Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
+  Live Web Cam Rousse
Username:
Password:
Начало Помощ Търси Календар Сигнали за кмета Вход Регистрация
 
  Покажи публикации
Страници: 1 2 [3] 4 5 6
31  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Мегамол - Русе -: декември 02, 2010, 02:10:20
Аз като ви казвах , че ще мааме дюнери и в Мола вие не вярвахте . Е те това е фаст фууд та дрънка . Даваш 4 лв за дюнер XXL и се разцепваш от ядене .А не 8-9 лв за хамбургерче , което не може да нахрани и анорексик и пет картофа в едно пликче плюс чаша , в която има повече лед отколкото кола .
32  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Mall Rousse (Ирис) -: ноември 29, 2010, 02:21:45
Не може да е пишело " акустира " в Русе със сигурност тъй като такава дума или по този начин написана в българския език не съществува . Ако все пак така е било написано това говори колко ниско е паднало образованието в България .
33  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Мегамол - Русе -: ноември 27, 2010, 10:43:23
Не се знае дали изобщо някъде ще ги има в Русе . Поживем увидем - както казват руснаците . Ако отношението на веригите към града ни е като на инвеститорите в Мега Мол ще имате да чакате .
34  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Мегамол - Русе -: ноември 27, 2010, 01:55:44
Аз като ви казвах че сме много въшливи за Макдоналдс , KFC , Burger King , Pizza Hut и SUBWAY вие не ми вярвяхте и претендирахте че редовно ще ходите да си купувате нещо за хапване оттам . Сега като набутат кебапчийница и баничарница в food court-а ще гледате като телета . Джобове , дюнери и форнети хапват основно като fast food русенци и няма особен интерес към малките и скъпи бургерчета на американците ще видите и ще се убедите . А толкова се превъзнасяхте по тези молове . 
35  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Мегамол - Русе -: ноември 25, 2010, 01:47:53
Ами пиша тук тъй като това е най-актуалната тема в момента . Аз обичам да се информирам за новостите в града ни . И тъй като от въпроса дали ще успеят моловете да просъществуват и укрепнат в града ни зависи до голяма степен и ситуацията с икономическите възможности на населението ни . Надявам се да съм само един дразнещ лаик и песимист и да се лъжа за ситуацията в града ни  . Който в близките дни си напазарува нещо от там или хапне нека да сподели .
36  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Мегамол - Русе -: ноември 24, 2010, 06:04:14
Русенеца - добре съгласен съм . Аз също се надявам да не ни броят за последна дупка на кавала и да ни правят мол просто така от немай къде , а защото наистина преценяват , че има интерес и бизнес в Русе за подобен тип услуги . Смятам , че е детско и наивно прекалено оптимистичното разсъждение по въпроси от типа - не не исакам боулинг , искам зала с игрални автомати , не не искам 3D , искам IMAX или не не искам Costa Cofee искам Starbucks . Сложната икномеческа обстановка в Русе и в страната като цяло ( София не е България , това смятам е ясно ) подсказва съвсем различни неща и е детско и наивно мисленето , че нещата просто така ще се случат . Ще се убедите , че нещата далеч на се толкова розови колкото си ги представяте . Странен е спора не ща KFC , искам Burger King като нито едно от двете изобщо не е сигурно , а да не говорим за рентабилно . Все пак ще видим . Ще чакам утре да споделите впечатления , но за мен полупразен мол без определени екстри като кът за хранене , кино и други подобни атракциони не е мол и не го смятам за нещо забележително за което да не спя от вълнение и да чакам на опашка за неговото откриване . Докато не е зает изцяло и не подсказва , че е скалъпен просто така от милост към бедните русенци няма да проява особен интерес . Трябва да се научим веднъж за винаги като стремящи се към прогрес индивиди да не се задоволяваме винаги с наполовина свършена работа . Затова ни имат за туземци европейците и ни пробутват своите фалшификати на които ние се радваме като манна небесна , защото се вълнуваме от подобни скалъпени на бързо неща , ама излъскани и модерни . Аз имам такова разбиране и то е - или нещо се прави като хората или по-добре изобщо да не се прави . Това е . За това смятам , че мисленето ви е детско предвид вълнението от нещо , което може и скоро да не се състои както си го мислите .
