Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 131   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Mall Rousse (Ирис)  (Прочетена 860849 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
CaMaRo
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 554

Профил
« Отговор #270 -: март 17, 2009, 02:23:30 »

това е в Русе и както виждате няма хора по центъра толкова е празен  Angry
« Последна редакция: март 17, 2009, 02:48:18 от Milanist » Активен
marlou
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 113

Профил
« Отговор #271 -: март 17, 2009, 02:52:54 »

Ами сравнение с Пловдив през почивните дни,наистина в Русе има по малко хора по главната,което си е и нормално де. В Пловдив все пак живеят повече хора сравнение с Русе  Smiley
Активен
ilko
Илко
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 520

Профил Ел. поща
« Отговор #272 -: март 22, 2009, 12:56:22 »

Около Пловдив живеят 1 милион души.4етири пъти по много от Русе. Като дете си спомням главната улица в Русе ,имаше 3 пъти по много хора,от сега. Не знам на какво то4но се дължи като се има предвид ,4е населението е по4ти същото. Навярно кварталите ве4е имат изградени доста търговски и развлекателни центрове и хората не се налага да ходят то4но до центъра. .
Активен
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2275

Профил WWW
« Отговор #273 -: март 22, 2009, 01:28:03 »

Ми не е точно така, защото в същия радиус какъвто е пловдивска област, при нас живеят около 4 милиона души.

Но наистина и аз помня повече хора по главната когато бях малък.
Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2035

*
Профил WWW
« Отговор #274 -: март 22, 2009, 10:11:55 »

Това е така, защото преди в Русе е имало повече хора.Сега сме около 150 000 а преди сме били двеста и косур хиляди
Активен

Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 3510

Профил
« Отговор #275 -: март 22, 2009, 11:16:17 »

Нека да не разводняваме темата, понеже тва сме го обсъждали стотици пъти в други теми. Ако искате да пренесем спора там:
http://www.ruseonline.info/smf/rousse/t355/
или
http://www.ruseonline.info/smf/rousse/t318/
И да приключим с това тук. Темата е за Мол Русе.
Активен

Във форума се ражда истината.
marlou
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 113

Профил
« Отговор #276 -: март 22, 2009, 12:25:45 »

Посетих Mall Plovdiv и честно казано не ме впечатли чак толкова много.Има 3 заведения за бързо хранене и едно,което би трябвало да е нещо като ресторант. На два етажа е и няма нещо впечатляващо. Аз лично очаквах повече,но по всичко изглежда,че този в Русе ще е по голям от пловдиския си братовчед  Smiley  Поне за мен на този етап Mall Sofia е най-добрър.
Активен
niki67
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 572

Профил Ел. поща
« Отговор #277 -: март 22, 2009, 05:06:02 »

Поне за мен на този етап Mall Sofia е най-добрър.

Е има си хас да е друго, разбира се , че в София са най-добрите, поне пазар има. Огромната част от платежоспособното население на България е в София.

А с Пловдив ви казах да не се сравняваме, че е срамота за Русе.
Русе е много по-напред. Сега, когато кризата ще постави и Варна и Бургас по местата им, а именно - че напразно се сравняваха със София, то хубавия ни град Русе ще заеме достойното си и полагащо му се място, на което винаги е бил, но нарочно се злепоставяше от преса и масмедии.

А истината е, че във Варна лъскавите магазини и бутици фалират. Въобразиха си, че могат да се сравняват със София?! На какви ли не глупости се наслушах, че Варна била 700 хиляди жители?! А Бургас минавал 200 х?!

Глупости на търкалета. И Варна, и Бургас са провинция, винаги са били провинция и провинция ще си бъдат. Има да гледат София през крив макарон. Варна винаги е била незначително по-голяма от Русе, и то само защото е морето там. Прекрасно знам, защото съм расъл във Варна, там учих до седми клас, и винаги чаках с нетърпение ваканциите, защото през тях си ходех в Русе.

