Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
+  Live Web Cam Rousse
Username:
Password:
Начало Помощ Търси Календар Сигнали за кмета Вход Регистрация
 
  Покажи публикации
Страници: 1 [2] 3 4 ... 35
16  Всичко за Русе / Русе / Rousse / Re:Държавните институции в Русе -: май 22, 2012, 11:52:22
www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1132197  Това което Благун не вярваше , вече се случва  Cheesy .      Факт е че в РБ , ако не си комбина с управляващите просто гориш . Няма толкова силен честен частен капитал , които да натисне и коригира злоупотребите на ,,политиците,,  . Noob човеко , не е нужно да ме контрираш ей така на пук . Знам че не ти допада това че съм националистично мотивиран , но постарай се да намериш поне една добра черта в мене . Аз примерно, не харесвам мултилиберали , но намирам и добри черти в тебе(момент да се сетя ,  ъъъъъъ) . Не харесвам и фашаги дето вечерят само с господа имащи титла ,,вон,, и използващи ратайчета и слугини у дома си . Не разбирам и православните , вярващи в горящи храсти и целуващи портрети на разни гърци случайно живели в десетилетията около Никейския събор . Въпреки всички тези различия ,смятам че се обогатяваме взаимно и се старая да се придържам към честната форумна игра . Лаконичен както винаги , ме гууд , ме куул , йее . Приемете го като закачка , а не плачка !
17  Всичко за Русе / Русе / Rousse / Re:Държавните институции в Русе -: май 21, 2012, 11:38:40
Според мен когато бизнес елита стане по силен от политическия такъв , тогава ще настъпят промените . Засега който е с властта , той е и паралията . Просто бизнеса има нужда от повече хора да играят в паричното въртене  и ще е за премахване на административните ограничения . Аз примерно взех заем 10 хил евро за една минута с 5 щраквания на мишката , дори взех и от чуждестранна банка  . Банките и бизнеса ще натискат за по малко бюрокрация .
18  Всичко за Русе / Русе / Rousse / Re:Държавните институции в Русе -: май 18, 2012, 01:26:42
До Благун . В ерата на интернет и електронните правителства , би трябвало скоро и в бг , човек да има възможността с няколка клика да си попълни всякакви формуляри без да е нужно да се качва на автобуса . Какво значение има къде отива и-мейла , стига на гражданите да им е удобно от домашния комп . От тази гледна точка , е по добре не всички мейлове да отиват в София , а да се разпръснат из страната , където хората да обработват информацията . Истината е че София ще изгуби много лесни държавни пари и ще им лъсне задника , колко безполезни неудачници са и колко болни са претенциите им за някакви джи ен пита и би ви пита  . България наподобява Италия , корумпиран политически ояден столичен елит , няколко промишлени града и тотална шуробадженашка дивотия . ЗА ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯТА , УРАААА !
19  Всичко за Русе / Инфраструктурни проекти / Infrastructure projects / Re:Бизнес Парк Русе - Ирис АД -: май 16, 2012, 06:56:31
Дано някоя от държавните агенции се нанесе там , поне мястото е идеално и представително !
20  Всичко за Русе / Инфраструктурни проекти / Infrastructure projects / Re:Офис сграда на Александровска -: май 14, 2012, 12:39:38
На мен идеята за сградата(З.Ч) ми хареса . За съжаление не е за там , по би подхождала за старите казарми до НАП и Мега мола . Лидл вместо хамбар , ако бяха направили такава сграда щях да ги призная .
21  Всичко за Русе / Транспорт / Transport / Re:Пътя Русе-Бяла-Търново ще бъде 4 лентов. -: май 13, 2012, 06:09:08
Рядко срещам нещо свежо тук , освен бабешкото бръщолевене , затова ще цитирам себе си Cheesy ! декември 08, 2009, 11:33:31 »
   Отговори с цитатЦитат

