Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Писна ми от турците  (Прочетена 4618 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Sashoko
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 245

Профил
« -: май 21, 2007, 06:16:05 »

Попаднах на едно потресаващо видео на канал 'Скат' в което се разкрива истината за така 'интегрираните' турци и пумаци (българомохамедани)а тя е, че те си позволяват вече твърде много в нашата мила и свидна родина Брлгария. Апелирам да отделите тези 30мин. и да се замислите, да преоткриете нещо дълбоко във вас, нещо от вашите пра-родители... МЯСТОТО на всички турци и хора определящи се като такива е в неевропейска турция.Нека знаят,че втори път България няма да падне!!! http://video.google.com/videoplay?docid=3586314619293278564 За вас не знам, но когато гледам това потръпвам... Силно ме впечатли един текст на някогашния русенки 'управник' митхат паша..

Share this topic on DiggShare this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on Twitter

« Последна редакция: май 21, 2007, 06:32:43 от Sashoko » Активен
Кристин
Слънчоглед
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 774

Профил
« Отговор #1 -: май 22, 2007, 12:07:51 »

wow...... те си отричат и националността дори тия хора помаците... не знаех, че не си признават етноса... интересен филм, доста интересен...
Активен

Аз конструирам всеобщото като избирам себе си.
Vladi4a
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 37

Профил Ел. поща
« Отговор #2 -: май 23, 2007, 03:32:51 »

ami mnogo dobyr e filma ot skat i si e mnogo veren .. no nie sme si vinovni za cqlata tazi rabota ...za6toto tova samo v bulgariq moje da stane .... i eto sega na izborite za evrodeputati kakvo stana ..po novinite 4uh 4e razgrad i kurdjali bili gradovete s nai-visoka izbiratelna aktivnost i kakvo hop dps na 3to mqsto emi to po tozi vupros kakvo drugo da se kaje osven jalko naistina jalko  Undecided
Активен
faust0113
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 17

Профил Ел. поща
« Отговор #3 -: май 24, 2007, 09:26:15 »

Не мисля,че трябва да се обвиняват обикновенните,масата от турци.Трябва да се визира ръководството им-Доган.От друга страна ДПС е единствената партия,която всеотдайно се грижи за бъдещите си кадри,то не бе плащане на образованието,то не бе осигуряване на средства за следване в "чужбина".
Пример: всичките ми колеги от РУ,които са от малцинството,се реализираха на 200%

п.п.някой да е пробвал да кандидатства в Министерството на земеделието?
Активен
iso
Newbie
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 11

Профил
« Отговор #4 -: май 24, 2007, 12:48:31 »

Neznam dali gledahte i dr 5 serii na film4eto....az gi gledah i napravo bqh potresen i opredeleno zapo4nah da izpitvam mn ama mn golqma omraza kam DPS.Ina4e ako stava duma za rezultatite na evruvota naistina nie sme si vinovni.Ako imashe po glqma izbiratelna aktivnost opredeleno neshtata shtqha da stoqt po dr na4in.Loshoto e 4e na vsi4ki izbori bg vota se praska po 10-ki partii a turcite si znaqt samo edna-DPS i zatova tazi partiq vinagi bi bila koalizionen partnior  na vlast imashtite v parlamenta.
Активен
Sashoko
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 245

Профил
« Отговор #5 -: май 26, 2007, 12:12:41 »

napalno sam saglasen... ne trqbva da se obvinqva cqloto malcinstvo, a upravlenieto =DPS...i tova e taka za6toto za ne6tata v momenta sme si vinovni nie, kato ne glasuvame... ina4e za politikata na turciq... nqma mqsto za tolerantnost  Angry
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.06 секунди с 24 запитвания. (Pretty URLs adds 0.006s, 2q)

Google e прегледал тази страница май 25, 2024, 11:23:36