Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
Изгуби ли
регистрационния е-мейл?
Live Web Cam Rousse
Всичко за Русе
»
Инфраструктурни проекти / Infrastructure projects
»
Големи търговски центрове /Mall/
»
Mall Rousse (Ирис)
Username:
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Password:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Сигнали за кмета
Вход
1
...
57
58
[
59
]
60
61
...
131
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Mall Rousse (Ирис) (Прочетена 853653 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
madhulk
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 90
Re:Mall Rousse (Ирис)
«
Отговор #870 -:
септември 19, 2010, 04:50:01 »
Цитат на: Iskren05 в септември 19, 2010, 01:32:40
Цитат на: channing в септември 17, 2010, 10:58:22
Бе за Коледа трябва да отвори
Дано! А някой да е чувал нещо за Danube Mall (до Дунав мост) от давна гледам е построен и нищо повече?
Аз разбрах, че ще го правят болница ... но ае да не говорим за това тук защото си има отделна тема
Активен
dido1302
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 77
«
Отговор #871 -:
септември 20, 2010, 07:26:44 »
Абе хора аз какво ви казвах че по-рано от нова година няма да го отворят вие викате не ноември щели да го отворят целия . Нека да видим .
Активен
lusko97
Newbie
Неактивен
Публикации: 19
«
Отговор #872 -:
септември 21, 2010, 04:35:16 »
разбрах че към края на октомври ще отвори мола
Активен
mart0s
Hero Member
Неактивен
Публикации: 805
«
Отговор #873 -:
септември 21, 2010, 04:47:19 »
Цитат на: lusko97 в септември 21, 2010, 04:35:16
и аз
Активен
madhulk
Jr. Member
Неактивен
«
Отговор #874 -:
септември 22, 2010, 03:30:57 »
Цитат на: mart0s в септември 21, 2010, 04:47:19
Цитат на: lusko97 в септември 21, 2010, 04:35:16
и аз
Дано да е така
Активен
n00b
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2275
«
Отговор #875 -:
септември 22, 2010, 03:32:42 »
Според мен ще отвори поне след няколко месеца - в противен случай щеше да има обяви за работа в мола, а засега няма особено много. Виж за другия мол има.
Активен
martin1991m
Full Member
Неактивен
Публикации: 238
«
Отговор #876 -:
септември 25, 2010, 02:29:14 »
детска работа - снимки не виждал , кой знае какво има,че да го снимаме всеки ден.Айде стига вече де,нахален ставаш
Активен
Déjales decir que no es de verdad
Sé que nuestro amor siempre durará
Piensen lo que quieran pensar de mí
A mí me da igual
Yo vivo por ti
channing
Full Member
Неактивен
Публикации: 173
«
Отговор #877 -:
септември 25, 2010, 02:50:41 »
като отвори мола се заклевам да не влизам повече в тоя форум........а и казах ако някой има възможност да снима не съм казал аре беееее отивай веднага да снимаш
Активен
madhulk
Jr. Member
Неактивен
«
Отговор #878 -:
септември 25, 2010, 05:55:40 »
И това сме ние българите .. само се плюем ... знам една приказка
В САЩ един човек пита нещо във форум и му отговарят!
В Русия един човек пита нещо във форум, отговарят му и после го питат нещо него!
В България един човек пита нещо във форум и 1000 човека му натякват колко е прост, че пита .. тук е почти същата ситуация .. човека иска да види мола сега защото явно няма възможност да отиде сам да го види .. и аз искам да го видя сега как е защото немога да отида
Активен
jorda
Sr. Member
Неактивен
Публикации: 447
«
Отговор #879 -:
септември 25, 2010, 06:03:41 »
И аз искам да помоля най учтиво, ако може някой да снима пристройката поне, дето я няма в проекта. Той мола е ясен , но все пак улиците наоколо, особено Потсдам и други нови дреболии.
Благодаря предварително!
Активен
HeBuguM
Гост
«
Отговор #880 -:
септември 25, 2010, 07:18:02 »
И го обвинявате, че той спами, а вие всъщност спамите повече от него, когато всеки път му правите забележка, че искал снимки или се радвал на мола или т.н. Получа се, че той пише 1 коментар, който всъщност си е по темета (Mall Rousse), а 10 човека след него възмущавайки се от ентусиазма му пишете чист оффтопик...
Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2035
«
Отговор #881 -:
септември 25, 2010, 07:50:34 »
Цитат на: jorda в септември 25, 2010, 06:03:41
И аз искам да помоля най учтиво, ако може някой да снима пристройката поне, дето я няма в проекта. Той мола е ясен , но все пак улиците наоколо, особено Потсдам и други нови дреболии.
Благодаря предварително!
Абсолютно съгласен. И на мен ми се иска да видя пристройките около мола.
Активен
www.kiss13.net
Русчуклия
Hero Member
Неактивен
Публикации: 1430
«
Отговор #882 -:
септември 25, 2010, 08:48:15 »
И какво като става офтопик? Какво толкова интересно има в някакъв мол. Ще го отворят и ще го видим. Всичко до тогава са празни приказки, освен ако няма наистина нещо ново. И плюс това този не е първия мол, който ще отвори в Русе. Билетчето за автобуса е 90ст. Който иска да отиде и га види с очите си мола.
Активен
jorda
Sr. Member
Неактивен
Публикации: 447
«
Отговор #883 -:
септември 26, 2010, 12:09:12 »
Русчуклия не всеки има възможност да отиде до там. Ето защо ако някой се сети ,когато минава от там, и има апарат, да направи няколко снимки. Все пак една година почти ежедневно следях напредъка му, и сега ми е малко терсене. А и не само за този мол, за всички други обекти.
Активен
channing
Full Member
Неактивен
Публикации: 173
«
Отговор #884 -:
септември 28, 2010, 03:09:54 »
Carrefour отваря врати в Mall Rousse
28 Септември 2010 13:23:40
Carrefour избра Mall Rousse за изграждане на своя първи хипермаркет в Русе. Той ще се разполага на 8 000 квадратни метра от партерния етаж на търговския център. Това е петият магазин на веригата в България. Първият хипермаркет беше открит през март 2009 година в Бургас, вторият – в Пловдив, третият – в София, а четвъртият – във Варна тази година. Carrefour е лидер в търговията на дребно в Европа и втори в световен мащаб. Хипермаркетът лансира нови за българския пазар продукти, като се фокусира върху диетични и биопродукти, кафе, шоколад и бебешки стоки. Магазинът ще включва над 15 000 артикула от всички категории с марката Carrefour. Наред с това Mall Rousse ще предложи уникални възможности за забавление на своите посетители. В търговския център русенци ще могат да избират между 10 кинозали, оборудвани с големи екрани, най-висок клас прожекционни апарати, 5-канален дигитален съраунд звук и комфортен интериор. 5 от кинозалите имат дигитални 3D прожектори, което означава, че русенци ще разполагат с най-модерното кино в България. Оператор на киносалоните в Mall Rousse е Cinema City International - компания с над 80-годишна история. Cinema City International е изградила и управлява 685 екрана в 70 киносалона в 6 страни: Полша, Унгария, Чехия, България, Румъния и Израел. Освен това е ексклузивен оператор на триизмерните кина IMAX за Централна и Югоизточна Европа. Mall Rousse е най-големият търговско-развлекателен център в региона, който предлага 40 000 кв. м търговска площ, разпределени на 3 нива. Освен за развлеченията, инвеститорите не пропускат да се погрижат и за удобството и функционалността на обекта, като влагат средства в изграждането на подходяща инфраструктура. Mall Rousse се намира на стратегическо място между две големи пътни артерии в Русе – бул. „Липник” и бул. „Потсдам”. Достъпен е за посетители както с лични автомобили, така и с градски транспорт. Търговският център осигурява над 1 200 паркоместа. Инвеститор в Mall Rousse е RESB (Real Estate Services Bulgaria) – компания с доказан опит в проектирането, строителството, финансирането и отдаването под наем на широкомащабни проекти в областта на недвижимите имоти. Нейното портфолио в страната надхвърля 300 млн. евро инвестиции в повече от 260 000 м2 търговски и офис площи.
Доживяхме да видим картинка от мол Русе
«
Последна редакция: септември 28, 2010, 03:15:55 от channing
»
Активен
Страници:
1
...
57
58
[
59