Live Web Cam Rousse

Всичко за Русе => Русе / Rousse => Темата е започната от: fedya в юли 28, 2011, 11:22:20Титла: Ще ни трови ли "МОНТЮПЕ"?
Публикувано от: fedya в юли 28, 2011, 11:22:20
„Монтюпе“ е заявило намерението си да строи в „източна промишлена зона“ на Русе нова леярна за алуминий.подробности:http://ruse-future.com/231 (http://ruse-future.com/231)
"Бъдеще за Русе" е възразило срещу разширението. подробности:http://ruse-future.com/241 (http://ruse-future.com/241)
Община Русе отговори на възражението. подробности:http://ruse-future.com/247 (http://ruse-future.com/247)
Извинявам се, че пак пиша за "Бъдеще за Русе", но намирам, че темата за въздуха на Русе е важна за всички ни. Никой друг в този град не си мръдна пръста. 8)


Титла: Re:Ще ни трови ли "МОНТЮПЕ"?
Публикувано от: n00b в юли 30, 2011, 07:48:32
Скрий се в някоя дупка.


Титла: Re:Ще ни трови ли "МОНТЮПЕ"?
Публикувано от: Русенец в юли 30, 2011, 09:39:33
Що да се скрие?
Това са важни проблеми и трябва да има гласност.


Титла: Re:Ще ни трови ли "МОНТЮПЕ"?
Публикувано от: n00b в юли 30, 2011, 11:55:54
Айде да минат изборите и ще видим колко гласност ще имат. Омръзна ми от тази предизборна простотия, скандали и тъпотии. Освен което прочетох за какво става въпрос и никъде няма изложени факти, освен че щяло да се лее 4 тона олово на ден. Това не означава абсолютно нищо - олово се лее на много места. Исках да видя някакви доказателства за нарушения, корупция, неспазени нормативни изисквания на ЕС, ама не.

Общината нямала идея, оу ужас. Не че искам да защитавам Божо (тук ще спестя няколко определения за да не ставам груб), който съсипа Дунав, обаче не е работа на общината да се занимава с това. С тези неща се занимава РИОСВ и комплексните разрешителни се издават от съответното министерство. Тъй като въпросните пичове нямат топки (или интерес) да се занимават с въпросните централни институции, захапали общината. Последните тиквеници имат поне по 100 параграфа за какво наистина да ги заядеш, но не - трябва да търсим евтини скандали, които звучат далеч по-шокиращо. И между другото аз се чувствам обиден да се опитват да ме манипулират толкова евтино. И се чувствам и ядосан да ми го навират в очите.

Тия пичове са същите като РЗС - кречетала, които живеят от скандали. Така и не видях някъде да са казали какво трябва да се прави. Виждам само да обясняват какво не трябва да се прави, както и да се тръшкат колко зле им било. България е пълна с такива негативни копелета и затова сме на това дередже.

Но това което най-много ме изнервя е че използват форума за пропагандна цел. Да си лепят листовките там да не се натрапват ако обичат.