Страници: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 91   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Проект Grand Plaza /‘Приста ойл” и “Денси строй”/  (Прочетена 467476 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2035

*
Профил WWW
« Отговор #780 -: април 12, 2010, 06:23:08 »

Аз затова не разчитам на сайтове за картинки, а си ги прикачвам.
Активен

Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 5197

Профил Ел. поща
« Отговор #781 -: април 12, 2010, 10:21:52 »

Хубавото при Плазата е, че докато доскоро се работеше само по залата, днес видях работеща бетон-помпа и северно от нея, тоест на мястото на бъдещия мол. В най-северния край обаче, където по проект е хотелът, си е все така пълно затишие. Все пак някакво раздвижване има...
Активен

Smiley Четете и русенските теми във форума на SkyscraperCity!
deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2875

Профил
« Отговор #782 -: април 12, 2010, 10:44:00 »

Хотелът не се ли пада в югоизточната част на целия проект?
http://grandplaza.bg/
Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2035

*
Профил WWW
« Отговор #783 -: април 12, 2010, 11:37:57 »

Не. Винаги си е бил насевер от залата. Аз се чудя на друго обаче. Залата стига до изхода на бензиностанцията до нея, а място за 15 етажен хотел не виждам. Дали няма да гътнат бензиностанцията, за да построят хотела (ако го построят)?
« Последна редакция: април 12, 2010, 11:39:42 от Valentin_K » Активен

Русенец
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2421

Профил
« Отговор #784 -: април 13, 2010, 12:25:08 »

И аз се чудех същото. Просто при сегашното състояние не виждам място за хотела.
Активен
ystoyanov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 680

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #785 -: април 13, 2010, 04:13:27 »

Не. Винаги си е бил насевер от залата. Аз се чудя на друго обаче. Залата стига до изхода на бензиностанцията до нея, а място за 15 етажен хотел не виждам. Дали няма да гътнат бензиностанцията, за да построят хотела (ако го построят)?
Молът наистина е на север от залата. Но както гледам  
http://grandplaza.bg/
мястото на хотела се пада на изток от залата на мястото, дето съм означил с червен правоъгълник. Точно оттам сега влизат машините в обекта. Ако ще е на означеното място, трябва сигурно да завършат поне грубия строеж на залата и тогава да се захванат с хотела.

GrandPlaza.JPG
Проект Grand Plaza /‘Приста ойл” и “Денси строй”/
* GrandPlaza.JPG (111.35 KB, 817x484 - видяно 1055 пъти.)
« Последна редакция: април 13, 2010, 04:16:49 от ystoyanov » Активен
mart0s
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 805

Профил WWW
« Отговор #786 -: април 13, 2010, 04:50:58 »

Аз казах малко по назад в моите постове.. че Бизнес сградата и хотела няма да се строят от тази фирма, а в бъдеще, смисъл като се избере друг изпълните.. Тази фирма има за задача да построи залата и мола.. Smiley
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 3465

Профил
« Отговор #787 -: април 14, 2010, 07:12:47 »

Да направят Ялта на хотел. Магазините стават стаи, а по големите - студиа или апартаменти, обзавеждат ги и им слагат щорички към коридора да не се вижда. Чиста работа. На това му викам аз шопинг туризъм. Долу репа ще е рецепцията, а кафенето става панорамен ресторант с изглед към Кауфланд, на чиято лятна градина гостите ще могат да вдишват вместо станалите тривиални вече йодни изпарения (валидни само сутрин на морето), не по малко полезния автентичен ауспухов дим, носталгично напомнящ русенските обгазявания, при това целодневно  Wink
« Последна редакция: април 14, 2010, 07:17:07 от Linov » Активен

Във форума се ражда истината.
svetlin74
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 427

Профил
« Отговор #788 -: април 15, 2010, 10:51:17 »

Да направят Ялта на хотел. Магазините стават стаи, а по големите - студиа или апартаменти, обзавеждат ги и им слагат щорички към коридора да не се вижда. Чиста работа. На това му викам аз шопинг туризъм. Долу репа ще е рецепцията, а кафенето става панорамен ресторант с изглед към Кауфланд, на чиято лятна градина гостите ще могат да вдишват вместо станалите тривиални вече йодни изпарения (валидни само сутрин на морето), не по малко полезния автентичен ауспухов дим, носталгично напомнящ русенските обгазявания, при това целодневно  Wink
Не става за хотел, какви са тия стаи с общ санитарен възел на етажа Smiley По-скоро може да направят развлекателен център - 2 червени фенера , мацките на първия етаж, мери джейн на втория и ще гледаш навалица от загорели "фенове" Smiley
Активен
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2274

Профил WWW
« Отговор #789 -: април 24, 2010, 09:01:32 »

Тъй...посетих Карфур в София, откриха го преди няколко дни в най-новия мол. Тъй като това е ключовият наемател на мола, може и да ви е интересно.

Накратко, разочарован съм. Тръбяха го като някаква революция в пазаруването в България, няма нищо такова. Значи бих го оприличил на нещо смесено между Кауфланд и Метро.

Определено е много голям магазин, може би колкото Метро, а може би дори малко по-голям. Хубавото е че има ужасно много каси, поне 20-30. Блъсканици по принцип не може да има, макар че имаше, понеже беше пълно с народ. Подобно на Метро има какво ли не - от чорапи до телевизори и компютри. Хареса ми че имаше продукти на Apple, рядкост за България.

