Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
Изгуби ли
регистрационния е-мейл?
Live Web Cam Rousse
Всичко за Русе
»
Русе / Rousse
»
Предизборни простотии 2011
Username:
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Password:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Сигнали за кмета
Вход
1
]
2
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Предизборни простотии 2011 (Прочетена 11758 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
brasna4a
Newbie
Неактивен
Публикации: 19
Предизборни простотии 2011
«
-:
май 15, 2011, 08:22:15 »
Днес започна предизборната простотия. Предлагам да отворим отделна тема и само в нея да се пише за всичко което е свързано с изборите. Да не се цапа другаде.
Днес в Пленарна зала беше Яне Янев и РЗС.
Ето първата простотия:
http://ruse-future.com/140/%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%B7/
Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2035
Re:Предизборни простотии 2011
«
Отговор #1 -:
септември 14, 2011, 01:41:32 »
Май ще е по-добре да продължим тук.
Цитат на: Ruschukliq1986 в септември 14, 2011, 12:05:14
Както казах, най-добре за един град е кмета да е от управляващите. Русе винаги е страдал от подобно разминаване. А ти как си направи извода за Стоилов, че е кретен?
Да кажем, че съм имал 2-3 сблъсъка с него лично, последния от които беше преди по-малко от две седмици. А ти как си направи извода за Стоилов, че е достоен за кметското място? Нито е направил нещо значимо за общината и областта, нито е доказал, че има капацитета да го направи. Показа се на 462623462347354 първи копки и рязания на ленти в последния месец, за които няма и грам принос. Колкото до това с разминаването на местната и държавната власт... не ми отговори на въпроса: Наистина ли вярваш, че като имаме кмет от ГЕРБ, ББ ще ни лее милионите отгоре и ще можем да се издържаме само с държавни пари? Аз лично не се досещам за пример, откакто ББ е премиер да сме ощетени с нещо, макар Божо да ни е кмет-дори напротив. За първи път се започна да се говори и да се действа РЕАЛНО по инфраструктурата към града.
Цитат на: bacho в септември 14, 2011, 09:21:05
До гуша ми дойде от квалификации...
Преди да пишеш нещо се позаинтересувай малко от историята на Общината в последно време.
Пламен Цветков никога не е бил заместник кмет! Провери от коя група влезе за общински съветник и кой беше водач на тази група. И кой беше водач на кандидатите на РЗС на последните парламентарни избори...
Сещам се за вица, как е реагирал червея, като е видял спагети...
Така хубаво са се омесили...
Извинявам се за спама, темата е за друго
Факт-съжалявам за неточността. Въпреки това, не се променя факта, че именно при мандата на Николова, той е виновника за асфалтиранията, подмяната на осветлението в града и като цяло инфраструктурата, която тогава се развиваше, а сега можем да се давим в храстите.
Активен
www.kiss13.net
Linov
Hero Member
Неактивен
Публикации: 3482
«
Отговор #2 -:
септември 14, 2011, 04:09:05 »
Аз пък мразя Николова, защото водеше бракоразводното дело на наш'те и като седнехме вечер на масата мама говореше лоши думички за нея. Т.е. тя е била лош кмет
Сблъсъкът ти с него от какво естество е бил? Мисълта ми е да не намесваме личен субективизъм в оценката на някой като политик. Как професионално той се издъни пред едно 15г момче и му доказа, че не става за кмет?
Напълно съм съгласен с Благо, че ако кмета ти не съвпада с правителствто, яко оставаш в паричната сянка. Това което се случи с Русе от както ББ е на власт щеше да се случи така или иначе. Да не забравяме, че ремонта на площада се забави доста и заради проверка, която той прави на прозихода на парите. Дали тази проверка щеше да се състои при негов кмет?
Активен
Във форума се ражда истината.
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен
«
Отговор #3 -:
септември 14, 2011, 05:05:26 »
В град Борово, на празника на града всичко е супер. Центъра е изчистен, спретнат, и миреше на кебапчета. Г-н кмета на Борово е подготвил всичко както му е реда. Медиите са там и се приготвят за лазерното шоу. Всичко е уредено. В един момент идват няколко лъскави черни коли, от които излизат г-н Стоилов, народните представители, министър Тотю Младенов и... Илия Деведжиев. Цялата делегация отива при г-н Попов (кмета на Борово) и г-н Стоилов му нарежда, че водещия ще бъде именно Деведжиев и вече определения човек за работата, трябва да бъде освободен! На всичкото отгоре "можел и да му даде едни 200 лева". Разбира се г-н Попов няма какво да направи и в крайна сметка водещия се оказва г-н Деведжиев. На това всичко ставам свидетел, докато сладко, сладко си похапвам понички с кебапчета преди да започне купона.
