Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
+  Live Web Cam Rousse
Username:
Password:
Начало Помощ Търси Календар Сигнали за кмета Вход Регистрация
 
  Покажи публикации
Страници: [1] 2 3 ... 6
1  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Mall Rousse (Ирис) -: октомври 23, 2011, 02:05:03
Какво става с този форум ? Той форумът по умрял от града ни и "пълните" ни молове. Хах а как си фантазирахте за Бъргър Кинг, Събуей и тем подобни.. То две години минаха и един прост Макдоналдс няма намрение да стъпва тук вие доскоро обяснявахте колко важен града сме и че няма как да ни пренебрегнат.
2  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Mall Rousse (Ирис) -: юли 05, 2011, 12:23:21
Като се научиш да пишеш на кирилица тогава ще ти отговорим. Не разбирам гадната шльокавица и не се напрягам да я чета. Братята Кирил и Методий и техните ученици са създали страхотна азбука, която да използваме с гордост, а вие пишете на някъкъв странен български език с латински букви. Писането на маймуница е като писането с лайна по стените - чете се, ама никак не е приятно.
3  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Mall Rousse (Ирис) -: май 17, 2011, 02:45:05
Ами как какви са мотивите ? Русе е единственият град в България, които си затвори Макдоналдса и KFC-то. Да не са луди пак да дойдат. Или ще се оправдаем, че тогава русенци не са имали култура на хранене в такива заведения, а сега видиш ли покрай многото отворени в страната и ние сме я придобили. Докога ще се самозългвате и ще храните напразни надежди. Виждате, че никой не бръсне града ни за слива. Ето Търново вече отвори и Макдрайв, но ние тук сме туземци за инвеститорите. Ами така е бедни сме. Какво да направим ? Който толкова не може да трае и иска да яде Макдоналдс да минава Дунав мост и след малко път е в Букурещ. Огромен 3 милионен мегаполис. Много по-близко е от егоистичната София, която дърпа всичко към себе си.
4  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Проект Grand Plaza /‘Приста ойл” и “Денси строй”/ -: май 07, 2011, 02:30:04
Абе хора помните ли като писах че докато не видя нещо готово и функциониращо в България не вярвам до последно ще стане. Така казах и за залата. Ще повярвам чак като я видя готова и до тогава съм скептик. Вие веднага ревнахте не всичко било отлично имали со проект и срок и така нататък. Тази зала с всяка следваща година се казва че ще бъде построена ,а аз не виждам някакъв наистина съществен напредък от този от преди началото на годината.
5  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Mall Rousse (Ирис) -: май 02, 2011, 11:06:50
noob не се притеснявай за мен. Аз съм на неограничен интернет. Сега не съм казал, че трябва да се пести и от интернет. За хляба винаги се намират пари. Всички,  които пишем в този форум нямаме проблем да си купим хляб и да си платим интернета. Но много други русенци най-вероятно нямат тази възможност.Дано да сте прави и ситуацията да не е толкова зле, колкото на мен ми изглежда. В такъв случай би се потвърдило прослувото българско оплакване за всичко.
6  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Mall Rousse (Ирис) -: май 02, 2011, 02:09:11
Цитат
Има достатъчно заможни хора в този град, колкото и да не ви се вярва. Дядо ми получава много висока пенсия, от която заделя немалка част за мен и сестра ми. Баба ми също получава висока за българските стандарти. Аз защо да не си купувам игри например? Доходите на бащите от нашия клас варират м/у 1500 и 4000лв и това се вижда. Защо те да не си купуват игри? Всичко е до предлагане в магазина.
Гледай да не разориш баба си и дядо си като им дадеш пенсиите за оригинални компютърни игри и софтуер. Хаха.  Cheesy Шегувам се, купувай каквото искаш. Като почнеш да работиш, ще видиш колко мъчно се дават пари за глупости. А пък като почнеш и семейство да издържаш ще заобикаляш от далеч подобни магазини.
7  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Mall Rousse (Ирис) -: май 01, 2011, 02:39:04
Да и на мен ми е изключително трудно да повярвам, че подобен магазин за компютърни игри, би имал избщо някакъв ефект в Русе.Ако хората в България имаха пари за софтуер и компютърни игри торент сайтовете нямаше да са пълни до дупка.И при всяко съобщение за затварянето им нямаше да ревват в един глас хиляди българи както е днес. Просто не можете да ме убедите, че това ще е магазин на печалба. Наистина AlienWarE е прав. Те хората за хляб пари нямат, а пък за компютърни игри съвсем. Но пък знае ли човек. Току виж повече хора решат, че е пиратството вече не е на мода и започнат да си купуват игри.
