Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
+  Live Web Cam Rousse
Username:
Password:
Начало Помощ Търси Календар Сигнали за кмета Вход Регистрация
 
  Покажи публикации
Страници: [1]
1  Всичко за Русе / Заведенията в Русе / Re:McDonalds или KFC? -: октомври 01, 2013, 08:21:43
макс демидж доста си далеч от истината .  Това което казваш е така но то е само 8 % от истината за неуспеха на тези закусвални. Това което им липсва на имитаторите е мин. 20 годишен опит, не само хлебчета. Личи си че не си се занимавал с нещо подобно или ако си го правил бързо си фалирал и дори не знаеш защо дори.

Аз не съм се занимавал, но пък съм добър физиономист, та ми направи впечатление че собственика на NPC Revolution и човека който беше управител на Макдоналдс във Варна преди години като съм посещавал ресторанта там са един и същ човек Smiley А мисля че съм го мяркал  и в KFC преди това. Точно от мястото на оригиналния опит идва! А и не ми е нужно да съм се занимавал за да констатирам разликите в продуктите на двете фирми, къде какво не достига за да е същото и да има успех в Русе. Знам на изуст характеристиките на KFC продуктите ,и в общи линии разликите между двете вериги са тези които съм описал плюс още няколко неща от по малка важност. Важното е че имаме верига която може да прави пилешките бон филета абсолютно същите като тези на KFC и има външна визия на ресторанта също толкова сполучлива, с излючение на оная траба в дясно дето грози малко Smiley
2  Всичко за Русе / Заведенията в Русе / Re:McDonalds или KFC? -: септември 30, 2013, 10:22:17
Напоследък ми хрумна една интересна мисъл, свързана с появата и успешната дейност на русенската верига Тирол. Щом те се оказаха едни добри имитатори на Събуей, което напълно устройва русенци, мисля (в края на краищата името ли е важното?), дали това няма да се окаже един добър начин да се запълни пазарната ниша (доколкото съществува) и на МакДоналдс (а защо не и на КейЕфСи, макар това да е по-малко вероятно) от друг техен качествен местен имитатор? В края на краищата клиентите не ядат търговската марка на заведението, а предлаганите в него продукти. А една местна верига може да внесе в някаква степен и национален акцент в асортимента си - няма лошо...

Ами нали NPC Revolution се опита да имитира KFC. Беше на една педя разстояние да ги прави едно към едно, обаче не се получиха нещата според мен поради следните причини:
1. Питките на Subway са по-елементарни, те са обикновени франзели с по-мека кора, и са лесни за имитиране, но тези на KFC и Макдоналдс са доса по особени. А NPC Revolution правеше хамбургери с купени от хипермаркет питки които не са същите като на KFC и от там качеството на бургера пада доста в сравнение с този на KFC.
2. KFC бургерите са с много по-дебело филе месо от тия на NPC Revolution.
3. Мястото на заведението не е подходящо. Трябвало е някъде на центъра където има поток от хора.
4. При наличието на изброените по-горе неща NPC Revolution продаваше на цени равни и дори по-високи от тези в KFC.

Искренно се надявам да си коригират проблемите, ако вече не е късно, защото като външна визия, като опаковки, като пилешки филета, като салати, и като обслужване(поне в началото) не отстъпваха на KFC.
3  Общ Форум / Общи приказки / General talk / Re:Добър фризьорски салон в Русе? -: септември 01, 2013, 11:50:12
За мъжко
4  Общ Форум / Общи приказки / General talk / Добър фризьорски салон в Русе? -: август 30, 2013, 10:36:51
Препоръчайте такъв от личен опит. И задължително фризьора да е мъж?
5  Общ Форум / Общи приказки / General talk / Re:Надеждна фирма за производство на изделия от метал? -: юли 16, 2013, 03:44:14
Здравейте. Някой знае ли такава в град Русе? Да може да прави изделия от пресована ламарина и да не казва "не мога" "не става" !
В Астометал опита ли?

Ами като отидох на крака на адреса посочен в интернет, офиса беше ограден в ленти и изглежда необитаемо. И на имейла не отговарят.
6  Общ Форум / Общи приказки / General talk / Надеждна фирма за производство на изделия от метал? -: юли 15, 2013, 07:30:57
Здравейте. Някой знае ли такава в град Русе? Да може да прави изделия от пресована ламарина и да не казва "не мога" "не става" !
Страници: [1]
Страницата е създадена за 0.094 секунди с 24 запитвания. (Pretty URLs adds 0.011s, 1q)

Google e прегледал тази страница август 25, 2019, 12:11:49