Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
Изгуби ли
регистрационния е-мейл?
Live Web Cam Rousse
Всичко за Русе
»
Инфраструктурни проекти / Infrastructure projects
»
Големи търговски центрове /Mall/
»
Mall Rousse (Ирис)
Username:
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Password:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Сигнали за кмета
Вход
1
...
95
96
[
97
]
98
99
...
131
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Mall Rousse (Ирис) (Прочетена 841403 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Кристин
Слънчоглед
Hero Member
Неактивен
Публикации: 774
Re:Mall Rousse (Ирис)
«
Отговор #1440 -:
април 06, 2011, 09:31:56 »
Дочух, че до края на юни-юли т.г. ще отвори и Мак Доналда.
Активен
Аз конструирам всеобщото като избирам себе си.
n00b
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2274
«
Отговор #1441 -:
април 07, 2011, 11:59:22 »
Хм, между другото този месец отваря макдрайв в Търново, хех.
Активен
vesel
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2971
«
Отговор #1442 -:
април 08, 2011, 08:11:59 »
Да, днес бях в Търново и го видях. Добре изглежда външно. Работеха по инфраструктурата около заведението. Там идеята според мен е да се отбиват клиенти от трафика към морето. Смятам, че Търново още дълго ще се радва на транзита. Дали за радост или за съжаление, само болярите си знаят
Извинете за офтопика, просто споделям
Активен
swifter
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 63
«
Отговор #1443 -:
април 09, 2011, 12:23:34 »
То, защото тук потока от бившия соц блок минаващ през Дунав мост запътил се към морето , също не може да се отбива за по един мак от правилно ситуиран мак драйв в Русе, но пък защо аз да го мисля има си цели отдели които мислят за това и решават, че Търново е доста по голям, стабилен и икономически развит град, през който минава целия свят ... както и да е ... лирически отклонения ...
Активен
It's my life and it's now or never ...
Zihuatanejo
Hero Member
Неактивен
Публикации: 556
«
Отговор #1444 -:
април 09, 2011, 10:17:18 »
Цитат на: vesel в април 08, 2011, 08:11:59
Да, днес бях в Търново и го видях. Добре изглежда външно. Работеха по инфраструктурата около заведението. Там идеята според мен е да се отбиват клиенти от трафика към морето. Смятам, че Търново още дълго ще се радва на транзита. Дали за радост или за съжаление, само болярите си знаят
Извинете за офтопика, просто споделям
Явно Макдоналдс не вярват скоро да се реализира магистрала Хемус, защото се предвижда тя да минава доста по на север от Търново и тогава трафика покрай този Макдрайв рязко ще спадне.
Активен
Митака
Hero Member
Неактивен
Публикации: 1152
«
Отговор #1445 -:
април 09, 2011, 10:53:20 »
От Мак Доналдс БГ и хабер си нямат от магистрали, човекопоток, покупателна способност, население, камо ли да се интересуват от къде ще минава Хемус.
За бърза закуска от най-нисък клас като МД, не е нужен поток от хиляди автомобили или хора дневно. Ако имаха нормален мениджмънт в страната вече щеше да има 100-тина заведения. Не е толкова до платежоспособност, а до това дали българите масово биха яли боклуците им.