8  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Mall Rousse (Ирис) -: април 11, 2011, 02:25:41
Митак тебе не може да те разбере човек . Последно искаш ли да има в Русе американски фастфууд или не ? Пак казвам, че ако няма McDonalds или KFC най-вероятно няма да има и други. Забрави Subway или Burger King да стъпят в Русе в близките години. А и да изброяваш американски вериги като Panera Bread, които не са все още достатъчно популярни извън САЩ е безмислено тъй като има страшно много местни за всеки щат ресторанти , които няма как да разпространят навсякъде продуктите си. Все пак останалия свят си има някаква традиционна кухня и се опитва да си я опази въпреки влиянието на тези американски junk food вериги. Странното е , че в повечето държави по света това е бърза и евтина храна , която изобщо не се цени от кулинарна гледна точка , а ние които имаме сравнително добра и богата на местни специалитети кухня приемаме тези ресторанти за нещо елитно и луксозно. Не е нормално хранене в MD или KFC да се смята за лукс и съответно населеното място , което ги няма да се брои за по-изостанало. Но дотам сме се докарали за да подражаваме на Запада във всяко едно отношение и да придобиваме техните ценности и култура на живот.
9  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Mall Rousse (Ирис) -: април 10, 2011, 01:42:48
Цитат
Вмъкни Цитат
Масово хората предпочитат Subway. Mc donalds  наистина предлагат големи буклуци. Съдя по мои приятели , които бяха големи фенове на Mcd сега хапват на Subway. Ще се радвам в Русе да отвори Subway , a не Мcd

Първо младеж научи се да пишеш правилно. Пише се боклуци, а не буклуци. Освен това щом не отговаряме на изискванията на Mcdonalds забрави за Subway. Тази верига все още не е много разпространена в България и повяравайте такива като тях и Burger King държат много на марката си и няма да тръгнат да раздават франчайзи просто ей така. Хората си имат изисквания , които ние явно не покриваме. И не ми говорете , че McDonalds нямали никакви изисквания. Имат си мениджмънт , който отговаря за условията и това къде може да се открие ресторант. Те нямат желане и интерес да откриват заведения във всяка паланка. Ако не можем да покрием условията на масов дистрибутор като McDonalds забравете дза всички други американски вериги. Обяснявайте на някой друг , че просто ей така се отваря ресторант на някоя от тези вериги и нямат изисквания за посетители, човекопоток и тн..И нали знаете приказката за киселото гроздето. McDonalds не ни броят за живи а ние веднага казваме , че храната им не струва. Другите още по-малко ни броят за живи. Аз ви казах , че накрая ще тупнат в мола нещо китайско и дюнери , вие не - искаме Buger King . 
10  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Mall Rousse (Ирис) -: март 28, 2011, 01:51:30
Станахме за смях и цяла България трябва да ни смее. Започнахме като града с шестте мола , а три години след това имаме само два построени при това полупразни. Валяка като ни с подиграва наистина май ще трябва да мълчим. Станахме за подигравка. Петият по големина град в България с фалиралия футбол, разкопания като по време на война център и полупразните молове. Да се смеем ли , да плачем ли. Какво да се прави, ще чакаме добрите времена.
11  Общ Форум / Общи приказки / General talk / Re:Anti - Mall Rousse (Ирис) -: януари 24, 2011, 03:30:28
Е сега като ти видях снимката разбрах защо толкова дразниш всички ни . Просто физиономията ти издава нестихваща тъпота . Досега се прави на интересен и на всезнаещ и като ти пуснаха снимката в интернет почна да се мазниш и да се извиняваш . Просто се шегувал , а ние сме били лоши . Ами интернет хейтърите дето плюят без основания нещо просто ей така да дразнят другите винаги ги игнорирам и понеже те си остават анонимници , каквито са и в живота , не си правя труда да се впечатлявам . Но когато такива като теб се мъчат да ни убеждават в своите безумни глупотевини , в които дори самите те не вярват тогава няма как да не отвърна . Ако това наистина си ти е странно на снимката изглеждащ по-възрастен и съответно по-мъдър , а разсъжденията ти дотук са като на 13 годишен хлапак в пубертета , който обожава да дразни всички с идиотските си размишления .
