Страници: 1 ... 98 99 [100] 101 102 ... 131   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Mall Rousse (Ирис)  (Прочетена 836826 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
zomg222
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 9

Профил
« Отговор #1485 -: май 01, 2011, 03:56:57 »

Току виж повече хора решат, че е пиратството вече не е на мода и започнат да си купуват игри.

Все някога трябва да почнем  Grin
Активен

AlienWarE
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

Профил
« Отговор #1486 -: май 01, 2011, 11:42:36 »

Току виж повече хора решат, че е пиратството вече не е на мода и започнат да си купуват игри.

Все някога трябва да почнем  Grin

Но преди това трябва да се променят хиляди неща Smiley .
Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2035

*
Профил WWW
« Отговор #1487 -: май 01, 2011, 11:47:45 »

Има достатъчно заможни хора в този град, колкото и да не ви се вярва. Дядо ми получава много висока пенсия, от която заделя немалка част за мен и сестра ми. Баба ми също получава висока за българските стандарти. Аз защо да не си купувам игри например? Доходите на бащите от нашия клас варират м/у 1500 и 4000лв и това се вижда. Защо те да не си купуват игри? Всичко е до предлагане в магазина.
Активен

dido1302
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 77

Профил Ел. поща
« Отговор #1488 -: май 02, 2011, 02:09:11 »

Цитат
Има достатъчно заможни хора в този град, колкото и да не ви се вярва. Дядо ми получава много висока пенсия, от която заделя немалка част за мен и сестра ми. Баба ми също получава висока за българските стандарти. Аз защо да не си купувам игри например? Доходите на бащите от нашия клас варират м/у 1500 и 4000лв и това се вижда. Защо те да не си купуват игри? Всичко е до предлагане в магазина.
Гледай да не разориш баба си и дядо си като им дадеш пенсиите за оригинални компютърни игри и софтуер. Хаха.  Cheesy Шегувам се, купувай каквото искаш. Като почнеш да работиш, ще видиш колко мъчно се дават пари за глупости. А пък като почнеш и семейство да издържаш ще заобикаляш от далеч подобни магазини.
« Последна редакция: май 02, 2011, 02:11:26 от dido1302 » Активен
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2274

Профил WWW
« Отговор #1489 -: май 02, 2011, 10:10:38 »

Българите не са спестовен народ, явно на това разчитат злите капиталисти-геймъри, Дидо.

Ето, дори ти си пример - пишеш редовно тук, следователно най-вероятно си се изръсил 20-тина лева за интернет. С тези пари можеш да си купуваш по един хляб на всеки делничен ден. Но не - ти ги хвърляш, за да можеш да се оплачеш че няма пари за хляб. Българска работа. Не, направо русенска работа бих казал...
Активен
dido1302
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 77

Профил Ел. поща
« Отговор #1490 -: май 02, 2011, 11:06:50 »

noob не се притеснявай за мен. Аз съм на неограничен интернет. Сега не съм казал, че трябва да се пести и от интернет. За хляба винаги се намират пари. Всички,  които пишем в този форум нямаме проблем да си купим хляб и да си платим интернета. Но много други русенци най-вероятно нямат тази възможност.Дано да сте прави и ситуацията да не е толкова зле, колкото на мен ми изглежда. В такъв случай би се потвърдило прослувото българско оплакване за всичко.
Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2035

*
Профил WWW
« Отговор #1491 -: май 02, 2011, 04:56:47 »

Цитат
Гледай да не разориш баба си и дядо си като им дадеш пенсиите за оригинални компютърни игри и софтуер. Хаха.  Cheesy Шегувам се, купувай каквото искаш. Като почнеш да работиш, ще видиш колко мъчно се дават пари за глупости. А пък като почнеш и семейство да издържаш ще заобикаляш от далеч подобни магазини.
Принципно казвам. Аз пари за игри съм давал само веднъж, тъй като не ги играя, много, много. Само футболче разцъквам. Tongue
Активен

n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2274

Профил WWW
« Отговор #1492 -: май 03, 2011, 11:42:50 »

NewYorker отварят магазин в мола през Август месец.

http://www.newyorker.de/stores/storelocator/

Активен
DunavFc
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил Ел. поща
« Отговор #1493 -: май 04, 2011, 01:18:18 »

Днеска,взязох в неотворената част на първият етаж и магазините които предстои да бъдат отркити са : Lee,Teranova,New Yorker,Calliope,KK ( kolev i kolev),имаше и други май,но не ги запомних.
Активен
Heartless
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 34

Профил Ел. поща
« Отговор #1494 -: май 04, 2011, 11:10:20 »

Сигурно търговската част ще я отварят чак през август, щом New Yorker планира откриване тогава, а и нищо не казват от мол-а (въпреки че уж щеше да бъде през пролетта откриването).
DunavFc тези магазини, за които спомена готови ли бяха или просто им бяха сложени табелите, и имаше ли празни магазини?
Активен
mkx
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 20

Профил
« Отговор #1495 -: май 04, 2011, 01:37:41 »

Вчера редяха ново лого по фасадата - CIARA. Някой знае ли каква е тази верига, че в гуглето нищо не намерих, а може и аз да не съм го запомнил добре.

Ciela - книжарница. На втория етаж е, до Техномаркет.

Да, благодаря, така вече го намирам Smiley

П.С. Сега забелязах в днешното Утро, че и Аристон С се очаква да отвори магазин, цитирам - "по някое време този месец". Smiley
« Последна редакция: май 04, 2011, 03:15:54 от mkx » Активен
deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2875

Профил
« Отговор #1496 -: май 04, 2011, 01:57:54 »

Ciela - книжарница. На втория етаж е, до Техномаркет.
Активен
DunavFc
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #1497 -: май 04, 2011, 06:33:39 »

Сигурно търговската част ще я отварят чак през август, щом New Yorker планира откриване тогава, а и нищо не казват от мол-а (въпреки че уж щеше да бъде през пролетта откриването).
DunavFc тези магазини, за които спомена готови ли бяха или просто им бяха сложени табелите, и имаше ли празни магазини?

Само бележки имаше,няма нищо направено,няма да е готово до 1 месец със сигурност.
Активен
nemo91
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 20

Профил WWW
« Отговор #1498 -: май 05, 2011, 06:55:45 »

На третия етаж, в дясно от ескалаторите срещу киното, къртят нещо голямо. Някой някакво инфо?

Поздрави!
Активен

http://missionkino.blogspot.com/
Cinema-Movies-Reviews-&more
MRC
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #1499 -: май 05, 2011, 06:58:41 »

Крамер
Активен
Страници: 1 ... 98 99 [100] 101 102 ... 131   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.058 секунди с 26 запитвания. (Pretty URLs adds 0.008s, 2q)

Google e прегледал тази страница септември 13, 2024, 03:34:03