Подредено е по някаква много странна система, дето само франсетата си я разбират Smiley Въобще не е нищо кой знае какво като интериор - дори Кауфланд ги бие в това отношение. Пикадилитата са лукс в сравнение с това. Очаквах да има ужасно голямо разнообразие, за някои стоки е така, но по принцип не е казано. Има големи щандове за какво ли не - обаче при някои са заложили на количеството, а не на разнообразието. Не открих храната за котката, не открих кафето дето пия, не открих доста от храната, която купувам.

Вътре могат да се ползват само големи колички. Големи колкото големите в МЕТРО. Това създава определено трудности с маневрирането в тая блъсканица дето беше.

Сега това дето толкова го тръбяха, че щяло да удари в земята останалите вериги с цените. Ами не е вярно, цените са като на останалите места. Обаче - имат подобно на Билла разни собствени марки, които са наистина много евтини, просто нямат конкуренция. Какво им е качеството обаче - никой не ти казва.

Като цяло - нищо по-различно от МЕТРО с повече каси и без клиентски карти.

Надявам се като се утвърдят на пазара да сключат повече договори и наистина да има по-голямо разнообразие. Защото има голяма площ, но няма толкова голямо разнообразие.

Отвътре е изпълнено евтино. Абе както казах, по-добре е от МЕТРО като интериор, но дори и Кауфланд създава къде по-приятна атмосфера за пазаруване. Това по-скоро прилича на един огромен хамбар, отколкото на магазин. Като се има предвид че е в този лъскав голям нов мол, това се набива на очи.

Та не се радвайте чак толкова, нищо особено не е.

Активен
фараша
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1431

Профил
« Отговор #790 -: април 25, 2010, 12:08:53 »

Потвърждавам всичко написано от Нууб, само да добавя че вътре в самия магазин има заведение за хранене/кафене и както е в Кауфланд май няма пробна за дрехите. Само да отбележа, че Карфур са в България и по точно в Бургас, от вече близо година, така че вероятно за доста хора не са новост - поне аз пазарувах в тамошния още миналото лято.
Активен
Кристин
Слънчоглед
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 774

Профил
« Отговор #791 -: април 25, 2010, 10:47:52 »

И аз потвърждавам. Откъм хранителни стоки наистина няма чак такъв избор, но пък останах очарована от някои нехранителни, които предлагат и бих казала - ужасно трудно могат да се намерят на пазара като цена/качество. Говоря за някои видове дрехи и т.н.
В крайна сметка е евтино като в Кауфланд - има някои неща, които са мааалко по-евтини, но то българина точно евтинийката все гледа, уви.  Angry
Активен

Аз конструирам всеобщото като избирам себе си.
ystoyanov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 680

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #792 -: май 03, 2010, 07:19:12 »

Активен
dido1302
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 77

Профил Ел. поща
« Отговор #793 -: май 04, 2010, 12:44:48 »

Как ви се вижда залата от тази снимка на големина ? Дано наистина да е такава каквато я представяха в началото на проекта защото знам , че българите много обичаме да се изхвърляме като говорим и после като не стане хъката- мъката.Аз нямам потребности да бъде най-функционалната или най-красивата или друго най. Важно е да имаме нормална европейска зала в която да провеждаме всички по-интересни и атрактивни състезания , а пък ако отговаря на европейски изисквания за домакинство на спортни прояви още по-добре за Русе и спорта ни. Ако е голяма поне като арена Самоков ще бъда напълно доволен защото повече и не искам ,  а и не мисля , че имаме нужда от много по-голяма. Но докато не я видя отворена си оставим песимист за провеждането на големи състезания в нея. Просто в България нищо не е сигурно още по-малко такива мащабни съоражения. Нали гледам непрекъснато се говори за залата в София как обявяват строителите , че ще бъде най-модерна на Балканите , а през ден има скандал как нещо не се изпълнява като хората и как може да не отговори на никакви изисквания и тн..Нашата , ако е поне като самоковската , а софийската поен като Белградска арена ще съм изключително доволен и ще бъда оптимист за доброто на спорта в БГ. Но българите толкова сме се парили с обещания , че докато не видя тези двете арени с очите си построени , домакини на важни спортни събития и най-важното пълни с хора си оставам песимист.Давам пример и с моловете в Русе.То голямо хвалене беше преди две години как Русе става града с 6 мола , после се оказаха наполвина , а сега и един още нямаме. Двата на дунав мост и срещу болницата май фалираха още преди да отворят , а този в Здравец ще остарея докато го отворят. Ами то Търново и Плевен и Стара Загора и Силистра дори дето е в пъти по-малък от русе си има мол , а ние вече две години не можем да отворим един и ни се смеят от цяла България как първото кино на Балканите било в Русе , а сега ходим в Търново да гледаме филми.Смешно е да се изхвърляме за каквото и да било и когато видя всички тези неща открити и пълни с хора тогава ще повяравам , че и в Русе нещата могат да се случват макар и със закъснение.
Активен
Русчуклия
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1430

Профил
« Отговор #794 -: май 04, 2010, 10:56:12 »

Тоз пък... Cheesy
Активен
Страници: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 91   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.065 секунди с 26 запитвания. (Pretty URLs adds 0.009s, 2q)

Google e прегледал тази страница април 29, 2024, 09:03:11