Страници: [1] 2 3 ... 10
 1 
 -: януари 18, 2019, 06:37:18  
Започната от deian - Последна публикация от vesel
Успели са да понаредят малко парапет зад "Рига".

 2 
 -: януари 17, 2019, 10:46:55  
Започната от deian - Последна публикация от vesel
Калпави дрифтъри, но пък самоуверени  Angry


 3 
 -: януари 17, 2019, 08:43:16  
Започната от add - Последна публикация от bgdimitrov
И 6 милиона са много за ЛВЗ, трябва цената да падне на 3-4 млн. Там има страшно много разходи за един потенциален инвеститор.

 4 
 -: януари 17, 2019, 08:03:28  
Започната от add - Последна публикация от vesel
Дали ще се намери нов собственик?

Правят пореден опит за продажбата на бившето ЛВЗ в Русе

 5 
 -: януари 15, 2019, 11:19:13  
Започната от vesel - Последна публикация от n00b
Не използвам всеки случай и не съм го показвал аз това. Но че ми дойде нагоре тази гледка, да, дойде ми. Колкостотин тона асфалт бяха положени за това "постижение", някъде по-нагоре се споменаваше. Какви хвалби, какво чудо, от малоумните новинарски статии (в Русе журналистика няма, има копи-пейст на прессъобщения). Следваше едва ли не да изпаднем в екстаз от цялата работа, все едно половината работа по бул "Родина" вече е свършена. Че се и възмущавахме на безхаберието на РУ дето си напльоскали грозните гаражи, на НКЖИ задето не са обезопасили, понеже всичко останало е цъфнало и вързало. И какво стана има-няма година след това - по НИЩО не си личи че е правен такъв ремонт, всъщност излъгах - личи си. Една некадърна грозно скована дървена конструкция на която са сложили няколко ръждясали пътни знаци стои захвърлена отстрани до ЖП линията, безхаберниците просто са пропуснали да си приберат инженерното чудо. Ето така хартисва обществения ресурс - съвсем нагледно. И хората трябва да се радват, защото кипи безсмислен труд и те плащат масрафа между другото. Може би все пак има социален ефект всичко това - да се издържат едни тотални некадърници и безхаберници, които иначе щяха да ровят в кофите. Но някак много скъпо излиза това, не можеше ли просто да им дават заплати за да не пречат и да не серат върху всичко с което се захванат, дори така щеше да е по-добре. Очевидно не може, удоволствието трябва да е пълно.

И кой е виновен за това, аз ли съм виновен? Държавата ли е виновна, МОСАД ли са виновни, Сорос ли е виновен, американците и руснаците ли са виновни, извънземните ли са виновни? Виновните са точно в общината. Сега какво ще правим, нов ремонт на ремонта? И след година като стане същото, пак поредния ремонт на ремонта. Ми те вероятно в общината се радват на това положение, иначе за какво ще ги сътворяват такива - човек би си помислил че са малоумници, а те не са, нали? Това направо като разказ от соц казармата - камъни се мъкнат от единия край на поделението в другия и следващият ден се мъкнат обратно и така до уво-то. Всъщност, сещам се кой е добре запознат с тези неща, може би това обяснява всичко.

P.S
И неслучайно споменах и Борисова, там е точно същото. Ма не стигали 10 милиона да оправят целия град. Абе чудя се има ли нормален човек примерно който като реши да си сменя плочките в банята, да се окаже че парите му стигат за половината плочки, но той въпреки това да ги купи и да ги налепи през една плочка едно към гьотере. Защото големите глави на общинарите точно такива решения раждат и после се сърдят че хората не са доволни от гениалните им просветления. Добре поне че онези дето са им отгоре не са чак толкова посредствени и като ги уредят с някой европроект, при цялото "усвояване" по веригата и всички съмнителни фирми от другия край на България, все пак не стигат до такива извращения.

 6 
 -: януари 15, 2019, 10:45:16  
Започната от vesel - Последна публикация от JMM
Убеждавам се как всеки разсъждава от позиция на собствения си морал(камбанария). Гледам и ти не правиш изключение от правилото.
Аз попитах, защо е необходимо да търсиш всеки удобен случай, да покажеш колко лошо е днешното русенско управление, при условие че не живееш вече в Русе, на което ти не пропусна да отвърнеш с "предположение", как зад моя елементарен въпрос се крият нечисти намерения - "да не си роднина на хората които са я сътворили или си на някоя партийна хранилка" …

"Бай Ганьо поне е честен и си признава, че и на него му се иска да стане я депутат, я кмет. Мнозина българи обаче си мислят, че да поддържаш тезата "всички са маскари" и да отказваш да гласуваш е някаква форма на бунт, гражданско неподчинение едва ли не. Всъщност философията "всички са маскари" е гузно оправдание за нежеланието да се ангажираш с позиция.С което приемаш статуквото."

