1. Далибор Станков
2. 23
3. Роден в Пирот,Сърбия ( но от Цариброд-Зап. Покрайнини и Видин ) Живея във Мадрид,Испания
4. Завършил съм средно-специалност хуманитарни науки ( Гръцки и Латински ) и след това висше за авиационна администрация и стюард. Работя на летище Мадрид - Барахас от 2010,за компаниите El Al Israel , Iberia, FlyNiki и Bulgaria air.
5. Не съм живял никога в Русе, нито съм го посещавал но възнамерявам да го направя още тази година.Уникалното местоположение и архитектура предизвикват голямо любопитствно в мен.
6. Вече го казах, по- нагоре.
7. Не ми харесва това което и в другите български градове - панелките, соц. заводи и лошата пътна инфраструктура.
8. Общо взето харесвам всичките ни градове.Всеки предлага нещо специално и неповторимо.Но сред фаворитите ми са Пловдив,Бургас,Велико Търново,Тетевен и София. Естествено че, и Русе е между тях.
9. Така се пиша на всякъде.
10.За сега само Valentin_ K,защото е човека който ми предложи да се регистрирам тук.За по-натам ще видиме хехе.
11. Не пия бира но обичам доброто вино.
12. Най-оптимистичното което мога да кажа е че страната ни и Русе са на добър път да постигнат добрите условия за живот на всички българи.
Много се радвам че същестува толкова добре подреден и приятелски настроен градски форум.Надявам се да допринеса с добро на развитието на форума. Не ми правете забележки че съм незапознат с града ви,мисля че е нормално...

Поздрави !