Страници: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 131   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Mall Rousse (Ирис)  (Прочетена 862340 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
JoroKanadeca
Гост
« Отговор #1380 -: януари 20, 2011, 03:15:10 »

Тука не става дума за обич тука става въпрос за пари и бизнес
Активен
Nikoloff
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 106

Профил
« Отговор #1381 -: януари 20, 2011, 07:18:10 »

McDonald's набирали персонал, една позната e кандидатствала. А относно датата - щели да отварят до броени, но не знам доколко е вярно. Информацията ми е тотално неофициялна, някой да не ме напсува ако отворят след 2 месеца Smiley
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 3511

Профил
« Отговор #1382 -: януари 20, 2011, 07:41:27 »

Къде има техни обяви за работа?
Активен

Във форума се ражда истината.
nuHokuo
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 16

Профил Ел. поща
« Отговор #1383 -: януари 23, 2011, 11:50:41 »

Тотално съм разочарован от 3D-то .... първо платното беше малко и виждах от страни после очилата ми бяха малки и от там също виждах от страни и на всичкото отгоре виждахме и размазано, казвам виждахме защото не само аз виждах размазано .... и като цяло смятам че 10лв. са доста и то за нашият град ...
Активен
Русенец
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2477

Профил
« Отговор #1384 -: януари 24, 2011, 12:03:17 »

Да, Пинокио, добре е, да е не повече от 1-2 лв. за нашия град, а по време на филма опитна жрица да ви настройва обектива, ако ме разбирате какво имам предвид!  Cheesy Grin
Така вече е идеално, нали?! 
« Последна редакция: януари 24, 2011, 12:05:59 от Русенец » Активен
dido1302
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 77

Профил Ел. поща
« Отговор #1385 -: януари 24, 2011, 12:27:48 »

Ха Пинокио ти ме рязсмя страшно много .  Cheesy Явно си гледал от някой таен ъгъл по встрани щом всичко си виждал отстрани . После това с очилата ме уби . Малки му били очилата . Че ти маска на оксиженист ли искаш да ти дадат . Cheesy Платното му било малко и било размазано . Екраните са си съвсем нормални като на всяко обикновено кино. Направо ме застреля . Много били 10 лева за нашия град , ами не ходи бе . Навсякъде е така в България . Цената не зависи от града . И в Каспичан да го отварят пак ще е такава цената . Ти 2 лева ли искаш да ти е 3D киното . Явно ходиш за пръв път на такова кино в живота си и си мислиш , че трябва да видиш нещо невероятно . Кино като кино . Отиваш за да гледаш актуалните филми .Ако титаш мен не ти е харесал филма , а не киното . Ти искаш да излезе едрогърда мацка от филма и да ти отвори биричка с пазва ли за да останеш доволен . Хаха . Развесели ми вечерта .  И между другото този коментар дървено момче не е за тази тема .
« Последна редакция: януари 24, 2011, 12:32:13 от dido1302 » Активен
nuHokuo
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 16

Профил Ел. поща
« Отговор #1386 -: януари 24, 2011, 07:33:29 »

Радвам се че ви "ТИТАМ" и че ви развеселявам, но заради е такива "оптимисти" сме на тоя хал  Grin
Активен
channing
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 173

Профил Ел. поща
« Отговор #1387 -: януари 24, 2011, 06:33:19 »

Омръзна ми от песимисти.
Активен
adepta
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил Ел. поща
« Отговор #1388 -: януари 25, 2011, 12:38:01 »

Омръзна ми от песимисти.
    Много си прав. Аз от 6 мес.работя в Гранд - Мол Варна . По същия начин се развиха нещата. 1- отвори Карфур             и Арена а после през седмица или месец постепенно се нанасяха и магазини и заведения.и още има неотворени но малко по малко се пълни.преди месец отвори СУБ-УЕЙ преди него ОЛА и БМС , ТАНГ-ЛОУ а чак април може би ще отвори Макдоналдс.Всичко с времето си . но най големия + е че тези големите  Карфур и Арена  са на едно място . Те ще привлекат другите .Мол без кино и голям хипер-маркет много трудно ще оцелеят . Така че просто трябва да почакаме. Ще има купон на 100%  Smiley                                                                                                                                                                         
Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2035