0digg
Най важно за Русе е коридор н9 ,черноморската магистрала ,минаваща през Букурещ за Истанбул . Дано магистралата мине западно от Русе ,тоест мост при Метро . Всичко друго е шора бора и шляп пляс .
 .......                                                                                                                                                                            ПС – Сега забелязах и поста на Vesel в подобна тема , където новото околовръстно на Русе е планирано да излезе на връзка с пътя Русе-Бяла от 7 до 9 ти километър тоест някъде около поделението ,,Дянко Стефанов,, . Там някъде очаквам и прословутия мост Русе Запад за който споменаха в областната управа  Smiley .
22  Всичко за Русе / Русе / Rousse / Re:паметника на "Альоша" -: май 01, 2012, 10:01:49
Русенец , ти щеше да си идеалния министър на пропагандата . Какви концлагери, какви нападения ,каква висша раса само ангелчета са живели в наци Дойчланд . Същото и с розовото обрисуване на монархията в България . То ако беше толкоз розово , хората нямаше да мрат по русофилски,тръстенишки и по кървави сватбени  бунтове и то само в нашата околия да не говорим за цялата страна . Това ,че комунизмът беше лош , не прави предхождалите го наци-монархисти добри . Вчера гледах един финландски документален филм за Таджикистан . Та финландеца беше на гости на едни таджики и те с гордост му разказаха ,че таджиките активно са се били срещу нацистите . Тези ундерменшен вярваха , че са воювали на правилната страна и за мен те са едно от многото лица на "Альоша" . Сега пак ще усукваме , че тя царска България си е изпратила войската в северна Гърция и вардарска Македония да бере гъби а не да събере евреите и други хитлероугодни полицейщини . Предавай се вече  Cheesy !!     РУСЕНСКИЯТ "Альоша" е първият в България(историческа стойност) , Русе обича да се хвали с първите си места    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8_%D0%BD%D0%B0_%D0%A1%D1%8A%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B8%D1%8F_%D0%B2_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F
23  Всичко за Русе / Русе / Rousse / Re:паметника на "Альоша" -: май 01, 2012, 02:18:35
 NOOB , епизодите с Полша,Финландия и други изпатили си от СССР страни съм ги споменал в по предните си постове . СССР си е диктатура и аз не съм идиота дето да ги защитава . Иска ми се само да вярвам ,че по малкото зло е победило във ВСВ . Финландия не е чак толкова богата , а по скоро задлъжняла с над 370 млрд сащд тоест по над 70 хл долара на калпак . Оф за пети път си казвам ,спирам да троля , но поне стана забавна тема ! Честит 1 Май , на работниците , живи здрави и дай Тангра европейски заплати !
24  Всичко за Русе / Русе / Rousse / Re:паметника на "Альоша" -: април 30, 2012, 10:54:48
Интересно каква е за 39-41 ехех Smiley
      Германия , най голямата европейска икономика е притисната и държана здраво заклещена на континента . Двете колониални свръх държави ВБ и ФР , започват да се осират от страх , че в тяхните колонии се продават повече немски стоки . Първата световна , ясно показва тенденциите ,  който държи петрола е господаря , двигателя с вътрешно горене и хилядите камиони,танкове,самолети,кораби са мъртви без гориво . Хитлер не може да се примири с отредената им роля на второстепенна сила и търси пътя към Месопотамия и Кавказ . За негово съжаление Франция,САЩ и Великобритания са си поделили нефтените находища в Близкия Изток . Интересното е че банките и петролните компании са преобладаващо еврейски и естествено антигерманската коалицията е сформирана . Сталин изглежда объркан коя страна да заеме , но немските апетити за каспийския нефт го карат да се съюзи с другата суперсила САЩ . Еврейското лоби в правителството на  САЩ , настоява Хитлер да бъде унищожен , за целта започват да въоръжават СССР . Хитлер е обкръжен и времето му е ограничено , той решава да удари бързо и светкавично Полша(английско протеже),Франция(Елзас и други сирена) и накрая СССР.... В тази история , аз не виждам добрия герой , а борба за надмощие и пари ! "Альоша ,лошия и злия ,,.
25  Всичко за Русе / Русе / Rousse / Re:паметника на "Альоша" -: април 30, 2012, 03:46:42
България е била активен участник и в двете ,,фази,, на Втората СВ с поне 50 000 бойци. Да сравнявате тази сто милионна месомелачка с друг модерен конфликт(контингенти с 500 българи) е несериозно . Ние също така нямаме нищо общо с арменския геноцид , но понякога човек трябва да заеме позиция . Моята позиция е про съветска 41-45 и антитоталитарна от 45-90 . Отново на въпроса ми , ако царска България беше съдействала за примирието между СССР и Германия http://www.bolgari.net/dyrzhal_li_e_bylgarski_poslanik_senzacionna_karta_na_evropa__-h-156.html , щяхме ли да имаме спора за Альоша ? Кога ще си признаем , че ние българите също имаме вина в цялата каша ? Я колко е лесно , да се правим на божи кравички и обвиняваме другите че са акали в нашите гащички(даже и рима има  Cheesy)  .
26  Всичко за Русе / Русе / Rousse / Re:Държавните институции в Русе -: април 30, 2012, 02:38:08
Не мислите ли , че кмета на Русе ,точно сега трябва да излезе и официално да благодари за новите две агенции . В такъв случай ГЕРБ/Бойко няма да рискуват да прецакат собствения си кадър и волю неволю трябва да извърши преместването  . Друг е въпроса , кмета на кого е лоялен , на партията или съгражданите  си . С трите агенции и  център за ,,Дунавската стратегия,, , Русе от посивяло пате , може да побелее и извие една дъъъъъъълга лебедова шия . Дано налените пари , не направят хората по зли и високомерни !
27  Всичко за Русе / Русе / Rousse / Re:Държавните институции в Русе -: април 29, 2012, 08:47:17
Анкета , одобрявате ли преместването .............http://btvnews.bg/bulgaria/odobryavate-li-premestvaneto-na-chasti-ot-ministerstvata-izvn-sofiya.html
28  Всичко за Русе / Русе / Rousse / Re:паметника на "Альоша" -: април 28, 2012, 03:23:33
Изброените държави са били също в пределите и на Императорска Русия , балабар с Финландия . Ако твърдите че Сталин е ламтял за територии(което може би е вярно) , защо отказва предложението на Труман за северна Норвегия чак до Тръомсъо ? Британската империя ли е еталона за демокрация ? Може ли все пак някой да отговори защо Царска България не съдейства за мир между СССР й Германия !  ,, Сидеров,вие,там ,, .......това не го разбрах освен ако линка който предоставих е на партия Атака .  Някой дяволчета се вживяват като ангелчета  Smiley
29  Всичко за Русе / Русе / Rousse / Re:Държавните институции в Русе -: април 28, 2012, 04:24:55
Дано ! Явно в София вече усещат недоволството на провинцията . Ако преместят двете агенции в Русе , ще си заслужава (отложеното) ми закупуване на имот . Нека продължаваме да ревем , щото иначе няма да ни дадат да цоцкаме и ние от държавната цитска  Smiley ! Колкото по бързо стане , толкова по много млади ще останат близо до родители,семейства и приятели  .
30  Всичко за Русе / Русе / Rousse / Re:РЕЙТИНГ на супермаркетите в Русе -: април 28, 2012, 04:12:47
 Как според вас е баланса по оборот  в Русе ?
Страници: 1 [2] 3 4 ... 35
Страницата е създадена за 0.076 секунди с 22 запитвания. (Pretty URLs adds 0.008s, 1q)

Google e прегледал тази страница февруари 27, 2020, 11:59:18