Страници: 1 ... 15 16 [17] 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дунав мост.  (Прочетена 20920 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2592

Профил
« Отговор #240 -: ноември 30, 2009, 10:44:10 »

Дайте да вземем да сметнем колко излиза на км преминаването през най-различни мостове и да връчим титлата на нашия първенец директно, може и с Господари.ком Tongue
Активен
Ruschukliq1986
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 815

само тука съм си у дома...

Профил WWW
« Отговор #241 -: ноември 30, 2009, 11:14:28 »

хаха добра идея. Можем да проучим дали наистина е така и по едно златно скунксче за който заслужава  Cheesy
Активен

само тука съм с у дома...
deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2592

Профил
« Отговор #242 -: декември 07, 2009, 07:00:33 »

Цитат
Ще предлагат леките автомобили да са без такса на Дунав мост
Има предложение еврорегион Русе – Гюргево да е домакин на Дунавска конференция, заяви русенският кмет Божидар Йотов. Съвместните проекти по програма „Трансгранично сътрудничество” и функционирането на еврорегиона са били сред дискутираните теми на срещата между посланика на Румъния Антон Пакурецу, депутата Меглена Плугчиева, областния управител Пламен Стоилов и кмета Божидар Йотов днес в Русе.

Обсъдени са били и таксите на Дунав мост. Договорено е Община Русе да направи писмено предложение с искане да бъдат освободени от такса Дунав мост преминаващите леки автомобили и автобуси от градска линия Русе - Гюргево. Посланик Пакурецу декларира, че ще настоява за решаването на поставените въпроси пред съответните румънски институции. Меглена Плугчиева се ангажира да представи исканията на Община Русе на съвместна среща с министъра на регионалното развитие и благоустройството и министъра на транспорта.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=446860
Активен
martin1991m
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 37

Профил Ел. поща
« Отговор #243 -: февруари 21, 2010, 10:19:22 »

не знаех къде да го напиша затова искам да попитам тук-някой знае ли сали за да отиде6 в Румъния се плаща нещо ако си с кола и колко се плаща , мисля че това става на Дунав мост
Активен

Déjales decir que no es de verdad
Sé que nuestro amor siempre durará
Piensen lo que quieran pensar de mí
A mí me da igual
Yo vivo por ti
Nikoloff
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 58

Профил
« Отговор #244 -: февруари 21, 2010, 10:40:56 »

не знаех къде да го напиша затова искам да попитам тук-някой знае ли сали за да отиде6 в Румъния се плаща нещо ако си с кола и колко се плаща , мисля че това става на Дунав мост

Плаща се, макар, че имаше доста протести по въпроса... Миналата година беше 6 евро (във всяка посока), тази все още не съм пътувал, но не съм чувал за някаква промяна.
Активен
SW2FL
Administrator
Hero Member
Активен Активен

Публикации: 803

9842765 sw2fl@hotmail.com SW2FL SW2FL *
Профил WWW Ел. поща
« Отговор #245 -: февруари 21, 2010, 11:07:33 »

такса мост - 12 лв. на отиване от българска страна, румънска винетка - годишна 112 леи, седмична 13 леи, такса мост на връщане от румънска стана - 24.70 леи, ако се пазариш и без квитанция - 10 леи.
Това е като цело Smiley
Активен

martin1991m
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 37

Профил Ел. поща
« Отговор #246 -: февруари 22, 2010, 08:49:01 »

такса мост - 12 лв. на отиване от българска страна, румънска винетка - годишна 112 леи, седмична 13 леи, такса мост на връщане от румънска стана - 24.70 леи, ако се пазариш и без квитанция - 10 леи.
Това е като цело Smiley

благодаря за информацията и се извинявам още един път за флууда
Активен

Déjales decir que no es de verdad
Sé que nuestro amor siempre durará
Piensen lo que quieran pensar de mí
A mí me da igual
Yo vivo por ti
SW2FL
Administrator
Hero Member
Активен Активен

Публикации: 803

9842765 sw2fl@hotmail.com SW2FL SW2FL *
Профил WWW Ел. поща
« Отговор #247 -: февруари 26, 2010, 01:21:54 »

