Страници: 1 ... 96 97 [98] 99 100 ... 131   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Mall Rousse (Ирис)  (Прочетена 841294 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
vesel
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2971

Профил Ел. поща
« Отговор #1455 -: април 11, 2011, 10:47:08 »

Аууу, стана страшно, както винаги при споменаването на Макдоналдс  Cheesy
Активен
swifter
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 63

Профил
« Отговор #1456 -: април 11, 2011, 11:47:47 »

Да е хора, не спорете за това, въпроса беше нормално ли е в Търново да има, а в Русе не. Остава да направят в Ловеч, ей така просто щото Гриша Ганчев му се ядяло както и на огромния фен-поток минаващ през градския стадион в Ловеч Cheesy
Активен

It's my life and it's now or never ...
DunavFc
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил Ел. поща
« Отговор #1457 -: април 12, 2011, 05:25:12 »

Аз,пък не мога разбера хората които не обичат Макдоналдс как отричат и едва ли не заклеймяват тази верига.Които не му харесва дадена храна какво го бърка дали ще я има или,какво го интересува вредна ли е,безвкусната ли и т.н.Аз пък обичам Макдоналдс и въобще не ме интересуват баналните реплики,че било вредно,нездравословно и т.н.Аз примерно не обичам да ям китайско,ама трябва ли едва ли не да умирам от яд,като го има в града ни ? Всеки да си яде и да посещава каквито си иска ресторатни,никой друг няма право да казва кое трябва и кое не да го има в града ни.
Активен
Митака
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1152

Профил
« Отговор #1458 -: април 12, 2011, 08:13:45 »

Аз не съм казал, че Мак Доналдс ми пречи, но присъствието му да се превръща от някои хора като показател за просперитет е пълна глупост.
Активен
DunavFc
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил Ел. поща
« Отговор #1459 -: април 12, 2011, 09:41:42 »

Еми затова е виновно селското ни мислене,не са виновни хората от Макдоналдс.Друг е въпроса,че тази верига скоро няма да я има в Русе,още преди 4-5 месеца като почнаха слуховете,казах че тая верига е обидена на нашият град и трудно ще си промени мнението.
Активен
swifter
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1460 -: април 12, 2011, 10:36:16 »

Друг е въпроса,че тази верига скоро няма да я има в Русе,още преди 4-5 месеца като почнаха слуховете,казах че тая верига е обидена на нашият град и трудно ще си промени мнението.
Точно заради селското мислене на управата на Макдоналдс България ... True story Grin
Активен

Hamann
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 199

Профил Ел. поща
« Отговор #1461 -: април 14, 2011, 09:48:03 »

Сега остава и Кока Кола да ни се разсърди за нещо и загинахме направо Smiley Smiley Smiley
Активен

Разбира се,че победата не е всичко,тя просто е най-важното!
Русенец
Hero Member
Активен Активен

Публикации: 2432

Профил
« Отговор #1462 -: април 14, 2011, 11:48:53 »

Сега остава и Кока Кола да ни се разсърди за нещо и загинахме направо Smiley Smiley Smiley
Е, и с Пепси се преживява... Cheesy
Активен
Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 5216

Профил Ел. поща
« Отговор #1463 -: април 15, 2011, 08:51:42 »

Впрочем, злите езици подхвърлят, че Coca Cola и Pepsico са всъщност на едни и същи собственици на най-високо ниво, но се имитира конкуренция и борба за пазари; всъщност идеята е тези клиенти, дето не са уловени от Коката, да ги прелапа Пепсито и така да има практически монопол в глобален мащаб. Иначе на мен и двете са ми чужди като питиета и отношението ми към тях е видно от този емотикон...
Активен

Smiley Четете и русенските теми във форума на SkyscraperCity!
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2274

Профил WWW
« Отговор #1464 -: април 15, 2011, 09:29:19 »

Всичко е конспирация. За справка - Хитлер, Тесла и извънземните... http://varg1.blog.bg/drugi/2007/09/08/hitler-tesla-i-izvynzemnite.108174
Активен
vladigg
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #1465 -: април 15, 2011, 10:21:14 »

Около 18.05.2011 ще отворят магазини Tempo Sport и Tempo Casual на първи етаж точно срещу западния вход за Карфур (двата магазина в ляво от Vivacom всеки по около 200 кв. м.). На етажа на киното около същата дата ще отвори забедение за хранене намиращо се точно срещу т.н. китайски. Като се качвате към киното поескалатора и като стапите на етажа на киното точно зад гърб ви. Заведението ще е около 400 кв.м. с тераса (която се пада покрива на по ниската част от мола не сам сигурен но мисля терасата ще е около 500 кв.м.). Името на заведенето все още няма да съобщя, т.к. ще има още едно заведение от същата верига на центара
Активен
swifter
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1466 -: април 15, 2011, 11:05:03 »

Като цяло Александровска се мести в мола, след Темпотата, Найк, Пиер Карден, Кенвело, Теодор, доколкото знам и Левиса дето затвори преди доста време (не всички се местят а някои отварят нови магазини) Grin всичко е хубаво ама това значи, че вместо да се радваме на нови марки, просто имаме още едно място на което можем да намерим старите такива, което мен не ме радва много... все още няма дата за откриване ... уж беше за края на април, но ако беше така предполагам, че до сега щеше да има рекламна кампания ... чува се за бая магазини, но все от частта където е карфура онова дългото кога ще го открият ?! интересна работа ... Дано да ни зарадват със Zara, Mango, Esprit, Bereska, Terranova, New Yorker, Replay, G-Star ... ама както се казва дано дано ама едва ли ...
« Последна редакция: април 15, 2011, 11:12:29 от swifter » Активен

Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 5216

Профил Ел. поща
« Отговор #1467 -: април 15, 2011, 11:27:40 »

Всичко е конспирация.

Не всичко, но не и нищо, колега... Wink
Активен

Smiley Четете и русенските теми във форума на SkyscraperCity!
Кристин
Слънчоглед
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 774

Профил
« Отговор #1468 -: април 16, 2011, 12:57:42 »

... ама както се казва дано дано ама едва ли ...

Ох, абе хора какъв е тоя песимизъм?
Естествено, че ще отворят - каквото и да си говорим сме голям град. Бизнеса не може просто да ни "заобикаля". Няма да му е изгодно.
И що за изказване е това, че бизнеса е обиден на град?  Cheesy Cheesy Cheesy Мда, от обида не им се иска да печелят.
Активен

Аз конструирам всеобщото като избирам себе си.
lupoxx
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил Ел. поща
« Отговор #1469 -: април 22, 2011, 11:16:41 »

Бизнеса не може просто да ни "заобикаля". Няма да му е изгодно.
Cheesy дати кажа чесно по добре ще му е ако ни заобиколи нека бъдем реалисти Русе доста почва да изостава от другите градове хората си броят стотинките работата е доста зле тук освен да имаш бизнес който да няма да има нищо общо с града има някакъф шанс всичко фалирва ,така че е нормално да има 2 магазина в мола Smiley
Активен
Страници: 1 ... 96 97 [98] 99 100 ... 131   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.091 секунди с 25 запитвания. (Pretty URLs adds 0.011s, 2q)

Google e прегледал тази страница октомври 26, 2024, 12:31:24