Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
+  Live Web Cam Rousse
Username:
Password:
Начало Помощ Търси Календар Сигнали за кмета Вход Регистрация
 
  Покажи публикации
Страници: [1]
1  Всичко за Русе / Недвижими имоти в Русе / Re:Тема за недвижимите имоти в Русе-цени, перспективи,строителство -: април 01, 2010, 04:55:55
Здравейте, не бих искал да прозвучи като спам-реклама въпросът ми за това ще питам по принцип, на колко бихте оценили панелно жилище около 80 квадрата, последен етаж,тец,Възраждане, в нормален вид?Питам, защото четейки обявите се натъквам на едно и също жилище с три различни цени с разлика от по 1000 евро.Ака не е жалко, направо ще е смешно, но такива сме си русенци.
2  Всичко за Русе / Недвижими имоти в Русе / Re:Феноменът "Агенция за недвижими имоти" -: март 30, 2010, 03:31:52
Благодаря за отговора! От това което казвате излиза, че дадено капаро може да се вземе и от фирма фантом, тъй като клиентът първоначално няма достъп до булстата на дадената агенция, и от там става невъзможно да се провери актуалтото състояние на агенцията! В такъв случай как да се защити клиентът? Питам защото преди ден едва не изпаднах в подобно положение! Поразрових се в търговския регистър и с потрес установих, че иначе известни русенски агенции за имоти нямат пререгистрация за дейността си за тази година.Някои от тях са "замразили" дейността си още през 2009г. и не са  възобновили дейността си. Няма да е зле тези неща да ги провери и някои "по-нависоко"!
3  Всичко за Русе / Недвижими имоти в Русе / Re:Феноменът "Агенция за недвижими имоти" -: март 30, 2010, 02:36:19
Искам да попитам, всичките ли агенции за имоти вземат кмисионна от 3 процента, има ли някъде регламент по който се определя процентът комисионна, къде е записано?И още един въпрос: къде може да се провери дали дадена агенция е легална, т.е. регистрирана и плаща данъци?В Русе има ли представителство на сдружението на агенциите за недвими имоти?Струва ми се доста пресилено, напр. за жилище от 30000 евро, купувачът да плати 900 евро комисионна, на това може би се дължи и затапеният пазар на жилища в Русе, а и опитите да се прескочат агнциите също зачестиха!
Страници: [1]
Страницата е създадена за 0.04 секунди с 23 запитвания. (Pretty URLs adds 0.004s, 1q)

Google e прегледал тази страница май 14, 2020, 05:02:36