Страници: 1 [2] 3 4 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бирен фест 2008  (Прочетена 29234 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
niki67
Гост
« Отговор #15 -: юни 10, 2008, 10:37:00 »

Има ли екран? На площада пред Общината ли? Готино...а в София няма...

Роска, във Варна има ли?
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 3468

Профил
« Отговор #16 -: юни 10, 2008, 10:52:11 »

Не, никакви такива. А, аз като голям запалянко държа на тези неща. Още повече, че до днес нямах нет и тв от началото на месеца, заради новата квартира, в която се нанесох и това ме побъркваше. Единствената ми опция беше да ходя по кръчми, пък да го правиш за всеки мач не е много рентабилно. Мн харесвам тази традиция в Русе с екраните, която ако не се лъжа Калчев започна. При Николова имаше прекъсване явно по обективни причини (полови). Макар че като се замисля по нейно време монтираха 2 екрана при един голям футболен форум, съвпадащ с бирфеста, но на тях така и нищо не беше излъчено. Подигравка! Радвам се, че Йотов и Нетуъркс са уважили нас феновете. Петък вечерта ще си дойда в Русе и усещам, че ще уважа площада пред общината. Пък за Варна да ти кажа Ники, то няма къде да се осъществи такова нещо. Варненци не могат да се похвалят с голям площад като нашия... Tongue
Активен

Във форума се ражда истината.
niki67
Гост
« Отговор #17 -: юни 10, 2008, 11:21:40 »

Е, Е, площадът им пред Одесос не е по-малък де....

Гадост, шведите вкараха два гола...не че обичам гърците, ама исках някой да ги бие тия шведи, за да им върне за нас....явно им върви срещу балканските страни Sad
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #18 -: юни 11, 2008, 12:00:27 »

Е как да не е. Все пак под площад "Свобода" се разбира пространството м/у Съдебната палата, общината, Доходното и Дунав. Толкова е голям, че чак има градинка по средата!
Активен

niki67
Гост
« Отговор #19 -: юни 11, 2008, 12:07:39 »

Да, ако така разглеждаш нещата Cheesy
Така и не разбрах, има ли в Русе екран и работи ли?! Спомням си, че за пръв път май го сложиха, когато гадните франсета станаха световни шампиони...чакай да се сетя коя година беше....1998 ли?! Май май тогава...преди 10 години - последното ми лято в Русе Smiley
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #20 -: юни 11, 2008, 12:17:59 »

Точно тогава. И аз не ги харесвах, но после половината отбор на Арсенал стана от тения национален отбор, та нямаше как...  Wink
Да, имало екран!
Активен

Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 5200

Профил Ел. поща
« Отговор #21 -: юни 11, 2008, 12:18:47 »

Има, има екран! Преди малко се върнах от работа през центъра и видях, че на екрана вървеше мач, а наоколо по пейките и фонтана седят десетки зрители с бирите и оживено коментират. Въобще пространството пред Общината беше доста многолюдно въпреки късния час. Инициативата на кмета явно се оценява добре от русенци... За сметка на това обаче на традиционното място, дето се събират вечер и нощем тийнейджърите - дясното крило на Съдебната палата, при часовника на Гирдап - сега нямаше жива душа... Smiley

Направих и импровизирана снимка от ръка (без статив). Екранът обаче е прекалено ярък, за да се изобрази нормално при дългата нощна експонация... Снимката е рисайзната, за да не заема излишно място на сървъра. И друго - хората, които виждате, са една малка част от цялата публика - имаше още зрители по пейките и вляво, и вдясно, и назад, и по шадравана...

Euro2008.jpg
Бирен фест 2008
* Euro2008.jpg (57.68 KB, 800x600 - видяно 570 пъти.)
« Последна редакция: юни 11, 2008, 12:33:18 от Orthodox » Активен

Smiley Четете и русенските теми във форума на SkyscraperCity!
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2274

Профил WWW
« Отговор #22 -: юни 11, 2008, 12:19:21 »

Ха, що бе, добре размазаха Бразилия със сите им звезди Smiley
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #23 -: юни 11, 2008, 12:23:39 »

Е тя Бразилия тогава игра с 10 човека...
Активен

n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2274

Профил WWW
« Отговор #24 -: юни 11, 2008, 12:27:16 »

Е да ама бяха много велики. Хич не очаквах Франция така да ги отупа Smiley
Активен
Кристин
Слънчоглед
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 774

Профил
« Отговор #25 -: юни 11, 2008, 09:20:27 »

Абе аз от три дни разправям, че има екран!  Tongue хахаха

Ми да. И си гледкат хората... много приятно Smiley
Активен

Аз конструирам всеобщото като избирам себе си.
niki67
Гост
« Отговор #26 -: юни 11, 2008, 12:28:42 »

Петък вечерта ще си дойда в Русе и усещам, че ще уважа площада пред общината. Пък за Варна да ти кажа Ники, то няма къде да се осъществи такова нещо. Варненци не могат да се похвалят с голям площад като нашия... Tongue

Ами, май и аз така ще направя! Ми айде начи до скорошна среща в Русе на площада пред Общината!  Cheesy Cheesy А варненци нека да ни дишат праха! Cheesy Cheesy Cheesy
Активен
deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2875

Профил
« Отговор #27 -: юни 11, 2008, 10:39:46 »

Не знам какви са заслугите на кмета за екрана. По-скоро просто е казал "може, одобрявам" Smiley
Цялата инициатива е на NetWorx - екранът е техен. Имат същия на покрива на магазин Русе и там вървят реклами Wink
Активен
Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 5200

Профил Ел. поща
« Отговор #28 -: юни 12, 2008, 01:07:59 »

Впрочем, интересното е, че не е точно Networx, а е написано Nuworx - Нюуъркс. Може би е някаква дъщерна фирма на Нетуъркс, защото стилът и шрифтът на логото са точно същите, като на Интернет-доставчика. И адресът на уеб-страницата им е сходен - www.nuworx-bg.com. Както и да е, не е толкова важно...

Днес минах пред Общината по обед (на екрана течаха реклами) и разгледах светещата повърхност отблизо. Оказа се, че по аналогия с телевизорите и мониторите, тя е съставена от тройки ярки светодиоди с червен, зелен и син цвят, светенето на всеки от които се управлява индивидуално и така се постига цветна точка с определен оттенък и яркост. Нещо като светодиоден пиксел. Освен това над всеки светодиод има миниатюрна козирка от черна пластмаса, която го пази от пряко огряване от слънцето и така се увеличава яркостта и контрастът денем. Беше ми интересно да го видя в детайли, все пак...
« Последна редакция: юни 12, 2008, 01:31:07 от Orthodox » Активен

Smiley Четете и русенските теми във форума на SkyscraperCity!
niki67
Гост
« Отговор #29 -: юни 12, 2008, 01:22:13 »

Бе, уж си фармацевт, а егати и завидните технически познания, които имаш...инженерите ряпа да ядат...сериозно.

Много е хубаво, че в Русе има такова съоръжение - надявам се другата седмица да го видя " на живо". Макар че ако продължават с тия скучни и вяли мачове, язък за хубавия екран.
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 5   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.063 секунди с 25 запитвания. (Pretty URLs adds 0.007s, 2q)

Google e прегледал тази страница септември 16, 2024, 12:35:10