Страници: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 131   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Mall Rousse (Ирис)  (Прочетена 853657 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
DunavFc
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил Ел. поща
« Отговор #705 -: август 05, 2010, 01:35:25 »

Вярно е,но събота и неделя е по-скъпо от колкото през другите делнични дни,само в четвъртък ще бъде по евтино.
Активен
CaMaRo
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 554

Профил
« Отговор #706 -: август 05, 2010, 01:37:53 »

Абе тия пък сега откъде се взеха ? Напълно достатъчни са кината които ще са в мола , ако изобщо има нещо сигурно в Абсурдистан . Сега пък индийци ще правят конкуренция . За какво ни е да не сме София или Варна ? Тука бързо ще фалират . Само се пускат като новини някакви партенки . Вярно , че конкуренцията поражда качеството и смъква цените , но предвид финансовата възможност на русчуклии втори кино комплекс е обречен на фалит . Освен киното да бъде румънско и да идват тук гюргевци да зяпат филми с румънски субтитри .
Човек ти си страшен песимист.Щели да фалират ... и какво значи ние да не сме София или Варна еми не сме ние сме Русе .
Активен
channing
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 173

Профил Ел. поща
« Отговор #707 -: август 05, 2010, 08:04:31 »

Какво виждат очите ми...естествено,знаете,че не мога без снимки на мола и всеки ден следя Cheesy
И влизам аз в сайта на синема сити и намерих няколко снимки
http://www.cinemacity.nl/en/about-the-company/cinema-city-international/cinemas-under-development
Най-отдолу е Ruse.Пише си го-10 кина Smiley Снимките са от Юли 2010 както виждате,така че на края на август пак очаквайте снимки Cheesy Засега само до тези се докопах

Активен
madhulk
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 90

Профил
« Отговор #708 -: август 05, 2010, 09:02:23 »

Кефи на макс .. забравих да питам дали може да има Playground като в The mall в София .. защото ще е забавно да има турнири по игри и т.н. И да очакваме ли боулинг, че ми се е доиграло ..(не се знае дали ще ги има де ама просто ви питам за мнение) Grin
Активен
Митака
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1152

Профил
« Отговор #709 -: август 05, 2010, 09:26:23 »

Доста неприятно е, че от Бизнес Парка изостанаха страшно много и неговия строеж ще продължи и след отварянето на мола. Неминуемо ще се гази в доста мръсотия и прахоляк.
Активен
deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2875

Профил
« Отговор #710 -: август 05, 2010, 10:15:14 »

Хубавото е, че поне приключиха грубия строеж на БПР.
Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2035

*
Профил WWW
« Отговор #711 -: август 05, 2010, 10:22:52 »

А сигурно ли е, че ще има 3D?
Активен

Митака
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #712 -: август 05, 2010, 10:45:56 »

А сигурно ли е, че ще има 3D?

100%
Активен
Hamann
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 199

Профил Ел. поща
« Отговор #713 -: август 05, 2010, 11:00:33 »

Цените предполагам ще са различни според дните-петък,събота и неделя ще е най-скъпо.
Активен

Разбира се,че победата не е всичко,тя просто е най-важното!
svilenrr
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 607

Профил
« Отговор #714 -: август 05, 2010, 11:36:25 »

Странно защо Арена нямат намерение засега да отворят в Русе  Huh?.
Активен

Митака
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #715 -: август 05, 2010, 11:58:50 »

Предполагам защото никой не им е предложил подходящи сгради. В Мега мол няма кино по проект, в замразения Дуна мол също. Мисля, че в Гранд Плаза първоначалните планове включваха кино, но те отпаднаха.
Активен
HeBuguM
Гост
« Отговор #716 -: август 06, 2010, 12:00:08 »

В галерията ако не се лъжа също се е предвиждало кино.
Активен
dido1302
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 77

Профил Ел. поща
« Отговор #717 -: август 06, 2010, 01:25:47 »

madhulk Има боулинг зала в Здравец до Penny като ти се доиграло .  Smiley Интересно е какви марки ще има тъй като по тях си личи до голяма степен какво е финансовото ниво на населението в региона . Ако набутат Технополис и например Германос или пък някоя русенска марка като Феникс , Маркам или нещо от рода за да запълнят помещения е ясно какво очакват инвеститорите от мола . Виж ако има магазини от рода на Bershka , Zara , Pull & Bear и други вече си говорим за нещо по -сериозно и това определно ще ме направи оптимист за покупателната способност на русенци . Също за лукс се водят Starbucks Cofee  , Burger King може би и Nord See . Присъствието на такива марки говори много по-добре за населението и очакванията на инвеститорите , но каквито и да са наемателите здраве да е .
Активен
channing
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 173

Профил Ел. поща
« Отговор #718 -: август 06, 2010, 07:49:41 »

В мултиплекса ще има 7 нормални и 3 3Д киносалони
Активен
swifter
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 63

Профил
« Отговор #719 -: август 06, 2010, 11:03:32 »

madhulk Има боулинг зала в Здравец до Penny като ти се доиграло .  Smiley Интересно е какви марки ще има тъй като по тях си личи до голяма степен какво е финансовото ниво на населението в региона . Ако набутат Технополис и например Германос или пък някоя русенска марка като Феникс , Маркам или нещо от рода за да запълнят помещения е ясно какво очакват инвеститорите от мола . Виж ако има магазини от рода на Bershka , Zara , Pull & Bear и други вече си говорим за нещо по -сериозно и това определно ще ме направи оптимист за покупателната способност на русенци . Също за лукс се водят Starbucks Cofee  , Burger King може би и Nord See . Присъствието на такива марки говори много по-добре за населението и очакванията на инвеститорите , но каквито и да са наемателите здраве да е .

Доколкото бях чул, доста от магазините сключват договор с инвеститора да се отварят магазини в следващите Молове от серията, предполагам, че доста от магазините ще са като тези от Мол София и Мол Пловдив, но доколкото знам това се отнася само до някои магазини (основно спортните Адидас, Пума и др). За Kenvelo предполагам, че ще има като се има  предвид, че мол без кенвело нема и няма да се изненадам ако затворят  Кенвело на центъра . Предоплагам, че и изчезналия от центъра Левис ще се появи в мола, както и магазин на Lee/Wrangler. За бързата закуска, гледам че и в двата други мола има McDonald`s и KFC за тях също мисля, че са едни от сигурните марки. За Starbucks много се съмнявам като от кафетата представено ще е McCafe. Като цяло мисля, че ще бъдат представени магазини по близки до тези в Мол Варна(който не е на RESB), говоря за NewYorker, Sprider и подобни.  Като цяло ще има доста нови марки за Русе. Каквото и да е предполагам, че до месец ще се появят обяви или в jobs-a или по други места и така ще се изясни всичко. За сега от това което знам 100% за Пикадили и Ub Jeans Smiley Smiley
Активен

It's my life and it's now or never ...
Страници: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 131   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.098 секунди с 26 запитвания. (Pretty URLs adds 0.009s, 2q)

Google e прегледал тази страница март 17, 2025, 05:51:43