Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
+  Live Web Cam Rousse
Username:
Password:
Начало Помощ Търси Календар Сигнали за кмета Вход Регистрация
 
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 217
1  Всичко за Русе / Русе / Rousse / Re:Стена на срама -: октомври 27, 2020, 06:59:17
Вчера забелязах маркирани с хиксче от хартиено тиксо плочки по пешеходната част на Борисова. Какъв по удачен начин да маркираш ремонт  Shocked Съжалявам, че не снимах.
2  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Mall Rousse (Ирис) -: октомври 13, 2020, 06:31:22
Тоз втори етаж няма ли да го поразмърдат вече?
3  Всичко за Русе / Русе / Rousse / Re:Събития в Русе -: октомври 01, 2020, 06:25:32
Идеята за американски тип карнавал е добра, но едва ли е (лесно) осъществима в българските условия.
Нека не забравяме, че българинът не е по тия "лиготии", той обича да си мисли колко е гаден живота, колко е прецакан, колко сме тъпи и пр.

Ок де, добавяме сланина и ракия и ще стане ралтата. Само с капитализъм и комерс не стаа.
4  Всичко за Русе / Русе / Rousse / Re:Събития в Русе -: септември 30, 2020, 06:03:30
Страхотна идея, между другото. Може да се направи на площада пред летището, а защо не и в самата сграда, при положение, че не се ползва. Някакъв американски тип карнавал, брандиран изцяло в зелени човечета и летящи чинии  Cool
5  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Galleria Russe -: септември 28, 2020, 07:30:10
Мисля че и в Търново беше на един собственик парцела, но върху тях си строяха магазините различните вериги и няма някаква унифицирана визия. В Пловдив има един такъв търговски парк, където визията е унифицирана (с изключение на Хоуммакс-а, който е дефакто отделна сграда). А в Плевен и Варна май по-скоро си е възникнало спонтанно така според мен, не е много планирано.
В Търново е един собсвеника на целия плац,  с изключение на земята под Практикер, която той продаде на Тошко Белчев. В Плевен говоря за друго място. Онова, дето викате вие, се оформи по скоро само, когато техникал ритейлърите заедко с Домко и Декатлон решиха да се скупчат на едно място. Там Зора купиха бившия Техномаркет, разделиха го на две, пуснаха Декатлон като наемател, а ТМ се премести в съседство, където сцепи с Домко наема на бивша Била. Зад Панорана мол, посока шел и кръговото за Сф има едно нещо, което официално си се казва Ритейл парк Плевен и има Юск, няква пицария и др работи, които не помня. Във Варна доста позамря ритейл парка със изнасянето на Икея от там. Той реално е бившите Практикер и Пикадили. Освен Икея, оттам се изнесе Доминико и Комсед, а влезе нещо ветеринарно. Не съм наясно със собствеността там, но няма как да не се сетя за ТИМ  Cheesy
6  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Galleria Russe -: септември 15, 2020, 10:48:52
Мда, към момента Декатлон и Лидл са потвърдени. Инфо от Технополис.
7  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Mall Rousse (Ирис) -: септември 14, 2020, 06:29:14
На паркинга отвън, по моя преценка, където се пада гърбът на магазина, откакто самият той е преграден, са преградени и 5-6 паркоместа с конуси. Предполагам за някакво обслужване, товарене, разтоварване.
8  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Galleria Russe -: септември 13, 2020, 10:30:51
Имаме много мебелни фирми и за Айко не ми се вярва. Юск също влязоха късно по тази причина. Пепко щяха да отворят с Декатлон до Кауфланд, така че е твърде вероятно. Там щяха да са с някоя от дрогериите. Лидл има близо, така че си мисля за нещо, което го няма в града: Комсед, Т-маркет, Кик...
9  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Galleria Russe -: септември 13, 2020, 05:08:38
Хмм, това е страхотна новина, въпреки, че ако Видеолукс Холдинг (както е юридическото лице) наистина са замесени, медиите трябваше да са гръмнали отдавна, чичо Тошко обича PR-a. Освен всичко, като захване нещо, той го докарва докрай, страшни педанти са със срокове, качество, договори с наематели. Далновидни са и затова двете им вериги процъфтяват. Вече имат подобни концепции в Шумен и Благоевград, а освен всичко си купиха и Холидей Ин тия дни, та явно бизнесът с наеми им се е усладил. Чакаме да видим, на града му липсваше Ритейл парк като в Плевен, Варна, ВТ вече ще има къде да влезе Декатлон  Smiley
10  Всичко за Русе / Русе / Rousse / Re:Благоустройство -: септември 13, 2020, 02:17:34
В интерес на истината, явно от кумова срама, Пламката Стоилов гледаше да замазва редовно дефектите по площада. Бац Пенчо никъв го няма в тва отношение.
11  Всичко за Русе / Транспорт / Transport / Re:Нов околовръстен път ще превърне бул. "България" в русенска улица -: септември 13, 2020, 02:02:54
Не. Имам предвид пътя, от края на магистрала "Тракия", до пътя за Созопол. И между другото, за разлика от Русе, който си "свива" табелите и гледа да пести от поддръжка на пътища и градски транспорт, Бургас е опрял експанзионистично табели за край и начало на града доста извън същинската градска част.

