Live Web Cam Rousse

Общ Форум => Общи приказки / General talk => Темата е започната от: DunavFc в август 27, 2007, 12:04:53Титла: Българско знаме
Публикувано от: DunavFc в август 27, 2007, 12:04:53
Помеже с приятели ще ходим на България - Румъния искам да си купя голяма знаме на България,ако някой знае къде мога да намеря да пише.И друго къде мога да отида да ми направят примерно на знамено посредата ДУНАВ.Нали нещо като щтампа.


Титла: Re: Българско знаме
Публикувано от: deian в август 27, 2007, 04:15:27
Мм... казаха ми някъде около паркинга на хотел Дунав, на ъгъла до аптеката. Пробвай там. Лично не съм проверявал. Дано ти помогне. Предполагам, че е на Петко Д. Петков.


Титла: Re: Българско знаме
Публикувано от: Orthodox в август 28, 2007, 11:31:53
Български и чужди знамена с най-различни размери се продават в едно малко магазинче за сувенири, което е на гърба на СИ Банк (бившия Младежки дом, вдясно от храм Света Троица). Там по-рано беше лятно кино Аврора, а сега построиха една голяма кооперация с офиси и магазини на първия етаж - долепена е към гърба на банката. Самото магазинче е в една по-стара сграда на два етажа - на втория етаж има салон, дето репетира детският танцов състав Русчуклийче. Тази сграда, като застанеш пред банката с лице към нея, е отдясно и отзад на банката.

За щампа не зная, но питай пак в магазинчето, защото там печатат картинки върху тениски и чаши, може и за знамето да стане.

Но доколкото зная, е незаконно върху знамето да се слага какъвто и да е надпис или изображение - смята се за непочтително отношение към националния символ. Така че може би името на отбора е по-добре да бъде на отделен плакат... ::)


Титла: Re: Българско знаме
Публикувано от: Linov в август 28, 2007, 11:32:26
а за щампата - ателието до театъра мисля е най-подходящо


Титла: Re: Българско знаме
Публикувано от: DunavFc в август 30, 2007, 01:19:59
Утре ще отида до това магазинче до банката.Но не мисля,че е цинично да се слага някви надписи върху знамено.Такива на стадиона ще бъдат хиляди,а и като цяло вижте примерно мач на Англия,там е бъкано с надписи на всякви отбори.Просто ДУНАВ ФК ще стои идеално :)


Титла: Re: Българско знаме
Публикувано от: n00b в август 30, 2007, 11:19:32
Не е цинично.

Браво за идеята :)


Титла: Re:Българско знаме
Публикувано от: deian в април 21, 2009, 01:52:07
"Габик" снабди община Русе с нови знамена

От днес сградата на Община Русе е с нови знамена. Флаговете са с размери 3 на 1 метра, а за националния трикольор с големина 3 на 1,75 метра, който ще се вее на покрива на общината, е предвидено специално художествено осветление. Знамената са изработени от специална коприна по изискванията на българския държавен стандарт. Те са ушити по общинска поръчка от русенската фирма „Габик”.

Източник: (http://www.ruseinfo.net/i/obshtinaruse_logo.gif)


Титла: Re:Българско знаме
Публикувано от: peb4000 в декември 29, 2015, 03:44:34
Имам всякакви знамена. Доставка с куриер до всички градове.
http://znamena.com (http://znamena.com)