Анкета
Въпрос: Доволни ли сте от това,което направи кмета Йотов за града
Определено да
Можеше да се постарае и повече
Не
Немога да преценя

Страници: [1] 2 3 ... 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Анкета за това,дали кмета си свърши работата  (Прочетена 27561 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
SILVER
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 5

татуиран

Профил
« -: септември 03, 2007, 02:06:38 »

Тази анкета я пускам,защото ми е интересно да видя колко от вас мислят като мен и колко не одобряват това,което Йотов направи за града през времето на мандата си.

Share this topic on DiggShare this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on Twitter

Активен

Колкото повече опозновом хората,толкова повече заобичвам животните!!!
DunavFc
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил Ел. поща
« Отговор #1 -: септември 03, 2007, 04:29:32 »

Ами аз лично съм доволен от 2-годишното му управление.Според мене направи доста работи за нашият град.Доста улици се пооправиха,доведоха се много инвенститори,лично той настояваше да се направи зала до новият мол.Абе с една дума доволен съм,ако изборите бяха след 1 год. бих гласувал за него.
Активен
marlou
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 113

Профил
« Отговор #2 -: септември 03, 2007, 05:17:08 »

Аз също съм доволен от неговото управление.Знам,че е има  още много идеи за развитието на града,но му се пречи от по висши инстанции.Според мен би трябвало да бъде преизбран!
Активен
Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 5225

Профил Ел. поща
« Отговор #3 -: септември 03, 2007, 08:02:09 »

Определено е най-успешният кмет на Русе след 1989 г. Проличава си управленският му опит (бил е директор на Хлебозавода, май е заемал и други ръководни длъжности). Предприемчив и делови човек е, държи да си върши работата както трябва. Има реалистичен поглед върху нещата и се старае да съдейства на бизнеса. Хубавото е, че при всичко това не се прави на голяма работа и съвсем непринудено общува с русенци при различни събития в града - разговарял съм с него съвсем спонтанно, без да се познаваме лично. Хора, които го познават отдавна, също имат добро мнение за него, като най-вече оценяват съчетанието на добросъвестно изпълнение на служебните задължения със скромност в обноските. Категорично ще го подкрепя в идващите избори.
Активен

Smiley Четете и русенските теми във форума на SkyscraperCity!
Митака
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1152

Профил
« Отговор #4 -: септември 03, 2007, 08:42:19 »

Аз имам неутрално мнение за него като кмет, въпреки че в един друг форум ме обявиха за негов служител/защитник. Grin В Николова ме дразнеше това, че не се вглежда в дребните неща и правеше повече политика, отколкото е нужно. В Йотов ме дразни, че се интересува само от малките/дребни неща и няма визия за големите. Трябва да е активен и на национално ниво - да търси правата на града и да изисква от държавата да си размърда задните части. Имам предвид - Кея, концесионирането на пристанищата и летището, настояване за възможно най-ранно започване строежа на околовръстното шосе и удвояване на пътя Русе-Бяла. Трябва да си изгради авторитет и да не позволява на всяка измислена организация да го прави на шут.
А миналата година каква грандиозна глупост беше изтърсил в едно от първите си предавания по КИС13.......
Активен
фараша
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1445

Профил
« Отговор #5 -: септември 03, 2007, 09:25:01 »

тоя път съм напълно съгласен с Митака
 Grin
Активен
marlou
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 113

Профил
« Отговор #6 -: септември 04, 2007, 01:04:48 »

какво е казал по кис-а?
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 3503

Профил
« Отговор #7 -: септември 04, 2007, 04:01:47 »

за изказа му няма две мнения. трудно му идват думите. дали се притеснява или просто не е много интелигентен не се знае. според мен обаче компенсира малкото думи с действие. а това е по добре от колкото само да обещава и нищо да не прави. не се шуми, а промяна има. и аз мисля да го подкрепя. съгласен съм че е най-успешния но и калчев имаше заслуги. той толкова крадеше че чак оставаше за града. мога и да дам примери, но на фона на Йотов няма да изглеждат силни. въпроса е че калчев беше кмет в трудни времена.
Активен

Във форума се ражда истината.
Митака
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1152

Профил
« Отговор #8 -: септември 04, 2007, 06:32:14 »

какво е казал по кис-а?

