Live Web Cam Rousse

Всичко за Русе => Русе / Rousse => Темата е започната от: momchil в юли 27, 2007, 12:42:21Титла: Икономически профил на Русе във в-к Дневник
Публикувано от: momchil в юли 27, 2007, 12:42:21
Току що попаднах на тази рубрика, която се организира от в-к Дневник. Журналистите са решили да създадат икономически профил на 9 интересни града в България и Русе е един от тях. Като част от профила ще има интервю с кмета на Русе, а въпросите ще бъдат поставени от нас, читателите, онлайн:

http://regioni.dnevnik.bg/upload.php

Това е идеална възможност да споделим с градоначалниците всичко, за което сме говорили тук в този форум, освен ако те на са го прочели вече сами :)


Титла: Re: Икономически профил на Русе във в-к Дневник
Публикувано от: фараша в юли 27, 2007, 07:34:09
Видяхте ли причините, поради които е включен Русе? Не заради переспективи, а заради местоположение, при това ведно с Перник ::)

Това последното беше по повод един наш дебат с Митака за Перник и Русе ;) ;D

Иначе не помня /а и нямам време в момента да проверя/, дали в този форум има някакви оригинални идеи касаещи Русе. Оставяйки инфраструктурата за други, аз бих акцентирал за активни мерки на общината за привличане и задържане на специалисти.


Титла: Re: Икономически профил на Русе във в-к Дневник
Публикувано от: Митака в юли 27, 2007, 01:40:56
Русе може да бъде във всичките 3 категории. Това, че някой журналист ни е сложил в категория с Перник нищо не означава. Единствената прилика между двата града е наличието на буквата "Р" в имената. ;D


Титла: Re: Икономически профил на Русе във в-к Дневник
Публикувано от: marlou в юли 28, 2007, 03:20:45
Ха,преди около месец бях в Перник и мога да ви кажа,че то просто няма база на сравнение м/д Русе и Перник.Нито в икономически,нито в културен...в никакъв аспект!