jorda
|
 |
« Отговор #720 -: август 06, 2010, 06:10:38 » |
|
 Когато на първи Октомври отвори , ще видим със сигурност кои са наемателите. Засега се ограничавам с малко снимки  Mall Rousse (Ирис)  Mall Rousse (Ирис)  Mall Rousse (Ирис)  Mall Rousse (Ирис)  Mall Rousse (Ирис)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
jorda
|
 |
« Отговор #721 -: август 06, 2010, 06:13:33 » |
|
...още  Mall Rousse (Ирис)  Mall Rousse (Ирис)  Mall Rousse (Ирис)  Mall Rousse (Ирис) и една от БПР Нещо изливаха, ама не можах да видя  Mall Rousse (Ирис)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
madhulk
|
 |
« Отговор #722 -: август 06, 2010, 06:52:51 » |
|
Предпоследната снимка там където е снимана портата защо горе слагат стъкла ? Няма ли да е видео блог както е показано на снимките в RESB ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
channing
|
 |
« Отговор #723 -: август 06, 2010, 07:03:41 » |
|
Хайде нищо...и така пак е готино 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
madhulk
|
 |
« Отговор #724 -: август 06, 2010, 07:24:26 » |
|
Я ми кажете до нас има една спирка която е до баба тонка училището, но от другата страна откъм блока, кой автобус или тролей трябва да хвана за да стигна до мола защото видях в сайта им, че точно срещу мола има спирка ? ЕДИТ:Понеже един приятел живее в здравец и отивах при него с 2ката дали тя спира на тая спирка срещу мола защото немога да се сетя ??
|
|
« Последна редакция: август 06, 2010, 07:34:06 от madhulk »
|
Активен
|
|
|
|
|
HeBuguM
Гост
|
 |
« Отговор #725 -: август 06, 2010, 07:37:26 » |
|
Спира двойката да 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Митака
|
 |
« Отговор #726 -: август 06, 2010, 08:16:38 » |
|
Като дизайн отвън мола е страшно скучен и невзрачен с тези готови метални конструкции. Прилича на голям хипермаркет и няма никаква архитектурна стойност. Надявам се в Гранд Плаза да вложат повече вкус.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
madhulk
|
 |
« Отговор #727 -: август 06, 2010, 09:51:43 » |
|
То ние тук се кефим като малки котенца, че ще имаме нов стопанин Мол Русе .. да не вземе така да стане за 1,2 седмици суматоха да има и след това да е мъртво да няма жив човек вътре и да фалира  тогава ще е е*ахти иронията хем ще се хиля хем ще плача !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
deian
|
 |
« Отговор #728 -: август 06, 2010, 10:41:15 » |
|
Е, вие двамата с channing сте обещали да сте всеки ден в мола. Няма страшно 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
CaMaRo
|
 |
« Отговор #729 -: август 06, 2010, 10:53:10 » |
|
Вие големи маняци на тея молове бе  че и всеки ден щели да ходят хахахаха то пари трябват нали знаете или викате само ще се разхождате по ескалаторите 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
madhulk
|
 |
« Отговор #730 -: август 07, 2010, 12:05:58 » |
|
Е поне на седмица минимум по 1 път ще ходя защото очаквам да има забавления като турнири с игри, клубове и т.н. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
dido1302
|
 |
« Отговор #731 -: август 07, 2010, 02:29:36 » |
|
Абе шега не шега , но откъде взимат пари българите в тази криза . Скоро бях в София и мола беше пълен . После нямали пари българите били в криза . Или ние русчуклии ще наблегнем на возенето на ескалаторите .  Ако е така нека да ги построят поне отвън та да има и панорама . Сега гледайте какво става богатите русенци са събирали яко мангизи за деня на отваряне на мола и ще го заграбят набързо за да оставят добро впечатление на наемателите и да не си помислят те че няма далавера в Сексагинта Приста . И братята румънци заради високото ДДС у тях ще се избият да идват в нашия мол . Вие само чакайте да срежат лентата .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rusev_ivo
Гост
|
 |
« Отговор #732 -: август 07, 2010, 04:42:44 » |
|
Молът може да бъде успешен заради киното и ако има Mango, Zara, Bershka, DM и т.н - магазини с хубави неща на достъпни цени.
Наскоро с гостенка от Търговище обиколихме всички магазини по Александровска- много лъскаво изглеждащи , но вътре еднообразни и скучни дрехи. И едно нещо не си харесахме. Да не говорим за продавачките -както се изрази "русенски надувки" - не поздравяват и са неотзивчиви.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
madhulk
|
 |
« Отговор #733 -: август 07, 2010, 05:21:13 » |
|
Аз пък в магазините където влизам на центара са нахални .. викат добър ден добре до това е добре но след това те питат искаш ли нещо аз и викам не и ми въри подир гъза и не ме оставя да разглеждам .. ужас 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
martin1991m
|
 |
« Отговор #734 -: август 07, 2010, 06:02:42 » |
|
ми то това е тяхно задължение да те следят,но има някои доста нахални 
|
|
|
Активен
|
Déjales decir que no es de verdad Sé que nuestro amor siempre durará Piensen lo que quieran pensar de mí A mí me da igual Yo vivo por ti
|
|
|
|
|