Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
Изгуби ли
регистрационния е-мейл?
Live Web Cam Rousse
Всичко за Русе
»
Инфраструктурни проекти / Infrastructure projects
»
Големи търговски центрове /Mall/
»
Проект Grand Plaza /‘Приста ойл” и “Денси строй”/
Username:
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Password:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Сигнали за кмета
Вход
1
...
42
43
[
44
]
45
46
...
91
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Проект Grand Plaza /‘Приста ойл” и “Денси строй”/ (Прочетена 467728 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
dunav_rousse
Sr. Member
Неактивен
Публикации: 434
Re:Проект Grand Plaza /‘Приста ойл” и “Денси строй”/
«
Отговор #645 -:
юли 03, 2009, 11:20:54 »
А да попитам не са се отказали да вдигат и офис сградата надявам се. Защото по проект трябва да построят и височка офис сграда между залата и бензиностанцията на Шел. Но никой не споменава нищо относно това и се надявам, че инвеститорите не са се отказали, защото с нея комплекса би бил по завършен.
Активен
Orthodox
Hero Member
Неактивен
Публикации: 5200
«
Отговор #646 -:
юли 03, 2009, 11:38:16 »
Мдаа, там наистина не се забелязва изкоп, в който да се положат основите на този втори висок корпус... Може кризата да е поорязала проекта - което би било жалко, все пак...
Активен
Четете и русенските теми във
форума на SkyscraperCity
!
n00b
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2274
«
Отговор #647 -:
юли 04, 2009, 12:56:30 »
Всъщност се пада по-скоро между стадиона и залата...обаче не мисля, че скоро ще го почнат, тъй като в момента оттам минават всички бетоновози. Вероятно когато всичко останало излезе над кота 0, тогава тепърва ще почнат да дълбаят за сградата. Друг подход за тежката техника и камионите за момента просто няма.
Активен
mart0s
Hero Member
Неактивен
Публикации: 805
«
Отговор #648 -:
юли 04, 2009, 01:31:26 »
Цитат на: n00b в юли 04, 2009, 12:56:30
Всъщност се пада по-скоро между стадиона и залата...обаче не мисля, че скоро ще го почнат, тъй като в момента оттам минават всички бетоновози. Вероятно когато всичко останало излезе над кота 0, тогава тепърва ще почнат да дълбаят за сградата. Друг подход за тежката техника и камионите за момента просто няма.
Добра логика!
Активен
dunav_rousse
Sr. Member
Неактивен
«
Отговор #649 -:
юли 04, 2009, 07:26:31 »
Цитат на: n00b в юли 04, 2009, 12:56:30
Да ти кажа точно това предполагах и аз, но попитах защото има форумисти доста по-запознати със строежа от мен.
Активен
Flying spur
Hero Member
Неактивен
Публикации: 558
Nothing good comes easy
«
Отговор #650 -:
юли 04, 2009, 08:47:39 »
http://www.youtube.com/watch?v=Aev-KgWcK2w
Активен
marlou
Full Member
Неактивен
Публикации: 113
«
Отговор #651 -:
юли 04, 2009, 09:48:59 »
Изглежда повече от великолепно, дано наистина стане реалност
Активен
di4ko
Hero Member
Неактивен
Публикации: 704
«
Отговор #652 -:
юли 04, 2009, 10:37:19 »
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен
Публикации: 3467
«
Отговор #653 -:
юли 04, 2009, 10:48:10 »
Най-сетне от трапа да лъхне на нещо модерно.
Активен
Във форума се ражда истината.
dunav_rousse
Sr. Member
Неактивен
«
Отговор #654 -:
юли 04, 2009, 11:40:21 »
Променили са го разменили са местата на хотела и офис сградата до колкото виждам, плюс това външния вид на залата е променен като смея да кажа, че предния бе по-добър!
Активен
СкручЪ
Sr. Member
Неактивен
Публикации: 444
Защото съм пич ;]
«
Отговор #655 -:
юли 05, 2009, 12:16:36 »
Готино е направен клипа. Не ми харесвам, че ни дават като част от Румъния едва ли не и че наблягат много на спортната зала. Също така надписите не се виждат и имат някоя друга грешка, но това са дреболии. Иначе е готино, да.