Активен
n00b
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2274
«
Отговор #1446 -:
април 10, 2011, 12:37:28 »
Ехех току-що погледнах на фейсбук страницата. Май наистина са им се закучили нещата с Макдоналдс, защото мълчат като насрани и само докато рових, едно мнение изчезна
Така че няма да се учудя ако се появят другаде първо, примерно кой знае - на бул. България да речем
Активен
centor
Newbie
Неактивен
Публикации: 11
«
Отговор #1447 -:
април 10, 2011, 10:43:45 »
Масово хората предпочитат Subway. Mc donalds наистина предлагат големи буклуци. Съдя по мои приятели , които бяха големи фенове на Mcd сега хапват на Subway. Ще се радвам в Русе да отвори Subway , a не Мcd
Активен
dido1302
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 77
«
Отговор #1448 -:
април 10, 2011, 01:42:48 »
Цитат
Вмъкни Цитат
Масово хората предпочитат Subway. Mc donalds наистина предлагат големи буклуци. Съдя по мои приятели , които бяха големи фенове на Mcd сега хапват на Subway. Ще се радвам в Русе да отвори Subway , a не Мcd
Първо младеж научи се да пишеш правилно. Пише се боклуци, а не буклуци. Освен това щом не отговаряме на изискванията на Mcdonalds забрави за Subway. Тази верига все още не е много разпространена в България и повяравайте такива като тях и Burger King държат много на марката си и няма да тръгнат да раздават франчайзи просто ей така. Хората си имат изисквания , които ние явно не покриваме. И не ми говорете , че McDonalds нямали никакви изисквания. Имат си мениджмънт , който отговаря за условията и това къде може да се открие ресторант. Те нямат желане и интерес да откриват заведения във всяка паланка. Ако не можем да покрием условията на масов дистрибутор като McDonalds забравете дза всички други американски вериги. Обяснявайте на някой друг , че просто ей така се отваря ресторант на някоя от тези вериги и нямат изисквания за посетители, човекопоток и тн..И нали знаете приказката за киселото гроздето. McDonalds не ни броят за живи а ние веднага казваме , че храната им не струва. Другите още по-малко ни броят за живи. Аз ви казах , че накрая ще тупнат в мола нещо китайско и дюнери , вие не - искаме Buger King .
Активен
Русенец
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2432
«
Отговор #1449 -:
април 10, 2011, 04:27:35 »
Цитат на: dido1302 в април 10, 2011, 01:42:48
Първо младеж научи се да пишеш правилно. Пише се боклуци, а не буклуци. Освен това щом не отговаряме на изискванията на Mcdonalds забрави за Subway. Тази верига все още не е много разпространена в България и повяравайте такива като тях и Burger King държат много на марката си и няма да тръгнат да раздават франчайзи просто ей така. Хората си имат изисквания , които ние явно не покриваме. И не ми говорете , че McDonalds нямали никакви изисквания. Имат си мениджмънт , който отговаря за условията и това къде може да се открие ресторант. Те нямат желане и интерес да откриват заведения във всяка паланка. Ако не можем да покрием условията на масов дистрибутор като McDonalds забравете дза всички други американски вериги. Обяснявайте на някой друг , че просто ей така се отваря ресторант на някоя от тези вериги и нямат изисквания за посетители, човекопоток и тн..И нали знаете приказката за киселото гроздето. McDonalds не ни броят за живи а ние веднага казваме , че храната им не струва. Другите още по-малко ни броят за живи. Аз ви казах , че накрая ще тупнат в мола нещо китайско и дюнери , вие не - искаме Buger King .
Дидо, със съжаление трябва да констатирам, че си прав.
Иначе, реално погледнато, целият румънски туристопоток от Букурещ за нашето Черноморие минава през Русе, което мисля, че е достатъчно да захрани един Макдрайв (на подходящо място), поне през лятото. А това не е малко! А има и друг транзит.
Що се отнася до Мола, ако няма МакДоналдс или друга голяма верига ще е много жалко! Превръщаме се в град на дюнерите! А дюнери има и в Горна Оряховица примерно...
Активен
swifter
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 63
«
Отговор #1450 -:
април 10, 2011, 04:41:23 »
Цитат на: Русенец в април 10, 2011, 04:27:35
Дидо, със съжаление трябва да констатирам, че си прав.
Иначе, реално погледнато, целият румънски туристопоток от Букурещ за нашето Черноморие минава през Русе, което мисля, че е достатъчно да захрани един Макдрайв (на подходящо място), поне през лятото. А това не е малко! А има и друг транзит.
