Страници: 1 ... 65 66 [67]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: НОВИТЕ СГРАДИ В РУСЕ  (Прочетена 379666 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 3477

Профил
« Отговор #990 -: октомври 29, 2024, 06:38:53 »

И аз с такова впечатление бях останал от обявите за имоти навремето.
Активен

Във форума се ражда истината.
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #991 -: октомври 31, 2024, 06:39:49 »

Вчера забелязах, че разчистват терен срещу Холеман на входа откъм София. Някой нещо?
Активен

Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 5213

Профил Ел. поща
« Отговор #992 -: ноември 13, 2024, 10:52:15 »

Напредва строежът на жилищната сграда Sense. Вече се работи по колоните и стените на третия надземен етаж.

Изобщо терените около западната част на Липник (близка до Кръговото) все повече се уплътняват с жилищно строителство. В светлината на този процес все по-смислени и уместни изглеждат и ритейл паркът до зала Арена, както и предстоящият да се строи върху терена на бившия завод Петър Караминчев негов конкурент. А със завършването на Рубик Резидънс (очевидно няма да стане през тази година) и при перспективата на мястото на вече почти празния търговски център Ялта да се построи още една жилищна сграда става ясно, че през близките години обликът на района чувствително ще се промени.

« Последна редакция: ноември 13, 2024, 11:09:21 от Orthodox » Активен

Smiley Четете и русенските теми във форума на SkyscraperCity!
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #993 -: Днес в 07:04:12 »

Това за Ялта го чувам за първи път. Нещо потвърдено или просто лична идея?
Активен

Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 5213

Профил Ел. поща
« Отговор #994 -: Днес в 03:16:12 »

Срещнах някъде из дебрите на Мрежата, че фирмата, строила "циганския мол" (май беше Строител 94), започва да изкупува обратно от собствениците помещенията в сградата, която вече в голяма степен е изгубила значението си на търговски център и е почти празна. Идеята на строителната компания е да изгради там жилищна кооперация с по-голяма етажност. Това ми попадна еднократно и после не съм срещал никакви сведения за напредък по въпроса и не зная как са се развили нещата. Във всеки случай би било добре, ако се случи.
Активен

Smiley Четете и русенските теми във форума на SkyscraperCity!
Страници: 1 ... 65 66 [67]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.09 секунди с 25 запитвания. (Pretty URLs adds 0.005s, 2q)

Google e прегледал тази страница Днес в 06:29:48