Страници: [1] 2 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Стена на славата  (Прочетена 44181 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Русенец
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2432

Профил
« -: май 31, 2019, 05:08:20 »

Отварям тази тема по идея на потребителя JMM. Да видим с какво ще се напълни...
Сега сериозно, ясно е, че вече не сме флагман като преди 100 години и много новаторски неща да се появяват първо тук, но се срещат и някои добри практики и изпълнения.

Share this topic on DiggShare this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on Twitter

Активен
Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 5216

Профил Ел. поща
« Отговор #1 -: май 31, 2019, 11:19:05 »

За начало публикувам връзка към мнение на колегата vesel в темата за бул. Придунавски, където той дава добра оценка на монтажа на осветлението в участъка около хотел Рига. Ако имаме поглед за тях, сигурно ще открием и още примери и ще ги споделим тук, та да внесем поне малко светлинка в общо взето мрачноватата картина на русенската действителност...

http://www.ruseonline.info/smf/transport/ak/msg44829/#msg44829
Активен

Smiley Четете и русенските теми във форума на SkyscraperCity!
SKCH
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 491

Профил Ел. поща
« Отговор #2 -: октомври 10, 2019, 11:34:46 »

Понеже някой във форума се възмущаваше за капаците на шахтите и как в София имали герба на града, от ремонтирания бул. "Липник":

Активен
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2274

Профил WWW
« Отговор #3 -: октомври 10, 2019, 11:46:45 »

Въпросът е да са самонивелиращи, не да имат герба на Русе или Тутракан. Но браво, би било добре да стане масова практика на всеки уличен ремонт, особено на важни пътни артерии.
Активен
bgdimitrov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 682

Профил
« Отговор #4 -: април 26, 2020, 09:13:01 »

Добре че беше Стоилов, цялата централна част на града светна.  Cool
Снимката е от ул. Борисова. Материал: Фейсбук.

Активен
фараша
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1432

Профил
« Отговор #5 -: април 27, 2020, 10:56:34 »

Добре че беше Стоилов, цялата централна част на града светна.  Cool
Снимката е от ул. Борисова. Материал: Фейсбук.

Още едно нещо, в което сме първи в страната. Може би някаква паметна плоча, би била подходяща за случая.
Активен
Русенец
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: април 27, 2020, 01:18:25 »

Фараш, имай предвид, че сарказма ти може да бъде възприет буквално. Cheesy
Активен
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2274

Профил WWW
« Отговор #7 -: април 27, 2020, 09:59:03 »

Пламен Стоилов е мъченик за правата вяра и заслужава в знак на почит, всяка година в деня на края на мандата му, поне няколко други мъченици да се самовзривят сред хора за да го почетат.
Активен
JMM
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #8 -: април 28, 2020, 09:13:42 »

Пламен Стоилов успя да остави нещо за Русе след себе си, докато от плювачите му ще остане само тор ….

За пореден път се убеждавам, че тегаво върви присъствието на позитивни новини в общественото пространство на Русе ….

И в този форум, негативното взема превес над позитивното …

Темата отворена "по идея на потребителя JMM", определено предизвиква дискомфорт в черногледите души на много нещастни в личен план хора.
Да му минава на някой живота в това, не на него да му е добре, а на Пламен Стоилов да му е зле, е невероятно жалко…
Активен
Русенец
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: април 28, 2020, 09:20:08 »

Не схващам защо потребител е в червено и защо натъртваш на него? Не сме ли потребители на форума?
Активен
JMM
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #10 -: април 28, 2020, 10:59:04 »

Не схващам защо потребител е в червено и защо натъртваш на него? Не сме ли потребители на форума?

