Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Пакетират сгради в Русе :)  (Прочетена 5561 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
SW2FL
Administrator
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1036

9842765 sw2fl@hotmail.com SW2FL SW2FL *
Профил WWW Ел. поща
« -: януари 12, 2007, 11:10:12 »

Вижте на какво попаднах днес в нашия град!  Бригада опаковчици са минали от тук:  Опакованата Smiley

Share this topic on DiggShare this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on Twitter

« Последна редакция: януари 13, 2007, 11:51:57 от SW2FL » Активен
eva_1
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #1 -: януари 28, 2007, 01:25:29 »

Аз живея съвсем близо до тази сграда.Идеята за пакетирането е страхотна.Мисля, че е на изпълнителите-искат да си работят безпроблемно през зимните месеци.Струва ми се, че е напредък  в строителството в сравнение с другите предприемачи в града.
    Добре е да се помисли и за начини да се запазят чисти улиците около строежите, така също и за обезопасяване на пешеходците.Около всички строежи има движение от камиони, бетоновози и др.тр.ср-ва,  заета е голяма част от улицата, а за тротоарите да не говорим. Няма възможност за безопасно движение около строеж- и за пешеходци, и за шофьори!
Активен
eвгени
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил Ел. поща
« Отговор #2 -: януари 31, 2007, 04:55:14 »

Браво бе!
Навлиза съвременното строителство и в Русе!
Активен
Митака
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1152

Профил
« Отговор #3 -: януари 31, 2007, 02:34:24 »

Аз живея съвсем близо до тази сграда.Идеята за пакетирането е страхотна.Мисля, че е на изпълнителите-искат да си работят безпроблемно през зимните месеци.Струва ми се, че е напредък  в строителството в сравнение с другите предприемачи в града.
    Добре е да се помисли и за начини да се запазят чисти улиците около строежите, така също и за обезопасяване на пешеходците.Около всички строежи има движение от камиони, бетоновози и др.тр.ср-ва,  заета е голяма част от улицата, а за тротоарите да не говорим. Няма възможност за безопасно движение около строеж- и за пешеходци, и за шофьори!

Най ми е чудно как им позволят да поставят кулокранове на улиците или по тротоарите!
Активен
dobrin
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 53

Профил Ел. поща
« Отговор #4 -: февруари 03, 2007, 10:27:54 »

Цитат на: Mitaka
Най ми е чудно как им позволят да поставят кулокранове на улиците или по тротоарите!
Много просто - по време на строителствоо са длъжни да плащат такса на общината, било за тротоар, било за улица...
Активен
xbs_pioneer
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 26

299901397
Профил
« Отговор #5 -: април 24, 2007, 01:37:51 »

dobre plashtat plashtat , na obshtinata oba4e ili na nqkoi djob ? puk ideqta za tova e mnogo dobra zashtoto se namalqvat riskovete kakto si vyrvish da te tupne neshto po tikvata
Активен

живей днес защото утре може да се събудиш мъртъв (www.2tpower.com)
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.051 секунди с 25 запитвания. (Pretty URLs adds 0.006s, 2q)

Google e прегледал тази страница септември 13, 2024, 09:43:57