37  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Мегамол - Русе -: ноември 24, 2010, 01:39:03
Аз като ви казвах че в нашето Руси ще са най-сиромашките молове вие не вярвахте . Не бе сума ти кина и цял етаж фаст фууд . Даже и за Burger King се облизвахте . Сега да не се окаже като го отворят да няма къде да се наплюскаме русенци . Щяло да има в мола една кино зала . Май се оказва че и това е дъжд от вятър . В Русе ситуацията е различна и тук такива западни култури не виреят . Ние русчуклий сме аристократи европейци и не оценяваме американската джънк фууд и фън мейкинг култура . Ако за няколко развълнувани тийнейджъра е нещо велико и е повод за гордост че в града им има мол макар и полупразен аз не го разбирам съвсем . По-добре би било първо да имат възможност хората да правят пари в града ни , а после да се създават места където да ги харчат . Ние искаме да почнем отдолу нагоре . Абе хубава работа , ама българска .
38  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Проект Grand Plaza /‘Приста ойл” и “Денси строй”/ -: ноември 24, 2010, 01:24:52
 Аз знам нещо , но ще те държа в неведение .  Cheesy Абе момчета на колко години сте всички тук . Повечето разсъждавате като петокласници .
39  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Мегамол - Русе -: ноември 20, 2010, 02:30:55
Абе какъв food court какви изненади бе хора . Кой ще ти мисли за ядене в тази суматоха в мола . Отсреща до болницата се продават всякакви закуски . Който е гладен отива и си взема питка с две кебапчета или хубава милинка и се наяжда . Като почнете с тези американизми ме убивате food court ха . Нямаме ли си български думи .
40  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Проект Grand Plaza /‘Приста ойл” и “Денси строй”/ -: ноември 18, 2010, 01:22:59
Абе те нашите работници когато и да ги снимаш все са в почивка . Я докарай за същите пари вместо тези стотина китайчета да видиш как ще вдигнат залата , че и хотел и мол за нула време .
41  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Mall Rousse (Ирис) -: ноември 04, 2010, 04:34:45
Не напротив не се дразня . Иска ми се и аз да съм такъв оптимист като вас . Просто не мога да разбера и проумея на фона на какво сте толкова големи оптимисти . Готов съм да се извиня на всеки поотделно , ако не се окажа прав . Ако мола работи в продължение на повече от 3 години и няма недоволни и закрити магазини и винаги е пълен с пазаруващи и забавляващи се хора ми е достатъчно да се откажа от твърденията си и да почерпя всеки във форума с по-едно кино и по-едно хапване в някой от ресторантите .
42  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Проект Grand Plaza /‘Приста ойл” и “Денси строй”/ -: ноември 04, 2010, 04:25:27
Какво става с тази зала ? Никой не казва работи ли се по нея или мислят да я откриват , когато България стане световна сила по кърлинг и петанка . Cheesy Нали винаги преди официално откриване на цялата зала се открива първо тренировъчна такава ? Ще благоволят ли най-сетне да съобщят нещо около строежа на тази зала ?
