Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Детски спорт.Къде тренират децата на Русе  (Прочетена 29774 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
kevingarnett21
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« Отговор #15 -: септември 28, 2009, 02:56:04 »

Спортен Клуб Водна Топка Локомотив Русе, набира желаещи да тренират водна топка.

Провежда курсове по плуване за начинаещи и напреднали.

Издирваните възрастови групи са деца и младежи родени в периода 1994 - 2003 год.

Тренировките и курсовете се провеждат на басейн Норд, басейн Спарки (Г.Димитров) и на басейна на корабния техникум - Русе. За повече информация посетете новата уеб страница на клуба www.loko-rs.com
Активен
seemoreglass
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

Профил Ел. поща
« Отговор #16 -: септември 29, 2009, 09:55:53 »

Много благодаря!Посетих сайта.Ще се пробваме да го запишем първо при начинаещите.Ако му хареса, ще се радвам да продължи при ватерполистите.
Това лято записахме сина ми на плуване за начинаещи към басейна на "Спарки" - но занятията бяха в малкия открит отвън.Закупихме първоначално 1 карта за 40 лв., но за 8 занятия не постигна почти нищо..Общо бяха 18 деца, а басейнчето е със "детски" размери, но достатъчни за тренировка на максимум 5-6 деца.Водата беше мръсна, неподдържана и студена.Но пълно разочарование изпитахме, когато на въпроса " ще може ли синът ми да продължи да тренира плуване и през учебната година в големия басейн?", треньорката отговори: "О,разбира се.Но първо трябва да премине 5 курса на обучение за начинаещи тук, на малкия басейн през лятото, и наесен ще го вземем в големия басейн.Събирайте си картите, и като съберете 5, се обадете пак".
( т.е първо платете 5 карти по 40.00лв, пък после ще видим..").Така и не го заведох повече след първия курс.....
« Последна редакция: септември 29, 2009, 10:02:32 от seemoreglass » Активен
deep_zone_
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #17 -: август 23, 2010, 12:19:53 »

аз вече съм на четвърта карта и знам 3 стила мн съм доволнаи предимно тя изкарва тез,които се страхуват да влязат във вътрешния басейн малко строга  Evil Cheesy ама съм мн дожолна Smiley
Активен
seemoreglass
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #18 -: август 24, 2010, 09:45:58 »

Привет)
Хлапето вече почти година тренира водна топка.Треньорът Иво Димитров има страхотен подход към децата.Обожават го (Иво, благодаря!)
Активен
seemoreglass
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #19 -: август 24, 2010, 10:44:43 »

Да добавя нещо важно за интересуващи се деца и родители -  ако още не сте избрали къде да запишете детето си - можете да се обърнете към Антон и Мирела Партинови от клуб "Здравей здраве" http://www.zdravejzdrave.com/
Освен бойни изкуства (кудо, тай-бокс), младият екип на "Здравей здраве" води детски танцов ансамбъл,тренировки и обучение по йога, пилатес,тае бо..Работи с много детски градини и с повечето училища в Русе.
Разбира се, не мога да не препоръчам и СКВТ "Локомотив"-Русе Grin
http://www.loko-rs.com
и се включете в петицията за изграждането на нов закрит басейн!
http://bgpetition.com/stroej-na-zakrit-pluven-basein-v-Ruse/index.html

Активен
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.071 секунди с 25 запитвания. (Pretty URLs adds 0.006s, 2q)

Google e прегледал тази страница септември 07, 2024, 07:34:05