Анкета
Въпрос: Доволни ли сте от това,което направи кмета Йотов за града
Определено да
Можеше да се постарае и повече
Не
Немога да преценя

Страници: 1 2 [3] 4 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Анкета за това,дали кмета си свърши работата  (Прочетена 27315 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
DeYordanov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Профил
« Отговор #30 -: март 06, 2008, 02:31:05 »

Според представители на фирмата обаче тя е здрава и изглежда така, защото в близките няколко години около нея изчезнаха старите постройки и се появиха два нови хипермаркета

Лично аз по-абсурдно оправдание не бях чувал честно казано. Откога падат мазилки заради строеж на хипермаркети в близост...А сградата ви гарамтирам, че е в това състояние многоооо преди строежа на "Кауфланд", камоли да говорим изобщо за "Практикер". Вместо да харчат пари по съдилища за адвокати с тези средства биха могли да я поспретнат. Абсолютно резонно решение на Община Русе...все пак трябва да се спазва някаква естетика
Активен
deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2875

Профил
« Отговор #31 -: март 06, 2008, 04:17:30 »

Аз бих я спретнал..............................
с багер Cheesy
Активен
svilenrr
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 607

Профил
« Отговор #32 -: март 06, 2008, 09:05:05 »

Аз не мога да проумея как може така да се излага тази фирма. Това вреди много на имиджа й и обират негативите на хората. Пък и рискуват здравето също така и на своите работници. Ако имат директор на място досега щеше да са я ремонтирали.
В статията пише, че мислят за нов строеж. Това също е вариант, само да не остане тази срутена сграда!
Активен

Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 3489

Профил
« Отговор #33 -: март 26, 2008, 03:49:36 »

Абе опитвам се да кача едно интересно четиво тук но е 9мб...
Ето Ви адресчето, изтеглете си го:
http://www.ruse-bg.eu/index.php?showfile=1&fid=35&p=downloads&area=1&categ=5
« Последна редакция: март 26, 2008, 04:15:42 от rosen_linov » Активен

Във форума се ражда истината.
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #34 -: април 15, 2008, 07:44:00 »

Евала на Йотов!
http://www.ruseinfo.net/news_31517.html
Активен

Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 5217

Профил Ел. поща
« Отговор #35 -: април 15, 2008, 11:40:17 »

Заслужава човекът - определено си е градоначалник на място. Проличава си навсякъде из града, където се огледаш - е, почти навсякъде, да речем... Smiley
Активен

Smiley Четете и русенските теми във форума на SkyscraperCity!
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #36 -: юли 02, 2008, 03:02:05 »

http://www.ruseinfo.net/news_38640.html
Тва ще да е интересно. Всеки, който може, да гледа. После ще разкажете какво е казал че ми интересно.
Активен

mart0s
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 805

Профил WWW
« Отговор #37 -: юли 02, 2008, 03:38:00 »

Няма да мога аз тогава ритам..  Cool
Активен
deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #38 -: юли 02, 2008, 09:10:29 »

Слушах го, нищо ново. Каза и за премахване на цветарите пред пощата и изместването им срещу халите. За трафика, за пробива на Родина, който щял да е готов до края на мандата... Уж щели да облагородяват кварталите, да се борят с влизането на коли по Александровска. Някакви колчета щели да слагат по тротоарите, за да не се паркира. Такива работи.

Сетих се още нещо. Останалата част от Александровска към Альоша кметът каза, че няма да се прави сега заради бъдещото строителство и спомена казармите, които били ОБЩИНСКА собственост. Какво ли се мисли за тях?
« Последна редакция: юли 02, 2008, 09:46:24 от deian » Активен
Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 5217

Профил Ел. поща
« Отговор #39 -: юли 03, 2008, 02:21:54 »

Останалата част от Александровска към Альоша кметът каза, че няма да се прави сега заради бъдещото строителство и спомена казармите, които били ОБЩИНСКА собственост.

Ами аз какво ви казах преди време бе, момчета и момичета?

Виж, и на мен ми се иска по-скоро да придобие Александровска чак до Альоша същия красив вид, както между Цар Освободител и Центъра, но си мисля, че отлагането на това благоустройство си има и разумна причина. В отсечката от Майор Узунов до Альоша предстои строителна дейност за оформянето на парцела с бившите казарми, което е свързано с движение на транспортни средства и строителни машини. Те пък биха твърде бързо съсипали декоративния паваж, ако е направен преди това. Затова смятам, че Общината правилно изчаква да се оформи напълно районът в строително отношение, и тогава да преустрои и улицата. Макар че - кой знае - може и да са се изчерпали вече парите от Евросъюза по програмата "Красиво Русе"... Wink

А вие какво ми отговорихте?

Parvo programa Ruse veche ne sashtestvuva Sad. I ti naistina li vqrvash che ot obshtinata imat tolkova dalgosrochen plan za zastroqvane i t.n. Gluposti prosto imat sredstva samo za 200 metra i tova e.

Ама тъй е то, като не слушате чича си Ортодокса... Wink
Активен

Smiley Четете и русенските теми във форума на SkyscraperCity!
dunav_rousse
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 434

Профил Ел. поща
« Отговор #40 -: юли 03, 2008, 07:43:40 »

Cheesy Съгласен. Ами за Александровска към площад Батемберг не споменаха ли нещо все пак то това си е центъра за мен от Батемберг до Халите. Angry
Активен
deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #41 -: юли 03, 2008, 09:19:51 »

Нещо каза, че като приключи строителството на МОЛА (разбирай Меджик) ще се облагородява там.
Активен
dunav_rousse
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 434

Профил Ел. поща
« Отговор #42 -: юли 03, 2008, 09:22:09 »

Ми значи скоро!!!
Активен
platon
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 274

plamengt@hotmail.com
Профил Ел. поща
« Отговор #43 -: юли 03, 2008, 10:12:20 »

догодина
Активен
equinox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 562

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #44 -: юли 03, 2008, 11:15:50 »

Не ме кефи. По принцип не вярвам на политици и не ги обичам. Предпочитам да гледам малко по-скептично. А каква беше тая тъпата идея за облагородяване около Русенски Лом... Така де, може да се постарае и повече.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.056 секунди с 26 запитвания. (Pretty URLs adds 0.008s, 2q)

Google e прегледал тази страница октомври 12, 2024, 10:08:27