Анкета
Въпрос: Днес зарадва ли се на нещо хубаво в Русе?
Да на улиците - 1 (11.1%)
Да на тротоарите - 0 (0%)
Да на градския транспорт - 0 (0%)
Да на цената на парното - 1 (11.1%)
Да на състоянието на крайбрежието - 0 (0%)
Да защото безработицата намаля - 0 (0%)
Да защото си намерих гадже - 2 (22.2%)
Да защото хората са усмихнати - 1 (11.1%)
Да защото никой не говори за простотията на управниците - 3 (33.3%)
Да защото не съм излизъл от в къщи - 1 (11.1%)
Общ брой гласове: 9

Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нов Безплатен вестник  (Прочетена 9696 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
fedya
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 23

Профил
« Отговор #15 -: октомври 25, 2011, 03:59:42 »

Леле мале, каква стана! Що бягате от истината? Вас само ГЕРБ и ПЛАМЕН СТОИЛОВ щъ въ вкарат в пътя!!! Хубаво е да мислиш позитивно, да се кефиш, ама като няма гадост - няма радост.
Активен
burning
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 30

Профил
« Отговор #16 -: октомври 25, 2011, 05:57:21 »

@fedya , хайде мушни се в дупката откъдето си изпълзял и не ни занимавай повече в с глупостите си...
Активен
фараша
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1441

Профил
« Отговор #17 -: октомври 26, 2011, 12:18:07 »

Леле мале, каква стана!

Резултати от 1 тур за избори за Общински съвет:
35. ПП „ЗЕЛЕНИТЕ” - 583 гласа /0.90%

Т`ва стана.
Активен
Русенец
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2458

Профил
« Отговор #18 -: октомври 26, 2011, 12:22:47 »

Федя е по-скоро прав.
Аз искам само да запитам нещо простичко: къде бяха ГЕРБ, когато Божо направи далаверата да събори почти готовите корпуси на Доходното? Простичък въпрос, очаквам простичък отговор...
Активен
фараша
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1441

Профил
« Отговор #19 -: октомври 26, 2011, 12:58:32 »

Федя е по-скоро прав.
Аз искам само да запитам нещо простичко: къде бяха ГЕРБ, когато Божо направи далаверата да събори почти готовите корпуси на Доходното? Простичък въпрос, очаквам простичък отговор...

Абе направо си е прав и той и бъдещниците. Въпросът е, че поборници за справедливост и просперитет на думи и преди избори - бол. А доверието - справка предния ми пост. Ако наистина искат нещо стабилно да постигнат - сега е времето, след изборите, през следващите 4 години да громят последователно и не само на думи далаверите на общинарите. Ако изтраят докрай, може и да са в Общината след следващите избори.
 Smiley
п.п. В предизборното обръщение на Бъдещниците  или там квото е, пише нещо много интересно, цитирам "Разбрахме, че без участие в местната власт няма да постигнем нищо. Затова участваме в избори"
 Cheesy Cheesy Grin коментара смятам е излишен

п.п.п. както се казва прави са хората, но нещо не им вярвам Cheesy
« Последна редакция: октомври 26, 2011, 01:14:20 от фараша » Активен
Русенец
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2458

Профил
« Отговор #20 -: октомври 27, 2011, 12:00:19 »

Абе направо си е прав и той и бъдещниците. Въпросът е, че поборници за справедливост и просперитет на думи и преди избори - бол. А доверието - справка предния ми пост. Ако наистина искат нещо стабилно да постигнат - сега е времето, след изборите, през следващите 4 години да громят последователно и не само на думи далаверите на общинарите. Ако изтраят докрай, може и да са в Общината след следващите избори.
 Smiley
п.п. В предизборното обръщение на Бъдещниците  или там квото е, пише нещо много интересно, цитирам "Разбрахме, че без участие в местната власт няма да постигнем нищо. Затова участваме в избори"
 Cheesy Cheesy Grin коментара смятам е излишен

п.п.п. както се казва прави са хората, но нещо не им вярвам Cheesy
Фараш, по принцип за тези неща си прав. Решението да участват в изборите е глупаво и според мен, най-малкото защото губят възможността да бъдат страничен коректив и се превръщат в една обикновена политическа формация, незначителна при това. Още повече, че явно нямат и финансов ресурс, който каквото и да си говорим, е важен за постигане на добър изборен резултат. Не знам на какво са се надявали "бъдещниците", всъщност не ме и интересува.
Аз говорех за друго. За глупавите спекулации, че ако една определена политическа сила спечели, всичко ще се оправи едва ли не от само себе си. Да, ама не! Щото, който може и иска да мисли, вижда доста неща.
Но както и да е...
Активен
fedya
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 23

Профил
« Отговор #21 -: октомври 28, 2011, 01:43:20 »

Само дви думи, ако позволите. "Бъдеще за Русе" искат да се спазват законите и да се развива Русенското общество, а не бизнеса на мекеретата на ГЕРБ. Резултата е пропорционален на будността на Русенци. 0,90 % , но след тях са 21 политически партии и коалиции,резултата е без нито един купен глас, и със само трима застъпници - доброволци.
 Вижте как ГЕРБ правят избори. Записът е от Пловдив - 2009 г. ПРедизборен инструктаж на активистите на ГЕРБ. В Русе беше същото - в "Космополитън" и "Потсдам". Надяваме се да излизи от някъде запис, но и без него може да прецените. Каквито са в Пловдив - такива са и в Русе, нали са от една партия ГЕРБ. Тия направо се гаврят с хората, ако се оприличавате на тях  бъдете на тяхна страна
http://www.youtube.com/watch?v=lYeJYWk1RCE&feature=player_embedded#!
Активен
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2275

Профил WWW
« Отговор #22 -: ноември 02, 2011, 01:01:09 »

След като сте влезли в политиката, би следвало да си плащате за агитацията, а не да спамите хората.
Активен
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.063 секунди с 27 запитвания. (Pretty URLs adds 0.006s, 2q)

Google e прегледал тази страница март 12, 2025, 11:27:22