Въобще не е нужно да "си роднина на хората които са я сътворили или си на някоя партийна хранилка" за да не желаеш да живееш в постоянно нещастие, да се храниш с нещастие, да търсиш нещастието всеки ден и да се опитваш да "заразяваш" хората около теб с това нещастие, да ставаш и да лягаш със снимки на дупки по улиците, със снимки на мизерията, на разклатените плочки, да минава живота ти в това всекидневно да помпаш нихилизъм, НО без да предлагаш алтернатива и решение на проблемите ...  и всичко това да се опитваш да "опаковаш" в целофана, че правиш добро за родното си място …
Ето това не го разбирам... Huh?Huh?

Разбирам, че някой днес не ти харесва, но не разбирам КОЙ ТИ ХАРЕСВА ?!

Питам се, коя е алтернативата на всекидневното отрицание, поднасяно на русенци през няколко сайта и FB групи … 
Кой е човекът, партията или хората, чрез които статуквото би се променило и отговор не мога да намеря ... само и единствено от сутрин до вечер има нескончаемо мрънкане ...

 7 
 -: януари 15, 2019, 10:11:11  
Започната от vesel - Последна публикация от n00b
О, моля ти се - същият въпрос мога да задам и аз - ти живееш в Русе, имаш далеч по-голяма вероятност да минеш по тази мизерия, сътворена с твоите данъци. Като при това отричаш че има проблем и гледаш през някакви розови очила. Какъв точно ти е интересът от това, да не си роднина на хората които са я сътворили или си на някоя партийна хранилка?

 8 
 -: януари 14, 2019, 10:02:34  
Започната от vesel - Последна публикация от JMM
Споделял си, че не живееш в Русе, адресната ти регистрация не е русенска и не присъстваш в русенските избирателни списъци. При тези обстоятелства, вероятността при гостуванията в Русе да ти се наложи да минеш точно по това разбито улично платно, клони към нула. При нерусенска адресна регистрация нямаш и възможност да гласуваш на местни избори в Русе.
Каква може да е причината да те вълнуват преобладаващо негативни неща свързани с Русе и да търсиш всеки удобен повод за оплюване на сегашното русенско ръководство ?!
Обикновено човек, когато напусне родното си място се интересува от случващите се положителните промени. При теб е обратното - всяка негативна новина е като симфония за ушите и удобен повод натрапчиво да покажеш, колко е некадърна днешната русенска управа.
Защо го правиш ?!

 9 
 -: януари 13, 2019, 11:12:31  
Започната от vesel - Последна публикация от n00b
А не-мащабен ремонт на същата улица с неясен статут би трябвало да мога да си го представя? Това което не мога да си представя е ремонт, който след няколко месеца по нищо не си личи че е извършван някога. Но благодарение на горната снимка си го представих много добре. Сега остава въпросът какво друго би могло да се свърши с тези пари хвърлени на вятъра.

 10 
 -: януари 13, 2019, 09:52:42  
Започната от vesel - Последна публикация от JMM
Редно е да уточним, че бул. "Родина" в Русе е само идеен проект за булевард, който към днешна дата е нереализиран. Това, което наблюдаваме в снимките е част от проектно трасе на "булевард Родина".
В този ред на мисли е редно да попитам, как критиците за състоянието на уличното платно от снимките си представят извършване на мащабен ремонт на улица/булевард с неясен статут ?!
Ако след 2-3-4 или 5 години Община Русе успее да намери финансиране(най вероятно европейско) за реализиране на проекта бул.Родина, то сега изхарчени средства ще се окажат "хвърлени пари на вятъра" … но разбира се това не пречи днес темата да се използва за политически цели и за омаскаряване на политически противници … и разбира се всичко това се прави в "името на Русе" …

Страници: [1] 2 3 ... 10
Страницата е създадена за 0.082 секунди с 19 запитвания. (Pretty URLs adds 0.009s, 1q)

Google e прегледал тази страница януари 19, 2019, 01:33:19