. Личи си, че са чистили, но въпреки това за няколко часа видях поне 10 коли да се завъртат.

http://i64.servimg.com/u/f64/12/14/34/63/dsc00011.jpg
Русенските улици
Активен
niki67
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #321 -: февруари 08, 2010, 04:57:36 »

Хъм, не знам днес как е било в Русе, ама в София беше кошмар. Почти непроходима.
Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Активен Активен

Публикации: 894

Профил
« Отговор #322 -: февруари 08, 2010, 05:48:54 »

В София има по-малко сняг до колкото разбрах от новините. То там просто не може да се чисти заради колите. Иначе в Русе е сигурно най-тежко в момента, въпреки че доста усилия се полагат за разчистването на града.
Активен

di4ko
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 584

Профил
« Отговор #323 -: февруари 08, 2010, 05:50:43 »

бул.Хр.Ботев

#
бул.Бозвели

#
ул.Борисова

#

#

#

#

#
Активен
deian
Hero Member
Активен Активен

Публикации: 2495

Профил
« Отговор #324 -: февруари 08, 2010, 06:19:48 »

Даа, целия град е "хубаво" почистен Huh?
Активен
niki67
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #325 -: февруари 09, 2010, 09:25:48 »

Е, още от снощи в София вече е почистено до асфалт. Днес нямаше никакви проблеми. Но вчера сутринта беше ужас. В България снегът винаги ни изненадва Cheesy Ама като гледам снимките от Русе, то даже и вчера сутринта в София беше верно много по-добре. Явно тука в столицата сме големи мрънкалници и много капризни Cheesy
Активен
deian
Hero Member
Активен Активен

Публикации: 2495

Профил
« Отговор #326 -: февруари 09, 2010, 09:48:16 »

Вярно е, че много мрънкате и все с вашите проблеми ни занимавате. Но това не означава, че оправдавам фирмите, които не са си свършили работата. Всички трябва да мрънкат в такъв случай.
Активен
vesel
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 167

Профил Ел. поща
« Отговор #327 -: февруари 09, 2010, 10:07:24 »

Ето как изглежда дворът ми малко преди и след последния снеговалеж

BMW - то на съседа  Cheesy

Това е улицата пред входа

Служебното снегоринче и тротоара на блока преди да развъртя греблото  Smiley
Активен
niki67
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #328 -: февруари 09, 2010, 10:46:36 »

Мале ужас Roll Eyes Че то в Русе кошмар бе Roll Eyes Е значи много несправедливо плюят софийската кметица по форумите, че то тук си е направо идеално почистено, такова чудо не можеш да видиш. И къде отиват данъците на русенци??? Дори и централната улица не е почистена. Истинско безобразие.
Активен
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1404

Профил WWW
« Отговор #329 -: февруари 09, 2010, 11:24:33 »

Уха, като гледам доста е валяло в Русе...
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.118 секунди с 23 запитвания. (Pretty URLs adds 0.073s, 2q)

Google e прегледал тази страница февруари 17, 2010, 09:29:54