Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Глобусът"  (Прочетена 3254 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Sashoko
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 245

Профил
« -: юни 14, 2007, 05:00:10 »

Ето новината.. Wink
Предаването за пътешествия Глобусът на бТВ ще направи две издания за Русе и Русенския край. Първото ще разказва за града – Регионалния исторически музей, Къщата на Калиопа, Музея на транспорта, архитектурата на Русе.
Второто издания ще разходи телевизионния зрител из околностите на Русе – Ивановските скални църкви, Червен, Басарбовския манастир.

Гледайте първото издание на Глобусът за Русе в събота, 16 юни от 11.30 часа по бТВ.

Глобусът гостува в Русе по покана на Община – Русе и Програмата за развитие на туризма на общината.
 Сега  МНОГО моля някой, ако има физическата и техническата възможност да запише ако не двете, то поне първата серия, че ми се струва доста интересно  Roll Eyes Цял куп предварителни благодарности...

Share this topic on DiggShare this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on Twitter

Активен
deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2875

Профил
« Отговор #1 -: юни 14, 2007, 10:49:34 »

Оо, ще се гледа! Наистина някой да го запише, аз не мога:( Гледали ли сте филмчетата "Непознатата България - Пътешествия из русенския край" - Илия Деведжиев е водещ. 3 части бяха, много добри филмчета. Ако някой случайно ги има и тях, да се обажда!
Активен
deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2875

Профил
« Отговор #2 -: юни 16, 2007, 11:59:30 »

Нищо не направи Тонито... Само по музеите и това беше. Как можеш да не дадеш емблематични за Русе сгради и паметници? Не ми хареса.
Активен
Sashoko
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 245

Профил
« Отговор #3 -: юни 16, 2007, 12:01:54 »

Мм да и на мен ми се видя малко слабичко... можеше в пъти по-добре Smiley ще видим другата събота...
Активен
calliga
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 4

Профил
« Отговор #4 -: юни 24, 2007, 11:30:15 »

Слаб (3)
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.064 секунди с 26 запитвания. (Pretty URLs adds 0.004s, 2q)

Google e прегледал тази страница септември 19, 2023, 11:54:30