При Бургас е малко прекалено. Табелите са на по 7-8км преди съшинския град и се присъединяват села като квартали. По този начин опитват да компенсират негативния демографски тренд, понеже ако си мислите, че бургазлии не си пращат децата в Сф или чжбн, се лъжете. Просто инфраструктурно градът е уникален. Вижте, иначе пътищата около градове като Айтос, Руен са тотал щета. Личен опит.
12  Всичко за Русе / Инфраструктурни проекти / Infrastructure projects / Re:Промени в Парка на младежта -: септември 13, 2020, 01:49:41
Присъствието на автомобили в парка е скандало. Клиентите на кортовете, Норд и Дунавски кът си паркират до масите, газят знаците, а подвижното колче е вечно спуснато. Отделно зареждащите Баба Яга, Вазата си влизат до самите заведения, като карат покрай децата ни. Абсолютно никакъв контрол. Долу баровците даже им направиха маршрут, за да си оставят децата в частното училише/градина. И да - за капак паркът е в потресаващо състояние.
13  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Galleria Russe -: септември 13, 2020, 01:43:56
Теренът тук е разчистен. Някаква идея защо?
14  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Mall Rousse (Ирис) -: септември 13, 2020, 01:43:02
Това обяснява преградения магазин и конусите отвън на паркинга. Редно беше предвид подредбата и асортимента. Надявам се с отварянето на Хесбургера в града останалите вериги да подвият крак и да поразвият фудкорта в мола, който практически не съществува. Плевен наистина се управлява по-добре. Там имаше Бенетон, сега има Киндерланд, Том Тейлър и детски кът. Асортиментът в нашия мол с малки изключения напомня градове като Габрово и Ловеч, което е срамно. Всичко е до мениджмънт де.
15  Всичко за Русе / Русе / Rousse / Re:Русе , добро или лошо място за бизнес. -: юли 31, 2020, 07:46:03
Дали е икономиката на Русе или глупаците в София? Отговорите оставям на вас.

А корабостроителницата, където времето е спряло? Вместо пред съда, защо никой не протестира там?

Цитат
Кой е собственик на тези четири магазина на пъпа на града по Александровска срещу хотел Вега, който от години ги държи празни, лишава се от приходи и прави антиреклама на града? Такъв въпрос си задават русенци, които се обърнаха към Утро. Отговорът е обичайният, когато става дума за учудваща незаинтересованост на собственика към принадлежащите му имоти - помещенията са държавни.

https://bit.ly/2WCZPil

Тая статия в Утро мн гнила ми се струва
Страници: [1] 2 3 ... 217
Страницата е създадена за 0.116 секунди с 23 запитвания. (Pretty URLs adds 0.023s, 1q)

Google e прегледал тази страница май 13, 2020, 12:33:35