Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Алати  (Прочетена 913 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 3468

Профил
« -: декември 29, 2023, 08:52:06 »

Доколкото разбирам, Алати са купили терена с автокъщите по Липник и в някакъв момент ще започнат строителството на DIY хипермаркет там. Пловдивска верига, която има магазин и във Варна. Към момента в града са представени от high-end бранда си - Виктория керамик (магазинът на гърба на МГ-то.

Share this topic on DiggShare this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on Twitter

Активен

Във форума се ражда истината.
Русенец
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2425

Профил
« Отговор #1 -: декември 30, 2023, 02:28:34 »

Линов, цар си да прокламираш марки, които аз лично никога не съм чувал!  Cheesy Cheesy Cheesy

Тия автокъщи ми бяха много удобни, но по-добре да има по-цивилизовано пространство вместо тях. "Липник" се оформя като хъб на хипермаркети за дома и строителство по цялото си протежение.
Активен
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2274

Профил WWW
« Отговор #2 -: декември 30, 2023, 10:52:43 »

Жалко, честно казано, пазарът е пренаситен от такива обекти.
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: декември 30, 2023, 06:51:34 »

Еееми в бранша си са известни и сравнително големи. Иначе и аз като n00b се чудя има ли пазар за такова предлагане. В момента строят и в Плевен на кръговото им към Сторгозия и София. Плевен също има всички DIY вериги и тамошните обекти не блестят с особен оборот в общата картинка. За местни играчи като нашия Жираф не знам, сигурно...
Активен

vesel
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2970

Профил Ел. поща
« Отговор #4 -: декември 30, 2023, 10:48:04 »

Не знаех, че "Виктория" -та има връзка с "Алати" .
Местни магазини и складове, като "Жираф", имат своето място, особено сред редовно пазаруващите строителни материали.
Активен
SKCH
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 489

Профил Ел. поща
« Отговор #5 -: януари 02, 2024, 10:15:09 »

Еееми в бранша си са известни и сравнително големи. Иначе и аз като n00b се чудя има ли пазар за такова предлагане. В момента строят и в Плевен на кръговото им към Сторгозия и София. Плевен също има всички DIY вериги и тамошните обекти не блестят с особен оборот в общата картинка. За местни играчи като нашия Жираф не знам, сигурно...

А някакви наблюдения върху русенските такива вериги и оборотите им?
Реално преди години Мосю Бриколаж бяха затворили в Стара Загора, защото по техни думи се подвели по статистиките за заплати на областта. Но май не е честа практика такива магазини да затварят по принцип?
Активен
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: октомври 08, 2024, 10:33:45 »

Мога да се изкажа относно веригите за техника, но в DIY-ите нямам инфо освен като цяло по вериги. Тук май се почва
https://thesite.bg/lipnik-123a-eood-podgotvya-izgrazhdaneto-na-magazini-i-parking-varhu-blizo-26-dekara-na-ednoimenia-rusenski-bulevard
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.062 секунди с 25 запитвания. (Pretty URLs adds 0.006s, 2q)

Google e прегледал тази страница октомври 08, 2024, 07:14:36