12  Общ Форум / Общи приказки / General talk / Re:Anti - Mall Rousse (Ирис) -: януари 24, 2011, 02:45:12
Добре бе на китайски ли говорим в този форум не мога да разбера . Стига с този IMAX на пъпа ми поникна да го споменавате . Няма Аймакс другаде освен София СТОЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ и няма да има . Това не е ей така да го мъкнеш навсякъде и да го сложиш и в мола в Силистра и в мола в Търново . И обикновено всички филми , който излизат за АЙМАКС излизат и за 3D кино . Основната разлика е в големината на платното която е задължителна за прожекция IMAX . Малоумни ли сте не мога да разбера ? Валяк ти си болен мозък спри да ни занимаваш със София и шопите . Русе никога няма да стане София , също както и Стара Загора . В шоплука или не , може да ни е кофти , но преди години държавниците ни са избрали София за столица . Точка по въпроса . Столицата няма да се премести нито в Русе , нито в Стара Загора .Нормално е големите инвестиции да са в София . В мола в Стара Загора киното е същото като в Русе , в София има само IMAX и няма да има скоро никъде другаде в Бг . Стига сте повтаряли като бавноразвиващи се едно и също . АЙмакс та аймакс . Ако докарат евентуално аймакс някога в Русе и на него ще намерите един куп кусури .Искахте кино мрънкахте всички че сме били първия град с кино прожекция в Бг . Ето направиха ви кино евреите . Сега що било такова , що било толкова скъпо . Ами пходете гледайте в дома на културата или поискайте да отворят Интим. Ганьовска работа . Типична българска черта все недоволни , все от нещо разочаровани , все има световна конспирация и заговор точно срещу нашия град и нашата държава .
13  Всичко за Русе / Големи търговски центрове /Mall/ / Re:Mall Rousse (Ирис) -: януари 24, 2011, 12:27:48
Ха Пинокио ти ме рязсмя страшно много .  Cheesy Явно си гледал от някой таен ъгъл по встрани щом всичко си виждал отстрани . После това с очилата ме уби . Малки му били очилата . Че ти маска на оксиженист ли искаш да ти дадат . Cheesy Платното му било малко и било размазано . Екраните са си съвсем нормални като на всяко обикновено кино. Направо ме застреля . Много били 10 лева за нашия град , ами не ходи бе . Навсякъде е така в България . Цената не зависи от града . И в Каспичан да го отварят пак ще е такава цената . Ти 2 лева ли искаш да ти е 3D киното . Явно ходиш за пръв път на такова кино в живота си и си мислиш , че трябва да видиш нещо невероятно . Кино като кино . Отиваш за да гледаш актуалните филми .Ако титаш мен не ти е харесал филма , а не киното . Ти искаш да излезе едрогърда мацка от филма и да ти отвори биричка с пазва ли за да останеш доволен . Хаха . Развесели ми вечерта .  И между другото този коментар дървено момче не е за тази тема .
14  Общ Форум / Общи приказки / General talk / Re:Anti - Mall Rousse (Ирис) -: януари 23, 2011, 03:33:10
Абе хора стига сте се карали . Онзи Бъргър Кинг дето е в Гълъбово е пълна порнография и няма нищо общо с американската марка да ви кажа . ПРосто погледнете смешните чантички , маса с кетчуп и горчица и ги сравнете с истинската верига . Те в София едвам се навиха да направят вие искате в Русе или Стара Загора . Хаха . Ние вместо да изтъкваме повече добри неща ни етук спорим кой град е по-пропаднал .Забравете поне за момента за Бъргър Кинг . Истински Burger King никога не е имало в Стара Загора и в Русе скоро няма да дойде . В други ден ще искаме и Pizza Hut , Dunkin Donuts и Starbucks . Бъдете реалисти поне малко . Градовете ни са твърде нищожни за подобни марки .KFC и McDonalds са си в реда на нещата , но нека не пресоляваме манджата . Вижте просто менюто в сайта на гълъбовския Бъргър Кинг и си помислете такъв да ни носят тук и да ставаме и ние за смях ли . Замислете се дали подобна скъпа верига , която доста я очаквахте в двумилонна София ще отвори в Гълъбово . Просто е смешно . Аз съм бил в Бъргър Кинг и когато отвори истински такъв в Русе ще ви кажа .
15  Общ Форум / Общи приказки / General talk / Re:Anti - Mall Rousse (Ирис) -: януари 20, 2011, 09:07:10
А бе този валяк май е психично болен или не може да чете на български език .  Shocked Уби се да си върти неговата , че който е в НАТО и ЕС има IMAX кино . И че Унгария без ЕС са били много назад и нямало да видят кино . Боже слез и си прибери вересиите . Не ни обичали много унгарците . За твоя сметка ще ти кажа , че ако е вярна тезата , че сме от тюрко-алтайски произход то унгарците са ни най-близките родственици . И аз познавам доста унгарци , които са страхотно възпитани хора и много се разбираме и уважаваме . Това , чe ни ни обичат и че са гадни кополета е само в твоето болно въображение . Кажи ми ти колко приятели унгарци имаш , че съдиш , че били гадни копелета ?
Страници: [1] 2 3 ... 6
Страницата е създадена за 0.046 секунди с 22 запитвания. (Pretty URLs adds 0.005s, 1q)

Google e прегледал тази страница май 05, 2020, 09:23:21