"потребител" е някой, който потребява нещо …. докато аз влизам тук за да изказвам мнения по теми свързани с градът Русе.
Не желая нищо да вземам, а желая единствено да дам, да оставя нещо според възможностите си ….
« Последна редакция: април 28, 2020, 11:11:30 от JMM » Активен
фараша
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1432

Профил
« Отговор #11 -: април 28, 2020, 11:13:06 »

Пламен Стоилов успя да остави нещо за Русе след себе си, докато от плювачите му ще остане само тор ….
За пореден път се убеждавам, че тегаво върви присъствието на позитивни новини в общественото пространство на Русе ….
Темата отворена "по идея на потребителя JMM", определено предизвиква дискомфорт в черногледите души на много нещастни в личен план хора.
Да му минава на някой живота в това, не на него да му е добре, а на Пламен Стоилов да му е зле, е невероятно жалко…

Да не забравяме все пак, че управлението на Стоилов са всъщност най-добрите икономически години за България и Европа след кризата от 2008 г., когато различни еврофондове и програми оставиха нещо след себе си във всички големи български градове, та чак до по-малките градчета и села. Аз лично нямам негативно отношение към човека и кмета Стоилов и не смятам, че е пълен провал, но и не откривам някакъв негов специфичен и категоричен принос за развитието на града ни, извън споменатите добри години и принадлежността му към управляващата партия и съответните схеми за реализация на проекти.
Може и да съм нещастен в личен план/знам ли?/, но не съм черноглед и абсолютно категорично не съм с фиксация върху г-н Стоилов. По-скоро оставам с впечатление, че вие двамата с n00b имате по-специфично отношение към бившия ни кмет и управлението на ГЕРБ в града,а и като цяло.
Активен
bgdimitrov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 682

Профил
« Отговор #12 -: април 28, 2020, 11:53:31 »

Хайде стига с политиката, има си тема за това.

Точно пък ЛЕД осветлението наистина няма какво да му търсим кусури. Вместо това вземете да оставите по един лайк и да се радваме на нещо добро в Русе. Дано сегашния кмет пък успее да развие нещата.
Активен
Русенец
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #13 -: април 30, 2020, 04:32:43 »

"потребител" е някой, който потребява нещо …. докато аз влизам тук за да изказвам мнения по теми свързани с градът Русе.
Не желая нищо да вземам, а желая единствено да дам, да оставя нещо според възможностите си ….
Всички ние потребяваме продукта или казано с други думи - използваме форума. Юзъри демек. Използвам или потребявам не са лоши думи.
Но добре - ти ще си "давател".
Активен
JMM
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #14 -: май 01, 2020, 10:53:37 »

Да не забравяме все пак, че управлението на Стоилов са всъщност най-добрите икономически години за България и Европа след кризата от 2008 г., когато различни еврофондове и програми оставиха нещо след себе си във всички големи български градове, та чак до по-малките градчета и села. Аз лично нямам негативно отношение към човека и кмета Стоилов и не смятам, че е пълен провал, но и не откривам някакъв негов специфичен и категоричен принос за развитието на града ни, извън споменатите добри години и принадлежността му към управляващата партия и съответните схеми за реализация на проекти.
Може и да съм нещастен в личен план/знам ли?/, но не съм черноглед и абсолютно категорично не съм с фиксация върху г-н Стоилов. По-скоро оставам с впечатление, че вие двамата с n00b имате по-специфично отношение към бившия ни кмет и управлението на ГЕРБ в града,а и като цяло.

" … различни еврофондове и програми оставиха нещо след себе си във всички големи български градове, та чак до по-малките градчета и села." - с това категорично не мога да се съглася! Категорично виждам в това опит за "размиване" заслугите на екипа Стоилов. Никой не излива пари, просто ей така и дори вместо кмет ако имаме куцо магаре, то заради "добрите икономически години" нещата се случват от само себе си… Финансирането по европрограми трябва да се обоснове и защити. Тук ще напомня, че в началото на 2014 по времето на Орешарски, с голямо мнозинство от Европейския парламент направиха препоръка да бъдат спрени еврофондовете към България. (защо ли ?!)

"не откривам някакъв негов специфичен и категоричен принос за развитието на града ни" - ако това твърдение е вярно, то няма никакво значение кой ще е кмет на Русе ….
Активен
Страници: [1] 2 3   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.113 секунди с 25 запитвания. (Pretty URLs adds 0.012s, 2q)

Google e прегледал тази страница декември 02, 2024, 01:42:16