*
Профил WWW
« Отговор #1389 -: януари 30, 2011, 01:17:08 »

Когато отвори целия мол, ОФИЦИАЛНО, пак ще говорим. Smiley
Активен

adepta
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил Ел. поща
« Отговор #1390 -: февруари 03, 2011, 01:29:00 »

Омръзна ми от песимисти.
    Много си прав. Аз от 6 мес.работя в Гранд - Мол Варна . По същия начин се развиха нещата. 1- отвори Карфур             и Арена а после през седмица или месец постепенно се нанасяха и магазини и заведения.и още има неотворени но малко по малко се пълни.преди месец отвори СУБ-УЕЙ преди него ОЛА и БМС , ТАНГ-ЛОУ а чак април може би ще отвори Макдоналдс.Всичко с времето си . но най големия + е че тези големите  Карфур и Арена  са на едно място . Те ще привлекат другите .Мол без кино и голям хипер-маркет много трудно ще оцелеят . Така че просто трябва да почакаме. Ще има купон на 100%  Smiley                                                                                                                                                                         
Последователността в Гранд мол е друга. Първо отвори Карфур с около 40% от магазините. Арена отвори 2 месеца по-късно. Но след откриването се нанесоха не повече от 15 магазина и запълняемостта се дигна от 40% на 50%.

Отделно, че във Варна, само на 700 метра от Гранд мол е мол Варна, който определено си е сериозна конкуренция.
Докато в Русе молът е почти без конкуренция и въпреки това запълняемостта е супер ниска.
Така, че съпоставките между Гранд мол и русенския мол не са особено сериозни.
  аман от песимисти .вярно е това но до някъде.щом има големи вериги на едно място това е гаранция за човекопоток.в радиус от колко километра около русе има действащо кино Huh?!!! . във Варна и  в двата мола има един и същи човекопоток .Евреите сложиха броячи на входовете да засекат колко народ влиза. И се оказа че почти няма разлика. И сега стратегията е кой от двата мола ще предложи повече развлечения и печалби естествено. И въпреки че са на 700 метра един от друг много отвориха и на двете места заведения и магазини :вижте сайтовете на молловете: Така че това го чака Русе вървежен мол.Не искам да издавам информация не е коректно но има голям интерес от много фирми. Просто изчакват да се публикуват финансовите отчети на големите акули . Може днес да няма пари ама утре....... И който е първи той печели просто бизнес. Междо другото климатиците винаги работят и когото e лошо времето се пълни с хора.Просто свикнаха всичко да е на едно място по удобно е.И това е бъдещето на молловете всичко на едно място. Ще изместят изцяло представите за пазаруване. а в мол варна пикадили стои  празен като музей щото до мола отвори Кауфланд  Cheesy .Така че много се радвам че карфур и синема сити са в мол русе Това е гаранция че мола ЩЕ РАБОТИ НА 100 %. Wink 
Активен
dragosten
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

Профил
« Отговор #1391 -: февруари 05, 2011, 06:21:39 »

Само забравяш, че едно е Варна, друго Русе.
Активен
swifter
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 63

Профил
« Отговор #1392 -: февруари 06, 2011, 10:23:41 »

По food court-a се работи, днес минах и видях, че се прави някое от заведенията, доколкото чух McDonald's, Там са направили и детски кът. Така, че в най-скоро време ще имаме нещо от Fast food-a  Smiley 
Активен

It's my life and it's now or never ...
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2035

*
Профил WWW
« Отговор #1393 -: февруари 06, 2011, 11:03:49 »

А след месец и нещо би трябвало да отвори и другата част от мола.
Активен

MRC
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил Ел. поща
« Отговор #1394 -: февруари 11, 2011, 06:58:02 »

Това заведение което се прави  на етажа на киното няма да е McDonald's., a ще е към Cinema City и ще предлагат пизи и др
Активен
Страници: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 131   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.072 секунди с 26 запитвания. (Pretty URLs adds 0.008s, 2q)

Google e прегледал тази страница юни 21, 2025, 07:58:43