43  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Mall Rousse (Ирис) -: ноември 04, 2010, 04:21:24
Абе хора вие май сън не спите да го чакате този мол . То датата непрекъснато се сменя . Каквото толкова се радвате на мол , който ще отвори другата година и най-вероятно ще остане полупразен ? Ако имаха малко по-сериозни намерения и по-добри очаквания отдавна вече да го бяха отворили . Щом толкова се бавят навсякъде в Русе инвеститорите искат да ни кажат индиректно - Не очаквайте много защото и ние нямаме сериозни очаквания от вас. Кмета ги е подписал договрите за молове от кумова срама защото сега било модерно и за да не си мислим подценявайки се , че може във всяка паланка да има модрен мол само не и в нашето Руси . Всеки нормален инвеститор си дава сметка , че в тези времена и точно в Русе не може да излезе на печалба , защото населението ни е малко и при това бедно . Аз лично не харесвам работи наполовина свършени . Или да отворят мол изцяло запълнен и демонстриращ , че в града ни има бъдеще и хора с покупателна способност или по-добре изобщо да не го отварят . Ако ще чакат да се подобри икономическата обстановка и тогава да бъде запълнен като хората няма да дочакат . В България кризата не свършва никога. И освен това трябва да са наясно , че българина не пести от забавление и наяждане , но не си дава парите за модерни дрехи и аксесоари . А доколкото знам това е основната идея на мола нали ? Това  е на първо място търговски център и основен интерес на наемателите е да имат печалба , а не само зрители .Всички останали екстри са само за привличане на клиенти , но не са това на което разчитат основно. Следя с интерес всичко случващо се около тези молове и залата и определено ми е трудно да съм оптимист . Сериозни инвеститори , сериозни наематели в европейска държава поставят точен срок не даден проект и точна дата за откриване , а не казват ми ще открием като стане или като отмине кризата - имайте търпение . Това се случва само в бананова република като нашата където нас клиентите ни нямат за нищо .Така че не би било зле да сме по-големи реалисти , а не вече да се прехласваме по нещо доста спорно .    
44  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Мегамол - Русе -: октомври 30, 2010, 02:06:57
За какво е това броене ? Края на света ли идва след 27 дни ? Или ще се отвори голям завод , където да работят безработните неквалифицирани русенци . Или някаква европейска програма започва за преквалификация на огромния брой шивачки в региона .Или ще се купи нова техника за почистване не снега каквато липсва в момента ? Или все още нефалиралите фирми масово ще започнат да търсят студенти за стажове ? Кажете нещо което ще съживи икономиката на региона и ще превърне Русе в по-атрактивно място за живеене . Не някакви лъскави стъкларии в които да отидеш един път и като бръкнеш в празното си портомоне да си направиш една разходка и да излезеш по-бързо отколкото си влязъл . Кажете тук ли ще е мястото където няма да ми искат 100 лв . за някакво си яке от съмнителна марка и няма да ми съдерат кожата с високи цени на хранителните стоки . Ще има ли място там където да може един скромен и средностатистически русенец да се нахрани добре и да остане сит за не повече от 5 лв . Ако няма такива неща у тоя моу - между другото тази дума е супер тъпа и я ползваме само ние и американците . Навсякъде са си търговски центрове . Та ако ще се разхождаме само и ще зяпаме и инвеститорите ще затварят нов магазин на всеки два месеца заради липса на печалба къв ни е кяра тогава . Кой печели ? Ние ли , града ли ? Или разчитаме на наплива от чужденци , които изведнъж ще хукнат към нашия мол . Те румънците не идват вече защото се скъсват от безпаричие и протести . Де да знам . Поживем увидем са казали руснаците , но много ме съмнява , че има достатъчно материал в нашия град за повече от мол и половина да не кажем пък за три или повече .
45  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Мегамол - Русе -: октомври 27, 2010, 08:49:08
Бас държа че след половин час разходка и оглеждане на полупразния мол ще си задавате въпроса за какво толкова бързах . Не вярвам , че в този мол изобщо може да има нещо , което толкова да привлече вниманието ви . Освен някое заведение за бързо хранене . На , ако плюскането е единственото , което ви привлича от подобно място жална им майка на инвеститорите .
Страници: 1 2 [3] 4 5 6
Страницата е създадена за 0.071 секунди с 23 запитвания. (Pretty URLs adds 0.006s, 1q)

Google e прегледал тази страница май 26, 2021, 12:32:34