Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Българско знаме  (Прочетена 10584 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
DunavFc
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил Ел. поща
« -: август 27, 2007, 12:04:53 »

Помеже с приятели ще ходим на България - Румъния искам да си купя голяма знаме на България,ако някой знае къде мога да намеря да пише.И друго къде мога да отида да ми направят примерно на знамено посредата ДУНАВ.Нали нещо като щтампа.

Share this topic on DiggShare this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on Twitter

Активен
deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2875

Профил
« Отговор #1 -: август 27, 2007, 04:15:27 »

Мм... казаха ми някъде около паркинга на хотел Дунав, на ъгъла до аптеката. Пробвай там. Лично не съм проверявал. Дано ти помогне. Предполагам, че е на Петко Д. Петков.
Активен
Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 5216

Профил Ел. поща
« Отговор #2 -: август 28, 2007, 11:31:53 »

Български и чужди знамена с най-различни размери се продават в едно малко магазинче за сувенири, което е на гърба на СИ Банк (бившия Младежки дом, вдясно от храм Света Троица). Там по-рано беше лятно кино Аврора, а сега построиха една голяма кооперация с офиси и магазини на първия етаж - долепена е към гърба на банката. Самото магазинче е в една по-стара сграда на два етажа - на втория етаж има салон, дето репетира детският танцов състав Русчуклийче. Тази сграда, като застанеш пред банката с лице към нея, е отдясно и отзад на банката.

За щампа не зная, но питай пак в магазинчето, защото там печатат картинки върху тениски и чаши, може и за знамето да стане.

Но доколкото зная, е незаконно върху знамето да се слага какъвто и да е надпис или изображение - смята се за непочтително отношение към националния символ. Така че може би името на отбора е по-добре да бъде на отделен плакат... Roll Eyes
Активен

Smiley Четете и русенските теми във форума на SkyscraperCity!
Linov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 3482

Профил
« Отговор #3 -: август 28, 2007, 11:32:26 »

а за щампата - ателието до театъра мисля е най-подходящо
Активен

Във форума се ражда истината.
DunavFc
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил Ел. поща
« Отговор #4 -: август 30, 2007, 01:19:59 »

Утре ще отида до това магазинче до банката.Но не мисля,че е цинично да се слага някви надписи върху знамено.Такива на стадиона ще бъдат хиляди,а и като цяло вижте примерно мач на Англия,там е бъкано с надписи на всякви отбори.Просто ДУНАВ ФК ще стои идеално Smiley
Активен
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2274

Профил WWW
« Отговор #5 -: август 30, 2007, 11:19:32 »

Не е цинично.

Браво за идеята Smiley
Активен
deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2875

Профил
« Отговор #6 -: април 21, 2009, 01:52:07 »

"Габик" снабди община Русе с нови знамена

От днес сградата на Община Русе е с нови знамена. Флаговете са с размери 3 на 1 метра, а за националния трикольор с големина 3 на 1,75 метра, който ще се вее на покрива на общината, е предвидено специално художествено осветление. Знамената са изработени от специална коприна по изискванията на българския държавен стандарт. Те са ушити по общинска поръчка от русенската фирма „Габик”.

Източник:
Активен
peb4000
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

Профил
« Отговор #7 -: декември 29, 2015, 03:44:34 »

Имам всякакви знамена. Доставка с куриер до всички градове.
http://znamena.com
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.071 секунди с 25 запитвания. (Pretty URLs adds 0.009s, 2q)

Google e прегледал тази страница ноември 28, 2024, 05:03:27