Искам да предупредя всички които ще пътуват За или От Румъния, за една нова и интересна схема за измама на преминаващите. Случва ми се за втори път вече и затова мисля, че не е случайно. На излизане от Румъния на КПП-то за плащане на такса мост, може да се опитат да Ви продадат винетка! НА ИЗЛИЗАНЕ ОТ РУМЪНИЯ!!! Не се хващайте на приказките на митничарите! Винетките не се продават на КПП-тата където се плаща такса мост. Още повече на излизане от страната. А ако това Ви се случи и имате повечко време и обичате да се разправяте, с пълно право може да ходите да търсите началника на митничарите. Повярвайте ми, това никак няма да им се понрави!
Активен

di4ko
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 638

Профил
« Отговор #248 -: март 11, 2010, 05:54:02 »

Украински кораб се блъсна в Дунав мост
Украйнски кораб се е блъснал в подпорите на Дунав мост край Русе снощи. Информацията беше потвърдена от капитан Георги Иванов, директор на Морска администрация в Русе. Кап. Георгиев допълни, че конвоят е отплававал по маршрута си днес в ранния следобед. По думите му, причините за инцидента били високото ниво на река Дунав и силното течение, предизвикано от вятъра. „За капак”, отказал и един от двигателите на тласкача. Няма щети на подпорите на Дунав мост, както и на украинския кораб, който се отървал с една огъната секция, допълни кап. Георгиев.

Украйнският тласкач „Улан Батор” пътувал с шест натоварени секции. След сблъсъка капитанът подал сигнал за бедствие. Към катастрофата са се отправили корабите на БРП „Васил Левски”, „Хаджи Димитър” и „Мадара”. Спасителната акция продължила шест часа. Случаят ще се разследват от румънските речни власти, тъй като инцидентът е станал в техни води.
http://news.ruse24.bg/148431.html#
Активен

Pfote2
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 640

Профил Ел. поща
« Отговор #249 -: март 12, 2010, 11:22:17 »

Добре, че е в румънски води. Поне ще бъде разследвано. Напомням само, че преди няколко дена един украински самалЁт на Донбасэр беше спрян, защото пилотът и стюардесата са били с над 3 про милле концентранция на етанол в кръвта. Пасажерите са били на брой 86.
А на един кораб какво пиене пада не знае само този, който не е имал роднини в БРП-то. При това на българските кораби. А си предствяйте на украинския! Да видим следствието какво ще каже.
« Последна редакция: март 12, 2010, 08:34:04 от Pfote2 » Активен
svetlin74
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 87

Профил
« Отговор #250 -: март 12, 2010, 02:15:26 »

Цитат
... автобуси от градска линия Русе - Гюргево ...

Съществува ли тази линия или е само добро пожелание ?
Активен
ilko
Илко
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 436

Профил Ел. поща
« Отговор #251 -: март 19, 2010, 08:53:18 »

Втория мост при ,,Метро ,, за който ви говоря от година ,може и да стане ! http://banks.dir.bg/2010/03/12/news6032629.html   , втори пореден министър говори за него . Ако всеки си свърши работата , Русе ще е северния хегемон . Аз искам лупинги със самолети под мостовете като шоутата в Будапеща . Като направят и новите мостове над Лома , ще си купя и аз едно самолетче на старо  Cheesy ако не са ме прибрали до тогаз ... Lips Sealed
Активен
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1447

Профил WWW
« Отговор #252 -: март 19, 2010, 08:58:15 »

Твърде голям песимист съм. Те един мост при Видин не могат да направят цяло десетилетие, нашия мост е в окаяно състояние, нищо че всяка година събират пари колкото за още един мост и така...да живее Абсурдистан.
Активен
peter
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 43

равно на водоравно

Профил
« Отговор #253 -: март 19, 2010, 09:00:40 »

Ето още малко инфо в което дори се споменава за още 2 моста  Roll Eyes  http://novini.dir.bg/2010/03/19/news6058003.html
Активен

© ®
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1072

Профил
« Отговор #254 -: март 19, 2010, 09:05:10 »

Не съм сигурен това до колко е новина. Поне аз го знам от известно време. Единия мост искат да е при Силистра, а другия точно при Никопол.
Активен

Страници: 1 ... 15 16 [17] 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.154 секунди с 23 запитвания. (Pretty URLs adds 0.1s, 2q)

Google e прегледал тази страница юли 26, 2010, 11:39:45