Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
Изгуби ли
регистрационния е-мейл?
Live Web Cam Rousse
Всичко за Русе
»
Инфраструктурни проекти / Infrastructure projects
»
СВА
Username:
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Password:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Сигнали за кмета
Вход
1
2
[
3
]
4
5
...
9
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВА (Прочетена 66684 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
milo6
Newbie
Неактивен
Публикации: 1
Re:СВА Мърчандайзинг !!!
«
Отговор #30 -:
април 16, 2009, 08:46:29 »
Квадратурата е важна, но по важен е мърчандайзинга. /който не знаe какво е това тук пише
http://www.dpview.eu/
. Освен това има огромно значение позиционирането на магазина и съответно клиентите му. Това е така защото по тези критерии може да се определи така наречената логика на пазаруване, а от там и асортимента вътре в магазина. Когато всички тези елементи - мърчандайзинг, локация на магазина, логика на пазаруване и асортимент, се съберат и конфигурират правилно резултатите са изненадващи. Така, че в никакъв случай не може да се разчита само на квадратура.
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен
Публикации: 3461
Re:СВА
«
Отговор #31 -:
март 12, 2010, 11:32:56 »
А сега да го напиша и където му е мястото. Бившето кино Здравец ще бъде ЦБА, въпреки доскорошните слухове за Пацони. Справка jobs.bg. Днес са пуснали обяви за цялостен персонал. М/у другото викам да преместим темата в Инфраструктурни проекти, че едва я намерих тук, а останалите теми за подобни вериги са там.
Активен
Във форума се ражда истината.
deian
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2875
«
Отговор #32 -:
март 12, 2010, 11:38:14 »
Аз тъкмо се бях засилил към темата за Пацони да пиша, че в киното вече слагат хладилни витрини и рафтове. А то какво било...
Активен
фараша
Hero Member
Неактивен
Публикации: 1431
«
Отговор #33 -:
март 27, 2010, 01:42:51 »
Цитат на: deian в март 12, 2010, 11:38:14
Аз тъкмо се бях засилил към темата за Пацони да пиша, че в киното вече слагат хладилни витрини и рафтове. А то какво било...
Вече и стока има, макар че още не е напълно подредено. Подозирам че се точат да отварят за Великден.
Активен
deian
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2875
«
Отговор #34 -:
март 31, 2010, 05:41:52 »
Гледам, че CBA на Олимпа вече работи и е 24 часа.
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен
«
Отговор #35 -:
март 31, 2010, 06:22:19 »
Разумно, хората имат нужда от бира по всяко време на денонощието. Справка - колегата от бл. Ангел Главчев.
Активен
фараша
Hero Member
Неактивен
«
Отговор #36 -:
април 01, 2010, 10:34:57 »
Днес го посетих и аз. Предвид огромните опашки и тортичките които раздаваха, останах с впечатление, че му е първи работен ден. Стори ми се по-малък от Пацони в Здравец и СВА в Изток, във всеки случай щандовете му за готови храни, колбаси и месо са доста по-малки. Обаче това че е денонощен, и ключовото му местоположение, вероятно ще работят в негова полза. Минус е малкият паркинг и малко сложния подход откъм Изток и ИПЗ - или обратен на светофара на Олимпа или по локалното още от сервиз Рено/Булавто/. То не че на Пацони е по-лесен подхода де.
И пак да спомена нещо което много ме дразни - единственият регион от структурата на СВА, който си няма местен офис и представител, а се обслужва от Търново, е русенският. И то при положение, че сме един от силните им региони или поне град. За сметка на това имат представители в Хасково Шумен, Монтана, Плевен, Ст.Загора и прочие
«
Последна редакция: април 01, 2010, 10:48:09 от фараша
»
Активен
фараша
Hero Member
Неактивен
«
Отговор #37 -:
април 02, 2010, 08:56:27 »
"СВА вече има нов магазин в Русе. Вчера се състоя откриването и освещаването на обекта с участието на зам. - кмета по инвестиции Александър Неделчев, шефове на държавни структури с отношение към ХВП, бизнес - контрагенти и много гости и клиенти. "ЦБА Търговия" ЕООД - дъщерно дружество на "ЦБА Асет Мениджмънт" АД сключи договора на 10 март тази година за наем за срок от 10 години. Става въпрос за бъдещ магазин с чиста търговска площ 512 м2, а застроената площ е 730 м2. Той се намира на бул. "Липник" № 58, като се помещава в бившето кино "Здравец" - ключово разположение с оглед близостта на няколко квартала. Предлага над 10 000 вида стоки. Самата сграда представлява комплекс с аптека, заведение за хранене, билярд клуб, хотел."
