Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
Изгуби ли
регистрационния е-мейл?
Live Web Cam Rousse
Всичко за Русе
»
Инфраструктурни проекти / Infrastructure projects
»
Булевард Родина
Username:
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Password:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Сигнали за кмета
Вход
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
23
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булевард Родина (Прочетена 132703 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
dunav_rousse
Sr. Member
Неактивен
Публикации: 434
Re:Булевард Родина
«
Отговор #210 -:
юли 29, 2012, 08:23:46 »
Цитат на: svetlin74 в юли 29, 2012, 12:49:29
В случая с пробива , логичното трасе е правата линия , всичко останало е компромис с нечии интереси.
+1
Активен
dunav_rousse
Sr. Member
Неактивен
Публикации: 434
«
Отговор #211 -:
юли 29, 2012, 09:28:46 »
Замисляйки се относно никак не малките размери на фонда за инфраструктурни проекти в града, си мисля че е било възможно да се работи с по-голям размах и да се намери в пъти по-добро решение! В този ред на мисли булевард започващ от "България" и стигащ до "Липник" мисля би бил интересно решение......
Булевард Родина
plk.jpg
(414.35 KB, 1040x691 - видяно 774 пъти.)
Активен
JMM
Hero Member
Неактивен
Публикации: 894
«
Отговор #212 -:
юли 29, 2012, 04:53:30 »
Някога преди 10-ти Ноември, имаше подобна идея за разширение на сегашната ул. Захари Стоянов, връзка с бул. България(бул.Дружба) и възможност за излизане на кръстовище Олимп.
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен
Публикации: 3515
«
Отговор #213 -:
юли 30, 2012, 07:59:51 »
Не ми изглежда възможно всичкото необходимо отчуждаване, за да се реализира такова нещо...
Активен
Във форума се ражда истината.
n00b
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2275
«
Отговор #214 -:
юли 30, 2012, 10:46:21 »
Хората които са проектирали кв.Родина са се изакали отгоре с това бързане да строят жилищни блокове според мен. Като добавим че тролеи по Чипровци така и не тръгнаха и че в момента май няма никаква автобусна линия, която да минава през квартала....
Но както и да е, много е късно вече да се оправи инфраструктурата. Обаче градския транспорт....Русе от всички големи градове има най-скапания градски транспорт, с абсолютно идиотска транспортна схема, нередовни автобуси, возила които не стават за целта. Имам чувството че за цялото това време, хората в общината които са работили върху това всичките са някакви пълни безхаберници. То и затова има толкова много таксита в града де...
Активен
ilko
Илко
Hero Member
Неактивен
Публикации: 520
«
Отговор #215 -:
август 02, 2012, 04:37:37 »
Съгласен че градския транспорт е объркан тотално . Двете автогари са просто автобусни депа , а не естествени центрове на трафика . Кръговото пред полицията , е естествения транспортен център за автобусния транспорт . От там трябва да се нижат ВСИЧКИ градски линии . Бях ръсил преди години за буквата ,,Ж,, и как в центъра трябва бла бла бла .....Ето пример с десет линии на милионен град .
Булевард Родина
sony 228.JPG
(1883.84 KB, 2448x3264 - видяно 729 пъти.)
«
Последна редакция: август 02, 2012, 04:42:52 от ilko
»
Активен
burner
Newbie
Неактивен
Публикации: 23
«
Отговор #216 -:
август 03, 2012, 01:06:05 »
Май кмета МАЛКО се бил притеснил , чака яйцето да му опре до гъза и сега "ЩО ТАКА ПРАВИТЕ" .... Милият ... " в 12 без 5 сме го били прецакали" , ми няма да те чакаме да изсереш това лайно дето го засука @бълхата. Кмете кмете..........., друга песен ще запееш ама ще трябва по трудния начин да го проумееш.
Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2035
«
Отговор #217 -:
август 03, 2012, 01:27:39 »
Булевард Родина
«
Последна редакция: август 03, 2012, 01:29:39 от Valentin_K
»
Активен
www.kiss13.net
burner
Newbie
Неактивен
«
Отговор #218 -:
август 03, 2012, 02:01:42 »
Виждам че журналистическата ти жилка надделява - да се мажеш на властта , ама хайде няма нужда от такива реверанси..
Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен
«
Отговор #219 -:
август 03, 2012, 02:07:57 »
ХАХАХАА. Пич, ако не си забелязал аз съм на 16 години. Какъв контакт с властта мога да имам лично аз? Самия факт, че едно дете на 16 години те накара сам да си приказваш и да почнеш да хулиш по кмета, щото не можа да ми изкараш и един аргумент защо тоя път не трябва да минава оттам освен "не искам да ми минава под терасата" е доста показателен за тебе.
Активен
www.kiss13.net
burner
Newbie
Неактивен
«
Отговор #220 -:
август 03, 2012, 02:15:59 »
Цитат на: Valentin_K в август 03, 2012, 02:07:57
ХАХАХАА. Пич, ако не си забелязал аз съм на 16 години. Какъв контакт с властта мога да имам лично аз? Самия факт, че едно дете на 16 години те накара сам да си приказваш и да почнеш да хулиш по кмета, щото не можа да ми изкараш и един аргумент защо тоя път не трябва да минава оттам освен "не искам да ми минава под терасата" е доста показателен за тебе.
Ой на дяда малкото "CSKAr4e" , дядо ще те почерпи със семки и бонбонки , чакам те на "Каруцата" след 15 мин. , ама донеси и баба си
Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен
«
Отговор #221 -:
август 03, 2012, 02:22:50 »
Хаха, давай с ирониите. Показваш си колко си ограничен. Продължаваш да трупаш точки. Очевидно е кой е с по-големия "потенциал" горе, макар да съм още толкова млад. Иначе моите баба и дядо не ги мисли, защото си живеят доста добре и далеч не ме черпят само със семки и бонбонки, камо ли пък по поводи.
Активен
www.kiss13.net
burner
Newbie
Неактивен
«
Отговор #222 -:
август 03, 2012, 02:39:16 »
Цитат на: Valentin_K в август 03, 2012, 02:22:50
Хаха, давай с ирониите. Показваш си колко си ограничен. Продължаваш да трупаш точки. Очевидно е кой е с по-големия "потенциал" горе, макар да съм още толкова млад. Иначе моите баба и дядо не ги мисли, защото си живеят доста добре и далеч не ме черпят само със семки и бонбонки, камо ли пък по поводи.
Дядо ти Burner може да е "ЛеВсКаРчЕ" и да му се присмиваш - не ти се сърдя , ама много е набрал на джуджака и бълхата , и да ти кажа че няма да си остави магарето в калта - питай баба си какво значи .
Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен
«
Отговор #223 -:
август 03, 2012, 02:53:23 »
Дядо на име burner аз нямам. Доста шарено си изписал "ЛеВсКаРчЕ". Предполагам в опита да ме иронизираш не си ми догледал начина на изписване и въобще не си загрял за какво иде реч.
Проблема е, че не само аз ти се присмивам и ако имаше 2 грама горе, щеше да се досетиш. Просто другите не го показват. Хули, псувай, викай, ама имай нещо с което да застанеш зад думите си. Това да си голословен не е полезно и носи след себе си беди или поне никога не носи успех.
Активен
www.kiss13.net
burner
Newbie
Неактивен
«
Отговор #224 -:
август 03, 2012, 03:15:02 »
Цитат на: Valentin_K в август 03, 2012, 02:53:23
Дядо на име burner аз нямам. Доста шарено си изписал "ЛеВсКаРчЕ". Предполагам в опита да ме иронизираш не си ми догледал начина на изписване и въобще не си загрял за какво иде реч.
Проблема е, че не само аз ти се присмивам и ако имаше 2 грама горе, щеше да се досетиш. Просто другите не го показват. Хули, псувай, викай, ама имай нещо с което да застанеш зад думите си. Това да си голословен не е полезно и носи след себе си беди или поне никога не носи успех.
Каквото имах да казвам го казах , също и това че не ти се сърдя пък за твоето "иронизиране" , чух се с
Демона за новия почин на общината , ще им дойде акъла - ама друг път.
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...