Да приемем, че това не е толкова фатално. Но ако г-н Стоилов стане кмет и започне така да реди хора на далеч по-важни инстититуции, от които може да прибира значително по-голямо количество пари за себе си и ГЕРБ...?
Активен
www.kiss13.net
Linov
Hero Member
Неактивен
«
Отговор #4 -:
септември 14, 2011, 05:26:12 »
Уникално лирическо отклонение. Понички с кебапчета?!
Брат, по-добре да си беше взел круши с майонеза! После що не знам къв процент от децата имали гастрит и други проблеми със стомаха. Как няма да имат!? Понички с кебапчета...
Останалата част от историята бледнее...
Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен
«
Отговор #5 -:
септември 14, 2011, 05:29:57 »
Можеш ли да ми кажеш какъв ти е проблема? Нито съм дебел, нито имам проблеми със стомаха, нито го ям това всеки ден!?
«
Последна редакция: септември 14, 2011, 05:32:12 от Valentin_K
»
Активен
www.kiss13.net
vesel
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2971
«
Отговор #6 -:
септември 14, 2011, 05:40:13 »
Аз знам по-яка комбинация - козунак с репички
Не можах да се сдържа.
Активен
Русчуклия
Hero Member
Неактивен
Публикации: 1430
«
Отговор #7 -:
септември 14, 2011, 05:42:52 »
Видео споделяне / VBOX7
Активен
Русчуклия
Hero Member
Неактивен
Публикации: 1430
«
Отговор #8 -:
септември 14, 2011, 05:43:38 »
Ей това е предизборно парче. Особено върви с кебапчета
Активен
Slex
Full Member
Неактивен
Публикации: 200
«
Отговор #9 -:
септември 14, 2011, 07:01:18 »
Нещо много ще ми дойде милиционерско-военното начало, ако Стоилов стане кмет. С него сблъсък не съм имал, но ми се случва на няколко пъти да "споря" с хора, които дълго време са били в системата на силовите министерства. Нарочно използвам кавички, защото спор на практика няма. За всичките години служба много от тях формират особен начин на мислене, който прави смислената аргументация почти невъзможна. Решенията се взимат единствено на базата на позицията в йерархията. Командно-властническият манталитет няма място в гражданските институции. Просто и ясно. Това не важи за абсолютно всички, които са минали през системата, но като се съберат повече от един, няма начин да не го избие малко или много на полицейщина.
И сега понеже Бойко полицай и Цецо полицай, дайте да си изберем и кмет полицай, понеже са от една и съща партия. Не, мерси!
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен
«
Отговор #10 -:
септември 14, 2011, 07:25:01 »
Цитат на: Valentin_K в септември 14, 2011, 05:29:57
Можеш ли да ми кажеш какъв ти е проблема? Нито съм дебел, нито имам проблеми със стомаха, нито го ям това всеки ден!?
Аз те бъзикам - ти се връзваш. М/у другото тва си е идея за "upgrade" на добре познатата досега предизборна агитация, включваща само мръвката.
Активен
svetlin74
Sr. Member
Неактивен
Публикации: 427
«
Отговор #11 -:
септември 16, 2011, 01:11:24 »
Реално основната конкуренция в изборите за кмет на Русе, ще бъде между гербаджията и Веселинов. За първия нищо не мога да кажа освен това, че ме притеснява факта че има прякор - Късият или нещо подобно. За другия какво да кажа - от доста години е в общински съвет и с нищо добро не съм го запомнил. Нямам спомен да е направил нещо съществено както като общински съветник, така и като
прецедател
председател на общинския съвет. (edit// ейй какви тъпи грешки почнах да правя
)
Вероятно ще ходя за гъби .. или риба.
«
Последна редакция: септември 16, 2011, 10:33:08 от svetlin74
»
Активен
Русенец
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2432
«
Отговор #12 -:
септември 16, 2011, 04:50:49 »
Дано не съм прав, но все си мисля, че посредствеността в управлението на Русе ще остане и след тези избори, който и да спечели. Което е страшно лошо за град, който и без това не се развива по най-възходящата линия.
Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен
«
Отговор #13 -:
септември 16, 2011, 11:04:00 »
Цитат на: Русенец в септември 16, 2011, 04:50:49
Дано не съм прав, но все си мисля, че посредствеността в управлението на Русе ще остане и след тези избори, който и да спечели. Което е страшно лошо за град, който и без това не се развива по най-възходящата линия.
+1.
Активен
www.kiss13.net
Zihuatanejo
Hero Member
Неактивен
Публикации: 556
«
Отговор #14 -:
септември 18, 2011, 12:21:17 »
На 22.09 от 19.45 е предвиден дебат между основните фаворити за кметския пост. На живо с Бареков по ТВ7. Най-вероятно ще издигнат сцена на площада пред Общината.
http://izbori.tv7.bg/tv7-v-bulgaria/
Активен
Страници: [
1
]
2
Нагоре
Изпечатай
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери: