Анкета
Въпрос: Доволни ли сте от това,което направи кмета Йотов за града
Определено да
Можеше да се постарае и повече
Не
Немога да преценя

Страници: 1 ... 3 4 [5]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Анкета за това,дали кмета си свърши работата  (Прочетена 26768 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2274

Профил WWW
« Отговор #60 -: март 26, 2010, 06:38:50 »

Един от алианс "Свети Петър" ми обясни, че всичките проблеми на града са свързани с голям подземен петролен кладенец точно под площад Свобода и петролното лоби, което иска да съсипе града, като вдигне петролна сонда на мястото на паметника на свободата. Обаче не мога да го разкрия, защото са много тайна организация. Дори плакати не могат да разлепят, защото от NSA отдавна имат технология, чрез която от разпечатаното на принтер може да се разбере серийния му номер и така да ги проследят.
Активен
ilko
Илко
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 520

Профил Ел. поща
« Отговор #61 -: март 26, 2010, 09:33:56 »

Ми как няма да е изкривена статуята на свободата ,всеки би се огънал ако това черното ,,злато,,те заблъска изотзад . Петък вечер е  Cheesy
Активен
krasi_guteva
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 190

Профил
« Отговор #62 -: април 10, 2010, 09:22:13 »

През септември бях писала в "Сигнали за кмета " за необезопасена шахта . След месец беше поставен капак - поне 10 см висок. Елате да видите сега. Преди 2 седмици капака е счупен на две -при положение ,че улицата е затворена и оттам вървят само пешеходци. Какво е това според вас -безхаберие на кмета или безхаберие на безотговорни русенци. Evil Затова и не вървят работите не само в нашия град ,но и в държавата. Ако един прави -друг разваля. Може моята случка да е малка  и маловажна ,но съм сигурна ,че има доста други примери.
Активен
Кристин
Слънчоглед
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 774

Профил
« Отговор #63 -: април 10, 2010, 10:37:31 »

От малките и уж маловажни нещица се формират така наречените големи!

Трябва всеки от себе си да даде в полза на малките неща, и така ще започнат да се случват и големите. Отговорни граждани -добра държава. Така смятам аз.
Активен

Аз конструирам всеобщото като избирам себе си.
equinox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 562

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #64 -: май 16, 2010, 02:42:49 »

Всъщност много от малките неща показват как се управлява дадено място, какво е мисленето на хората, отношението им. Например състоянието на пътищата в една държава или град говори много повече от една купчина доклади и статистики.
Активен
Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 5200

Профил Ел. поща
« Отговор #65 -: май 17, 2010, 12:01:00 »

Макар и с известно закъснение, поствам следващата част от епичната битка на правдолюбците от Свети Георги срещу Божо Йотов. Тук вече се включва тежка артилерия от чужбина, с надеждата най-после кметът да се сгромоляса от поста си. Обаче този път изцепката на алианса има смехотворен ефект, защото яко са преиграли и търсят телето там, дето го няма - сиреч под вола. Даже и да го е казал сеньор Еди-Кой-Си, много трудно е да се приеме, че пробиването на няколко отворчета във фундамента на паметника е причината за пропукването на скулптурата и накланянето на целия монумент. Причината е очевидна и моята 14-годишна дъщеря я посочи веднага след прочитането на позива срещу кмета - все пак паметникът е на 100 години. А времето има свойството да руши. Не зная дали през този едновековен живот на русенския символ му е извършван някакъв ремонт и профилактика, но аз поне досега съм видял само реставрирането на двете оръдия, извършено впрочем именно през кметския мандат на Йотов. А щом състоянието на паметника е толкова тревожно и трябва спешен ремонт, може би Общината трябва да пренасочи към това голяма част от средствата за прословутата реконструкция на градския център, която според мен не е толкова наложителна като цяло. Има си хас да оставим най-ценната забележителност на града ни да рухне (то нищо чудно да стане тъкмо при извършването на реконструкцията, де...)! Shocked

А политизирането на въпроса от светигеоргиевци е глупаво и неуместно. Освен че не е решение на пролема, то оставя и досадното усещане за дребнави интересчийски боричкания под мотото Стани-Да-Седна... Angry

Kmet_Pametnik.JPG
Анкета за това,дали кмета си свърши работата
* Kmet_Pametnik.JPG (700 KB, 1701x2396 - видяно 1051 пъти.)
« Последна редакция: май 17, 2010, 12:14:41 от Orthodox » Активен

Smiley Четете и русенските теми във форума на SkyscraperCity!
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2274

Профил WWW
« Отговор #66 -: май 17, 2010, 12:59:23 »

Това като си бях в Русе го прочетох, бяха го облепили на халите (където е забранено да се лепят плакати уж). Като прочетох за експерта по наклонени кули и извода за оградите, паднах от смях. Мислех да си откъсна едно за сувенир, ама се отказах.

Божо иначе нарочно не вкара Дунав в А група и бави ремонта на площада, заради което ще си отнесе народния гняв...
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 3468

Профил
« Отговор #67 -: май 17, 2010, 08:19:15 »

За влизането на Дунав се съмнявам да е той, тъй като той се надяваше, като влезе отбора, да спре да се занимава с него. Пък сега трябва да продължава да се моли за пари наляво и надясно.
Активен

Във форума се ражда истината.
Страници: 1 ... 3 4 [5]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.052 секунди с 27 запитвания. (Pretty URLs adds 0.005s, 2q)

Google e прегледал тази страница октомври 04, 2024, 06:12:03