А Русе - Русе никога не е бил провинция. Най-големия, най-жив и най-развит и аристократичен град след Освобождението. Духът не се изтребва така лесно. Прекрасната архитектура и това, че в Русе на всяка крачка се усеща европейското, е в кръвта на всички русенци, макар че те не го съзнават, тъй като го приемат като даденост и го виждат ежедневно на всяка крачка.
Стандартът на живот до края на тази година във Варна и Бургас ще падне може би под този в Русе. Защото в Русе никога не е имало такива чудовищни балони - то не са имоти "нъ мурету", то не са кичозни кръчми, то не са хотели, в които никой вече няма да влезе, то не е свръх - строителство, което вече няма кой да купи.

« Последна редакция: март 22, 2009, 05:10:18 от niki67 » Активен
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2275

Профил WWW
« Отговор #278 -: март 22, 2009, 06:04:16 »

А, той и БатБойко разправя че София е 2-3 милиона души, така че това си е типично за всеки град, където кметовете се чудят с какво да оправдаят презастрояването, задръстванията, мръсотията и хаоса. Някак си не мога да си представя как е възможно, имайки предвид че със всичките гигантски панелни комплекси като Младост,Люлин и Надежда, София си е побирала около милион. Сега въпреки огромното ново строителство някак си ми е трудно да повярвам че за няколко години са построили нов Младост, нов Люлин и т.н само че от монолитно строителство.

Освен може би ако в един средностатистически столичен апартамент не живеят по 10-20 души Smiley

Активен
niki67
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 572

Профил Ел. поща
« Отговор #279 -: март 22, 2009, 07:21:14 »

Разбира се, че 2-3 милиона не е, обаче според мен 1,5 млн. има.

Това е, че сега никой не може да каже точно, и никакви статистики не са актуални, понеже придвижването е свободно и никой не събира дори и статистически данни.

За човек, който от повече от 10 години живее в София, просто усещам, че населението се е увеличило доста. Не мога, естествено, да кажа колко са жителите - но са много повече от колкото бяха, а значи - повече от милион. Като усещане и опит ги преценявам на около 1,5 - 1,6 млн. постоянно живеещи. С прииждащите може и да има към 2 млн. по улиците на града всеки ден Sad

Но ако Варна е 600-700х., както го спрягат, ще си изям шапката.
Активен
di4ko
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 704

Профил
« Отговор #280 -: март 28, 2009, 09:51:38 »

Тук работят яко. Един познат, който живее  в него район ми каза че ги е вижал и нощем на прожектори да се въртят крановете и бетонобъркачки да чакат на обашка .сигурен съм че ще завършат объекта навреме
« Последна редакция: март 28, 2009, 09:59:08 от di4ko » Активен

deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2875

Профил
« Отговор #281 -: март 29, 2009, 10:44:57 »

Мда, много яко се работи на този мол. Терена е огромен и вече лъсват издигнати бетонни колони.
Активен
Hamann
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 199

Профил Ел. поща
« Отговор #282 -: март 29, 2009, 03:41:13 »

Работи се всеки ден вярно е,фирмата изпълнител е Сиенит-Пловдив.Мола в града ба тепетата наистина е малък.
Активен

Разбира се,че победата не е всичко,тя просто е най-важното!
deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2875

Профил
« Отговор #283 -: април 02, 2009, 04:17:28 »

Ето една моя снимка отвисоко:

През галерията може да се отвори по-голяма и да се zoom-ва.
http://ruselive.com/gallery/main.php/v/deian/projects/DSC01608.JPG.html
Активен
svilenrr
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 607

Профил
« Отговор #284 -: април 02, 2009, 04:40:43 »

deian ако може периодично качвай по една две такива снимки, за да следим строежа, че иначе няма откъде другаде (само за бизнес парка има, ама и там снимките не се обновяват често)  Grin.
Активен

Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 131   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.061 секунди с 26 запитвания. (Pretty URLs adds 0.008s, 2q)

Google e прегледал тази страница юни 13, 2025, 11:58:52