Разрових се из темата и последната рисунка, която намерих на мола, е пусната от Ортодокс и изглежда по същия начин (или поне на мен така ми се струва).
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен
Публикации: 3467
«
Отговор #656 -:
юли 05, 2009, 08:40:13 »
Да, последната снимка, наистина е такава. И на мен повече ми харесваше предния проект на самата зала. Като добавиха офис сградата, й беше отредено мястото м/у залата и Шел, което според мен е по удачно. По добре щеше да е хотелът да е лявата висока сграда (на рендера), понеже си мисля, че колкото и да е малка площта на проекта, все пак там е по удобно от към трафик и ориентация за бъдещите гости. Освен ако една кола с хора решили да отседнат в тоя бъдещ хотел, не идва по Липник от Олимпа, то при всеки друг случай ще бъде сложно да се добере до него. То ясно, че ще се минава по кръговото, после обаче продължаваме по Липник, на кръстовището с Практикер обратния е забранен, варианта е да се мине през паркинга на Кауфланд и там на излизане покрай Практикер да се направи ляв, но колко нерусенци ще могат да се съобразят с това. Другия вариант е да се спусне към Ялта и да мине отдолу покрай паркинга й и да излезе на Шел. Също невъзможно за чужденци. Остава значи позволения обратен на Олимпа. Може би малко прибързано поразсъдих, но ако хотелът е по към центъра, май щеше да е по удачно, че и гледката от него най-вероятно щеше да е по-елитна.
Активен
Във форума се ражда истината.
Orthodox
Hero Member
Неактивен
Публикации: 5200
«
Отговор #657 -:
юли 06, 2009, 03:04:01 »
Мда, определено и предишното разположение на хотела (на Царя) и на офис-сградата (на Липник), както и предишният вид на залата определено са за предпочитане. Впрочем, на този съвсем ранен етап от строителството е трудно да се каже, че това е окончателен вариант на изгледа на комплекса. Има вероятност нещата пак да се променят и като общ план, и като външен вид на обектите - и току-виж този най-нов вариант се окаже по-добър от сега актуалния...
Активен
Четете и русенските теми във
форума на SkyscraperCity
!
asshole
Newbie
Неактивен
Публикации: 28
«
Отговор #658 -:
юли 10, 2009, 12:47:19 »
Днес минах оттам и забелязах, че над обекта гордо се извисява още един син кулокран-близнак
Любопитно ми е още колко крана ще сложат..имам съмнения за минимум още два
Активен
Митака
Hero Member
Неактивен
Публикации: 1152
«
Отговор #659 -:
юли 11, 2009, 03:41:55 »
Цитат на: Linov в юли 05, 2009, 08:40:13
Да, последната снимка, наистина е такава. И на мен повече ми харесваше предния проект на самата зала. Като добавиха офис сградата, й беше отредено мястото м/у залата и Шел, което според мен е по удачно. По добре щеше да е хотелът да е лявата висока сграда (на рендера), понеже си мисля, че колкото и да е малка площта на проекта, все пак там е по удобно от към трафик и ориентация за бъдещите гости. Освен ако една кола с хора решили да отседнат в тоя бъдещ хотел, не идва по Липник от Олимпа, то при всеки друг случай ще бъде сложно да се добере до него. То ясно, че ще се минава по кръговото, после обаче продължаваме по Липник, на кръстовището с Практикер обратния е забранен, варианта е да се мине през паркинга на Кауфланд и там на излизане покрай Практикер да се направи ляв, но колко нерусенци ще могат да се съобразят с това. Другия вариант е да се спусне към Ялта и да мине отдолу покрай паркинга й и да излезе на Шел. Също невъзможно за чужденци. Остава значи позволения обратен на Олимпа. Може би малко прибързано поразсъдих, но ако хотелът е по към центъра, май щеше да е по удачно, че и гледката от него най-вероятно щеше да е по-елитна.
Роска, почти 100% сигурно е, че ще има обслужваща улица м/у Стадиона и Мола и Спортната зала. С излаз на Липник и към Ялта.
Активен
Страници:
1
...
42
43
[
44
]
45
46
...