Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
Изгуби ли
регистрационния е-мейл?
Live Web Cam Rousse
Всичко за Русе
»
Инфраструктурни проекти / Infrastructure projects
»
Големи търговски центрове /Mall/
»
Mall Rousse (Ирис)
Username:
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Password:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Сигнали за кмета
Вход
1
...
91
92
[
93
]
94
95
...
131
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Mall Rousse (Ирис) (Прочетена 862340 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
JoroKanadeca
Гост
Re:Mall Rousse (Ирис)
«
Отговор #1380 -:
януари 20, 2011, 03:15:10 »
Тука не става дума за обич тука става въпрос за пари и бизнес
Активен
Nikoloff
Full Member
Неактивен
Публикации: 106
«
Отговор #1381 -:
януари 20, 2011, 07:18:10 »
McDonald's набирали персонал, една позната e кандидатствала. А относно датата - щели да отварят до броени, но не знам доколко е вярно. Информацията ми е тотално неофициялна, някой да не ме напсува ако отворят след 2 месеца
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен
Публикации: 3511
«
Отговор #1382 -:
януари 20, 2011, 07:41:27 »
Къде има техни обяви за работа?
Активен
Във форума се ражда истината.
nuHokuo
Newbie
Неактивен
Публикации: 16
«
Отговор #1383 -:
януари 23, 2011, 11:50:41 »
Тотално съм разочарован от 3D-то .... първо платното беше малко и виждах от страни после очилата ми бяха малки и от там също виждах от страни и на всичкото отгоре виждахме и размазано, казвам виждахме защото не само аз виждах размазано .... и като цяло смятам че 10лв. са доста и то за нашият град ...
Активен
Русенец
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2477
«
Отговор #1384 -:
януари 24, 2011, 12:03:17 »
Да, Пинокио, добре е, да е не повече от 1-2 лв. за нашия град, а по време на филма опитна жрица да ви настройва обектива, ако ме разбирате какво имам предвид!
Така вече е идеално, нали?!
«
Последна редакция: януари 24, 2011, 12:05:59 от Русенец
»
Активен
dido1302
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 77
«
Отговор #1385 -:
януари 24, 2011, 12:27:48 »
Ха Пинокио ти ме рязсмя страшно много .
Явно си гледал от някой таен ъгъл по встрани щом всичко си виждал отстрани . После това с очилата ме уби . Малки му били очилата . Че ти маска на оксиженист ли искаш да ти дадат .
Платното му било малко и било размазано . Екраните са си съвсем нормални като на всяко обикновено кино. Направо ме застреля . Много били 10 лева за нашия град , ами не ходи бе . Навсякъде е така в България . Цената не зависи от града . И в Каспичан да го отварят пак ще е такава цената . Ти 2 лева ли искаш да ти е 3D киното . Явно ходиш за пръв път на такова кино в живота си и си мислиш , че трябва да видиш нещо невероятно . Кино като кино . Отиваш за да гледаш актуалните филми .Ако титаш мен не ти е харесал филма , а не киното . Ти искаш да излезе едрогърда мацка от филма и да ти отвори биричка с пазва ли за да останеш доволен . Хаха . Развесели ми вечерта . И между другото този коментар дървено момче не е за тази тема .
«
Последна редакция: януари 24, 2011, 12:32:13 от dido1302
»
Активен
nuHokuo
Newbie
Неактивен
Публикации: 16
«
Отговор #1386 -:
януари 24, 2011, 07:33:29 »
Радвам се че ви "ТИТАМ" и че ви развеселявам, но заради е такива "оптимисти" сме на тоя хал
Активен
channing
Full Member
Неактивен
Публикации: 173
«
Отговор #1387 -:
януари 24, 2011, 06:33:19 »
Омръзна ми от песимисти.
Активен
adepta
Newbie
Неактивен
Публикации: 2
«
Отговор #1388 -:
януари 25, 2011, 12:38:01 »
Цитат на: channing в януари 24, 2011, 06:33:19
Омръзна ми от песимисти.