Няма да го напиша на публично място, защото беше много обидно за града. Гледам, че донякъде компенсира негативното си изказване от тогава с интервюто в regioni.dnevnik.bg.

Иначе Росен е прав. Не може да се сравняват кметове работили в различни периоди на упадък/развитие на държавата.
Активен
Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #9 -: септември 04, 2007, 08:33:05 »

за изказа му няма две мнения. трудно му идват думите. дали се притеснява или просто не е много интелигентен не се знае. според мен обаче компенсира малкото думи с действие. а това е по добре от колкото само да обещава и нищо да не прави.

Именно! Той не е човек на приказките, а на делото. Има такъв тип хора, и то немалко - особено пред публика не може две изречения да върже, но хване ли се за работа - слага в джоба си всичките плямпаджии. И е ясно, че тъкмо такива хора са нужни на Русе, пък и въобще на България. Иначе за хубавите приказки желаещи и умеещи винаги ще се намерят, но те най-често само до това и стигат...
Активен

damesova
mimi
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #10 -: ноември 05, 2007, 03:22:24 »

По повод на "загрижеността" на кмета само един пример ще дам:
В една русенска детска градина той отказва молба за създаване на нова група (което от своя страна ще даде работа на поне още 3-4 човека) и в резултат на което 1-ва група се състои от 36 деца. Помислете възможно ли е да се предотвратят инциденти при една учителка и една леличка на смяна.
Естествено, че не! Има ли смисъл да говорим и за още по-ежедневни неща като улици и подобни, след като живеем в страх за децата си, заради неговата "загриженост"?!?!
Приемам всякакви възражения! Ако имате наглост де..
Активен

mimi
Ruse58
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« Отговор #11 -: ноември 14, 2007, 09:41:06 »

Абе защо оставам с впечатление че се намирам на конгрес на БСП.Мнооого червени крепости паднаха на тия избори,оба4е не и Русе.Колко жалко.
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 3503

Профил
« Отговор #12 -: ноември 16, 2007, 09:34:42 »

Русе винаги си е бил червена крепост. честно казано нищо добро не съм видял от синьото му управление при управлението на Николова но там имам и лично мнение и съм субективен. за сметка на това мисля че и Калчев и Йотов правят нещо. просто исказвам лично мнение. знам че не са цветя за мирисане но за себе си ги определям като най-малкото зло.
Активен

Във форума се ражда истината.
antiya
antiya
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 80

Профил
« Отговор #13 -: декември 12, 2007, 11:07:19 »

Доста време е минало от последното мнение, но мен ме дразнят някои неща в момента и затова подновявам темата. Първо : на някого налага ли му се да минава разстоянието от "Рига" до кръговото в 6.00 ч. сутрин, за да ми обясни по каква причина лампите не светят (говорим за идеален център), а не е ясно кога точно угасват!!! Evil Освен това - ще стане месец, откато са събрали боклука на купчини, но няма кой да го прибере - може би чакат да духне по-силен вятър, та да им спести труда?! Но следващите избори са чак след 4 години и затова нямаме бърза работа, нали? Cry
Активен

Оптимист
Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #14 -: декември 13, 2007, 01:40:27 »

И още нещо дразнещо във връзка с уличното осветление - на прекалено много места по големите централни улици (за по-малките да не говорим...) има несветещи, излезли от строя лампи, които с месеци не се подменят. Толкова ли няма човешки и финансов ресурс за тази работа? А по участъка на Александровска от Халите до бившия китайски ресторант, който (участък) е новоремонтиран, с току-що монтирани улични лампи в ретро стил, част от тях също не светят или свети само едната от двете лампи на стълб. Е, това пък какво е?! Roll Eyes Още преди монтажа ли са били повредени?! Така ли ще се излагаме - с калпаво осветление по главната улица, и то пред самите Хали? Общината да се задейства и да се довърши работата!
Активен

Страници: [1] 2 3 ... 5   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.066 секунди с 27 запитвания. (Pretty URLs adds 0.009s, 2q)

Google e прегледал тази страница април 14, 2025, 06:52:39