Страници: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 91   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Проект Grand Plaza /‘Приста ойл” и “Денси строй”/  (Прочетена 469233 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
axlzzz
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 20

Профил Ел. поща
« Отговор #1245 -: декември 06, 2015, 02:18:40 »

И аз да се включа в темата за седалките! Бил съм на страшно много спортни съоръжения в страната и чужбина и мога да кажа, че седалките в Булстрад Арена са с доста добро качество и определено са удобни!
Активен
evgeni
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 65

Профил Ел. поща
« Отговор #1246 -: декември 06, 2015, 10:55:44 »

Ама на мен на един приятел на приятеката му приятеля и ми каза че не са удобни и значи не са . жалко за залата Cheesy
Активен
Русенец
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2428

Профил
« Отговор #1247 -: декември 06, 2015, 02:03:07 »

evgeni, недей така, хората са различни и имат различно виждане за нещата. А и чисто физически са различни. Да речем на мене са ми удобни, но на един човек с по-голямо тегло никак няма да са му удобни. Просто пример ти давам.
Активен
Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 5210

Профил Ел. поща
« Отговор #1248 -: декември 06, 2015, 02:42:54 »

Е, нормално е конструкцията и размерът на седалките в една обществена сграда да са съобразени със средностатистическия човек, в случая - средностатистическия българин. Ясно е, че ще има и такива, които не се вписват в тези мерки, но това си е техен проблем...
« Последна редакция: декември 06, 2015, 04:58:56 от Orthodox » Активен

Smiley Четете и русенските теми във форума на SkyscraperCity!
evgeni
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 65

Профил Ел. поща
« Отговор #1249 -: декември 06, 2015, 02:54:14 »

Именно. Аз се дразня на тази черта дето се генерализират нещата......на някой нещо не му харесало значи то е гадно измамно и тн ......а той дори лично не го е видял ама плюе
Активен
Русенец
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1250 -: декември 06, 2015, 03:10:15 »

Е, не си прав според мен - всеки има право на мнение и право да го изразява. Не на всеки ще му харесат седалките и това е факт. Дали от прекалена взискателност, дали защото наистина не са му удобни, дали от типичния български негативизъм. Аз искам да чувам всякакви мнения, затова е форум! Wink
Активен
Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #1251 -: декември 06, 2015, 05:02:30 »

За правото на мнение и на изразяването му в един интернетски форум спор няма. Отделен въпрос е, че в един случай това мнение ще се споделя от 5% от участниците, а в друг - от 95%...
Активен

JMM
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 875

Профил
« Отговор #1252 -: февруари 23, 2016, 07:11:16 »

"Коледно градче, като във Виена в края на 2016 година, обещаха мениджърите на Булстрад Арена Иван Драндийски и Борислав Велков.

Пространството пред залата ще бъде оформено като в австрийската столица и на него ще има всичко необходимо за посрещането на Коледа и Нова Година."

Повече ме заинтригува следния текст към новината:

"Основният инвеститор в залата - „Приста Ойл“ започва да строи недовършената сграда на хотела, допълни Стоилов, според първоначалните намерения на проекта. Ще бъде завършен и търговският комплекс до първо ниво, научи Арена Медиа. Така ще заработи и дългоочаквания подземен паркинг, който ще е на три нива. "

http://www.arenamedia.net/news.php?newsandpromotion_id=28385
« Последна редакция: февруари 23, 2016, 07:13:14 от JMM » Активен
svetlin74
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 427

Профил
« Отговор #1253 -: февруари 23, 2016, 08:47:01 »

"Така ще заработи и дългоочаквания подземен паркинг, който ще е на три нива. "
Този паркинг не е ли собственост на Общината?

Цитат
Днес(15 Ноември 2012 ) Общинският съвет - Русе даде своето съгласие за придобиване от Община Русе на активи – закрит паркинг, част от целия проект „Многофункционален комплекс: Универсална спортно-зрелищна зала и шоуруми, бизнесцентър и търговски комплекс”, чрез средства от централния бюджет в размер до 9 (девет) милиона лева, които да бъдат разходвани от „Проект Русе” АД единствено за довършителни работи по многофункционална зала за спортни и други събития.
Стъпка напред за подземните гаражи и завършването на Спортната зала в Русе
Активен
Русенец
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1254 -: септември 16, 2016, 05:14:58 »

"Притопляне" на тази новина:
"Коледно градче, като във Виена в края на 2016 година, обещаха мениджърите на Булстрад Арена Иван Драндийски и Борислав Велков.

Пространството пред залата ще бъде оформено като в австрийската столица и на него ще има всичко необходимо за посрещането на Коледа и Нова Година."

Повече ме заинтригува следния текст към новината:

"Основният инвеститор в залата - „Приста Ойл“ започва да строи недовършената сграда на хотела, допълни Стоилов, според първоначалните намерения на проекта. Ще бъде завършен и търговският комплекс до първо ниво, научи Арена Медиа. Така ще заработи и дългоочаквания подземен паркинг, който ще е на три нива. "

http://www.arenamedia.net/news.php?newsandpromotion_id=28385
от ужасно глупавата медия "Дунавмост". Дано все пак да има някакво развитие по въпроса.