Много си прав. Аз от 6 мес.работя в Гранд - Мол Варна . По същия начин се развиха нещата. 1- отвори Карфур и Арена а после през седмица или месец постепенно се нанасяха и магазини и заведения.и още има неотворени но малко по малко се пълни.преди месец отвори СУБ-УЕЙ преди него ОЛА и БМС , ТАНГ-ЛОУ а чак април може би ще отвори Макдоналдс.Всичко с времето си . но най големия + е че тези големите Карфур и Арена са на едно място . Те ще привлекат другите .Мол без кино и голям хипер-маркет много трудно ще оцелеят
. Така че просто трябва да почакаме. Ще има купон на 100%
Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2035
«
Отговор #1389 -:
януари 30, 2011, 01:17:08 »
Когато отвори целия мол, ОФИЦИАЛНО, пак ще говорим.
Активен
www.kiss13.net
adepta
Newbie
Неактивен
Публикации: 2
«
Отговор #1390 -:
февруари 03, 2011, 01:29:00 »
Цитат на: dragosten в януари 30, 2011, 01:11:10
Цитат на: adepta в януари 25, 2011, 12:38:01
Цитат на: channing в януари 24, 2011, 06:33:19
Омръзна ми от песимисти.
Много си прав. Аз от 6 мес.работя в Гранд - Мол Варна . По същия начин се развиха нещата. 1- отвори Карфур и Арена а после през седмица или месец постепенно се нанасяха и магазини и заведения.и още има неотворени но малко по малко се пълни.преди месец отвори СУБ-УЕЙ преди него ОЛА и БМС , ТАНГ-ЛОУ а чак април може би ще отвори Макдоналдс.Всичко с времето си . но най големия + е че тези големите Карфур и Арена са на едно място . Те ще привлекат другите .Мол без кино и голям хипер-маркет много трудно ще оцелеят
. Така че просто трябва да почакаме. Ще има купон на 100%
Последователността в Гранд мол е друга. Първо отвори Карфур с около 40% от магазините. Арена отвори 2 месеца по-късно. Но след откриването се нанесоха не повече от 15 магазина и запълняемостта се дигна от 40% на 50%.
Отделно, че във Варна, само на 700 метра от Гранд мол е мол Варна, който определено си е сериозна конкуренция.
Докато в Русе молът е почти без конкуренция и въпреки това запълняемостта е супер ниска.
Така, че съпоставките между Гранд мол и русенския мол не са особено сериозни.
аман от песимисти .вярно е това но до някъде.щом има големи вериги на едно място това е гаранция за човекопоток.в радиус от колко километра около русе има действащо кино
!!! . във Варна и в двата мола има един и същи човекопоток .Евреите сложиха броячи на входовете да засекат колко народ влиза. И се оказа че почти няма разлика. И сега стратегията е кой от двата мола ще предложи повече развлечения и печалби естествено. И въпреки че са на 700 метра един от друг много отвориха и на двете места заведения и магазини :вижте сайтовете на молловете: Така че това го чака Русе вървежен мол.Не искам да издавам информация не е коректно но има голям интерес от много фирми. Просто изчакват да се публикуват финансовите отчети на големите акули . Може днес да няма пари ама утре....... И който е първи той печели просто бизнес. Междо другото климатиците винаги работят и когото e лошо времето се пълни с хора.Просто свикнаха всичко да е на едно място по удобно е.И това е бъдещето на молловете всичко на едно място. Ще изместят изцяло представите за пазаруване. а в мол варна пикадили стои празен като музей щото до мола отвори Кауфланд
.Така че много се радвам че карфур и синема сити са в мол русе Това е гаранция че мола ЩЕ РАБОТИ НА 100 %.
Активен
dragosten
Newbie
Неактивен
Публикации: 6
«
Отговор #1391 -:
февруари 05, 2011, 06:21:39 »
Само забравяш, че едно е Варна, друго Русе.
Активен
swifter
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 63
«
Отговор #1392 -:
февруари 06, 2011, 10:23:41 »
По food court-a се работи, днес минах и видях, че се прави някое от заведенията, доколкото чух McDonald's, Там са направили и детски кът. Така, че в най-скоро време ще имаме нещо от Fast food-a
Активен
It's my life and it's now or never ...
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2035
«
Отговор #1393 -:
февруари 06, 2011, 11:03:49 »
А след месец и нещо би трябвало да отвори и другата част от мола.
Активен
www.kiss13.net
MRC
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 69
«
Отговор #1394 -:
февруари 11, 2011, 06:58:02 »
Това заведение което се прави на етажа на киното няма да е McDonald's., a ще е към Cinema City и ще предлагат пизи и др
Активен
Страници:
1
...
91
92
[
93
]
94
95
...