Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Tozi na6iq kei ....  (Прочетена 4087 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Vladi4a
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 37

Профил Ел. поща
« -: май 14, 2007, 11:42:20 »

Keqt e v otvratitelno sustoqnie .. i taka kato gledam ne samo boklucite sa problem. Naskoro vidqh snimka ot vidinskiq kei i .... v puti po hubav e i po poddurjan .. a sa mi kazvali 4e i v silistra keqt e v po-dobro sustoqnie.Ta ako nqkoi e 4uval ne6to po vuprosa da pi6e .. az do4uh 4e zemqta ne e bila ob6tinska i zatova skoro ne se o4akvalo nqkakvo podobrenie  Undecided

Share this topic on DiggShare this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on Twitter

Активен
ftubusa
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 560

Профил
« Отговор #1 -: май 14, 2007, 11:44:34 »

Za Silistrenskija moga da kaja sus 100% 4e e v puti po krasiv i poddurjan ot nashia , zashtoto sum xodil predi okolo mesez.Daje imam i snimki njakude iz PC to.
Naistina jalko za nashia kei.
Активен
Vladi4a
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 37

Профил Ел. поща
« Отговор #2 -: май 14, 2007, 07:40:09 »

noviqt cirei na grada ... kakto 4uh nqkude da kazvat  Undecided
Активен
Кристин
Слънчоглед
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 774

Профил
« Отговор #3 -: май 15, 2007, 12:06:56 »

Силистренския наистина е много по-хубав, за жалост...
Не знам каква е земята общинска ли каква - обаче е факт, че почти няма кошчета и редовните компании, които киснат там хвърлят всякакъв вид отпадък под пейки, до пейки, в Дунава и къде ли още не...
Поне някакви кошчета да сложат и да ги изхвърлят редовно. Иначе нашия кей си е супер - поддържат като гледам даже и някакви градинки с цветя... супер! Има си пейки, дръвчета и т.н.
Само кошчета ни трябват Smiley
Активен

Аз конструирам всеобщото като избирам себе си.
Митака
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1152

Профил
« Отговор #4 -: май 15, 2007, 01:46:25 »

Силистренския наистина е много по-хубав, за жалост...
Не знам каква е земята общинска ли каква - обаче е факт, че почти няма кошчета и редовните компании, които киснат там хвърлят всякакъв вид отпадък под пейки, до пейки, в Дунава и къде ли още не...
Поне някакви кошчета да сложат и да ги изхвърлят редовно. Иначе нашия кей си е супер - поддържат като гледам даже и някакви градинки с цветя... супер! Има си пейки, дръвчета и т.н.
Само кошчета ни трябват Smiley

Не знам кога си ходила за последно, но от около месец има 20-тина кошчета за смет, които стоят празни. Всички вече са изподраскани,а някои от тях умишлено са увреждани. Винаги ще е мръсно и грозно, докато пияни компании се събират там и хвърлят боклуците си навсякъде. Същите тези хора, редовно чупят уличните лампи в района. Докато този контингент се възползва от безхаберието на полицията, кеят винаги ще е мизерен.
Също така, Кеят е държавна собственост, за разлика от Силистренската и Видинската дунавски градини, които са общински. Мисля че, миналата година Сметната Палата (която следи за разходването на общинските бюджети) беше глобила община Русе, затова че е изразходвала собствени средства за поддръжката му. Проблемът с нашия кей е много голям и заплетен и датира още от комунистическо време. При подобно безхаберно отношение на държавата не съм оптимист за благоустрояването на един от най-хубавите райони на града в близките години.
Активен
Кристин
Слънчоглед
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 774

Профил
« Отговор #5 -: май 16, 2007, 12:29:40 »

Аз си ходя редовно, но тия кошчета са ми убегнали от погледа... А и само 20? А това за компаниите си е така... Ами лоша работа-може би малко повече полиция? Но сигурно и за това трябват пари...то за какво ли не трябват пари вече... Лошо  Sad
Щом е държавна собственост - ясно защо е така... Скоро и бърже ще се оправи...
Активен

Аз конструирам всеобщото като избирам себе си.
Sashoko
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 245

Профил
« Отговор #6 -: май 16, 2007, 11:32:15 »

tova si e problema i do kolkoto i az znam Smiley ne e ob6tinska, a darjavna zemqta no, ne znam mai nqkakvi proceduri ima6e za da stava publi4na ob6tinska sobstvenost... dano
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.051 секунди с 25 запитвания. (Pretty URLs adds 0.005s, 2q)

Google e прегледал тази страница юли 23, 2024, 03:13:50