Строят мол до "Булстрад Арена"
Проект за доизграждане на „Бизнес Арена Русе”, който трябва да допълни откритата преди година нова русенска зала „Булстрад Арена” представиха инвеститорите от Международна Компания за Инвестиции и Развитие МКИР, част от групата компании на братя Бобокови.

Той е изготвен от „Ателие Серафимов Архитекти” ООД, информира 24 часа.

Предвижда се изграждане на МОЛ с отдаваема търговска площ от 37 500 кв.м, кино, бар, ресторанти, супермаркет. Освен фуудкорт, новият обект на мястото на бившия русенски Колодрум ще има кафенета, детски площадки, детски център, както и 1000 паркоместа.

Предвижда се тук да бъде изградени и Музей и Галерия за модерно изкуство. В друга сграда до залата ще бъде построена и хотелска част, която ще включва 145 просторни стаи и два апартамента, ВИП „Скай ресторант”, конферентна зала за 250 души, Спа-център, и паркинг. Така целият проект на братя Бобокови, който преди години стартира едновременно, но освен построената вече и функционираща зала „Булстрад Арена” бе замразен. На площада пред залата предстои да се оформи и нова активна част от центъра на Русе, заяви наскоро кметът Пламен Стоилов. Тук тази зима ще бъде направено Коледно градче, наподобяващо това във Виена.
http://www.dunavmost.bg/Ruse/Photo/62229-stroyat-mol-do-bulstrad-arena
Активен
Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #1255 -: септември 16, 2016, 06:37:40 »

Ето още по въпроса, макар че на думи и картинки винаги сме силни, Бобокови също са, но на дело видяхме как се получават нещата при тях...

"Бизнес Арена" - Русе ще построи Международна компания за инвестиции и развитие до "Булстрад Арена"

"Бизнес Арена" - Русе ще построи Международна компания за инвестиции и развитие до многофункционалната "Булстрад Арена". Проектът за първи път бе представен днес. Инвеститорът е част от групата компании на братя Бобокови. Архитект е "Ателие Серафимов Архитекти" ООД. Ексклузивен консултант е Colliers International.

"Бизнес Арена" - Русе ще бъде част от няколко обекта около съществуващата многофункционална зала в града ни на бул. "Липник" № 3. Офис - сградата клас "А" ще има отдаваема площ от 11438 м2. Тя ще разполага с 16 етажа, конферентни зали, подземен паркинг за 227 автомобила, зона за хранене. Модерната сграда ще е в отлична синергия с всички сгради от бъдещия комплекс "Арена" в центъра на Русе.

Наред с нея, ще бъдат построени Shopping Arena Ruse и Hotel Arena Ruse. Брутната отдаваема площ на търговската зона ще бъде 37 500 м2, където ще бъдат магазините на водещи местни и международни марки. Там ще бъде ситуиран музей и галерия за модерно изкуство, кино, бар, ресторанти и кафенета, детска площадка и детски център, супермаркет. 1000 паркоместа са предвидени за посетителите.

Хотелът от задната страна на зала "Булстрад Арена" ще има 145 просторни стаи и 2 апартамента, VIP Sky ресторант, конферентна зала за 250 души, спа център и паркинг.

Източник: ruseinfo.net

« Последна редакция: септември 18, 2016, 02:28:25 от Orthodox » Активен

svetlin74
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 427

Профил
« Отговор #1256 -: септември 16, 2016, 11:01:07 »

Силни сме и очевидно адекватни.
Стадиона не беше част от първоначалния проект, но вече присъства доста силно визуално в новите рекламни брошури.  Wink
Активен
vesel
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2970

Профил Ел. поща
« Отговор #1257 -: септември 17, 2016, 03:00:47 »

Поредните цветни картинки...
Много ми хареса думата фуудкорт, почти колкото
Активен
Русенец
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #1258 -: септември 17, 2016, 03:08:32 »

Иначе, каквото и да си говорим, мястото е възможно най-комуникативното в Русе и един мол би просъществувал, според мен. Мисля, че Бобокови си дават сметка за това и ще строят. Възможно е обаче да дръпне наемателите от мола в "Здравец-Изток" и той да опустее до затваряне, както стана с "Мегамол".
Активен
SKCH
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 491

Профил Ел. поща
« Отговор #1259 -: септември 17, 2016, 06:22:24 »

Според мене е въпрос на управление на ресурсите. В Здравец примерно има място за голям търговски комплекс, обаче колко и какви обекти трябва да има е отделна тема - примерно това което е комплекс Империал, ако влезе в една сграда, ще е точно като някакъв по-постен мол.

А пък Бобоковите, ако мислят да правят мол и сами да го управляват - няма да стане. Всички такива наичнания фалираха или смениха собствеността си и вече се управляват от няколко големи компании с опит в сферата и с множество други обекти.
Активен
Страници: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 91   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.123 секунди с 26 запитвания. (Pretty URLs adds 0.014s, 2q)

Google e прегледал тази страница октомври 19, 2024, 12:50:23