Източник:
http://www.ruseinfo.net/news_73892.html
Хотел, билярд?!
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен
«
Отговор #38 -:
декември 06, 2011, 12:07:15 »
Кракът ми повече няма да стъпи в CBA. Не стига, че магазините им са мизерни и неподдържани, ами и отношението към клиента е уникално! Некомпетентни, недомаслени, флегматични, бавноразвиващи се касиерки, грешни етикети и моментално покриване на проблемите, за да нямаш време да пуснеш някаква жалба или оплакване. Така се гради лоялност!
Активен
фараша
Hero Member
Неактивен
«
Отговор #39 -:
декември 06, 2011, 03:26:23 »
Цитат на: Linov в декември 06, 2011, 12:07:15
Кракът ми повече няма да стъпи в CBA. Не стига, че магазините им са мизерни и неподдържани, ами и отношението към клиента е уникално! Некомпетентни, недомаслени, флегматични, бавноразвиващи се касиерки, грешни етикети и моментално покриване на проблемите, за да нямаш време да пуснеш някаква жалба или оплакване. Така се гради лоялност!
Ооо, много жарено хортуваш, май лошо са те наказали
Я разкажи, ако не е фирмена или срамна тайна. Какво е "недомаслена" касиерка?
Иначе другото си се знае, че е така.
Активен
vesel
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2967
«
Отговор #40 -:
декември 06, 2011, 07:51:47 »
Аз имам наблюдения от халите. Там нивото спадна главоломно от може би година насам.
Активен
Zihuatanejo
Hero Member
Неактивен
Публикации: 556
«
Отговор #41 -:
декември 08, 2011, 01:31:13 »
Дали и тази верига не върви към продажба на обектите си в града. Гледам и двата им магазина по Липник онзи ден почти празни в пиковите часове вечерта. Ако загубят редовната клиентела и в Халите и тази в 24 часа не виждам как ще продължат съществуването си в Русе.
П.С. По същото време в ЛИДЛ например паркинга беше пълен, съответно и клиентите в магазина не бяха никак малко.
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен
«
Отговор #42 -:
декември 08, 2011, 08:41:38 »
Някой ми беше разправял, че шефчетата на русенските магазини, са ги купили и са на франчайзингов принцип вече, а не са изконно CBA. Друго, което ми е странно - в сайта им ако искаш да разгледаш брошурата, тр да си избереш регион. Русенски регион обаче няма. Като отвориш списъка с магазините - има. Нещо не схващам.
Активен
Zihuatanejo
Hero Member
Неактивен
Публикации: 556
«
Отговор #43 -:
декември 09, 2011, 02:55:31 »
След мнението ти относно ЦБА се замислих всъщост колко полезно би било ако всеки от нас има възможност да оцени мястото откъдето пазарува.
И ми хрумна идеята да направим
"Рейтинг на супермаркетите в Русе"
Схемата е следната. Правя нова тема-анкета, със въпроса "От кой супермаркет (хипермаркет) пазарувате най-често" и като възможни отговори ще бъдат посочени всички съществуващи супермаркети на самообслужване (т.нар. модерна търговия)
Логично е ако човек пазарува най-често от даден магазин и да е доволен от него.
Едва ли са много случаите, в които някой пазарува често някъде, само защото му е най-близо. Избора вече е толкова голям, че лесно може го смени дори без да му се налага да измине кой знае колко голямо допълнително разстояние.
От друга страна много от потребителите вероятно пазаруват в повече от един магазин, затова мисля, да позволя в анкетата до 3 възможни отговора.
Освен това, за да бъде рейтинга и актуален ще бъде позволено на потребителите да променят гласа си. Така ако даден човек вече не е доволен от съответния магазин (в случая с Linov) той ще може да оттегли своя глас.
Какво мислите за идеята?
Активен
vzlatev
Jr. Member
Неактивен
Публикации: 64
«
Отговор #44 -:
декември 09, 2011, 08:43:44 »
Цитат на: Linov в декември 08, 2011, 08:41:38
Някой ми беше разправял, че шефчетата на русенските магазини, са ги купили и са на франчайзингов принцип вече, а не са изконно CBA. Друго, което ми е странно - в сайта им ако искаш да разгледаш брошурата, тр да си избереш регион. Русенски регион обаче няма. Като отвориш списъка с магазините - има. Нещо не схващам.
предполагам там сме към район Търново - в Русе централа на CBA няма.
Активен
http://www.stroimag.eu
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
9