Що се отнася до Мола, ако няма МакДоналдс или друга голяма верига ще е много жалко! Превръщаме се в град на дюнерите! А дюнери има и в Горна Оряховица примерно...
Това имам предвид и аз и не само Румънците, а и руснаци, поляци, украинци, които също за да стигнат черноморието минават Дунав мост. А щом Търново покрива стандартите на МакДоналдс, а и щом сме ги покривали още преди 10тина години, едва ли им е проблем сега да отворят ... според мен тук въпроса е на предразсъдъци ...
Активен
It's my life and it's now or never ...
Митака
Hero Member
Неактивен
Публикации: 1152
«
Отговор #1451 -:
април 10, 2011, 07:45:35 »
Цитат на: dido1302 в април 10, 2011, 01:42:48
Цитат
Вмъкни Цитат
И какви са изискванията за МД колега професор? Просвети ни, щом 150 хиляден град с немалък брой туристи и сериозен транзитен поток не ги удовлетворяват?
И храната в МД е боклук, казвам го от собствен опит. Наблъскана е с толкова консерванти и химикали като в никой друг фаст фууд и често създава стомашни проблеми. Пробвал съм десетки други вериги, които няма да изброявам и храната там е в пъти по-добра.
Аз лично бих се радвал, ако в България някой ден открият Панера Бред, обаче това вече е в сферата на мечтите.
Активен
dido1302
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 77
«
Отговор #1452 -:
април 11, 2011, 02:25:41 »
Митак тебе не може да те разбере човек . Последно искаш ли да има в Русе американски фастфууд или не ? Пак казвам, че ако няма McDonalds или KFC най-вероятно няма да има и други. Забрави Subway или Burger King да стъпят в Русе в близките години. А и да изброяваш американски вериги като Panera Bread, които не са все още достатъчно популярни извън САЩ е безмислено тъй като има страшно много местни за всеки щат ресторанти , които няма как да разпространят навсякъде продуктите си. Все пак останалия свят си има някаква традиционна кухня и се опитва да си я опази въпреки влиянието на тези американски junk food вериги. Странното е , че в повечето държави по света това е бърза и евтина храна , която изобщо не се цени от кулинарна гледна точка , а ние които имаме сравнително добра и богата на местни специалитети кухня приемаме тези ресторанти за нещо елитно и луксозно. Не е нормално хранене в MD или KFC да се смята за лукс и съответно населеното място , което ги няма да се брои за по-изостанало. Но дотам сме се докарали за да подражаваме на Запада във всяко едно отношение и да придобиваме техните ценности и култура на живот.
Активен
luskozavar
Newbie
Неактивен
Публикации: 45
«
Отговор #1453 -:
април 11, 2011, 03:19:49 »
Pierre Cardin ще отворят магазин в мола... на чантичките им са изброени магазините с адресите където са и има "Русе - МОЛ РУСЕ, бул. Липник 121", но до него е изписан и сегашният им адрес така че надали ще си затварят сегашния магазин. Това от мен
Иначе се надявам поне KFC да отвори в Мола, предпочитам го пред боклуците на мъкдоналдс.
Активен
Кристин
Слънчоглед
Hero Member
Неактивен
Публикации: 774
«
Отговор #1454 -:
април 11, 2011, 06:45:26 »
Dido1302, защо това да е подражаване или напълно необмислено желание? Има си пътници за всеки влак, както е казал народът и мисля, че тези "големи изисквания" за Мак, KFC и т.н. са нещо, което само ти коментираш. Както се разбира, много е вероятно не само Мак да отвори в Русе, но и други вериги.
Не коментирам вкусовите качества или качеството изобщо на този тип храна, но просто не смятам, че толкова трябва да се "изнасилва" цялата тази история, заслужава ли града ни или не заслужава, ще го има ли, нямало да го има, защото и т.н.
Активен
Аз конструирам всеобщото като избирам себе си.
Страници:
1
...
95
96
[
97
]
98
99
...
131