Страници: 1 ... 5 6 [7] 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Anti - Mall Rousse (Ирис)  (Прочетена 35722 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Русчуклия
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1430

Профил
« Отговор #90 -: януари 24, 2011, 03:43:15 »

Кой те е карал да качваш снимки във фейсбук?  Tongue
Спри да говориш глупости и да спориш за неща, които не зависят от хората тука и ще ти махна снимката.
Кой имал по-добро кино, сложили ми 4 грама отгоре, размазано било. Дори и да е така какво зависи това от хората, които пишат тука бе? Да съм го проектирал аз, да го натякваш, ама твойто си е чисто заяждане. До сега само ти чета простотиите ама то бива, бива, ама...
знайш ли колко ни боли фара тука в Русе какво има в СЗ. Хич не ми е. Имайте си, нека. Бихме се радвали.
Ама ти само злобееш като тук се направи нещо хубаво. Това е дразнещото.
Голямо мерене на тия пишки. Аман!
« Последна редакция: януари 25, 2011, 12:56:02 от Ruschukliq1986 » Активен
letiashtia valiak
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 50

Профил Ел. поща
« Отговор #91 -: януари 24, 2011, 03:44:52 »

Е сега като ти видях снимката разбрах защо толкова дразниш всички ни . Просто физиономията ти издава нестихваща тъпота . Досега се прави на интересен и на всезнаещ и като ти пуснаха снимката в интернет почна да се мазниш и да се извиняваш . Просто се шегувал , а ние сме били лоши . Ами интернет хейтърите дето плюят без основания нещо просто ей така да дразнят другите винаги ги игнорирам и понеже те си остават анонимници , каквито са и в живота , не си правя труда да се впечатлявам . Но когато такива като теб се мъчат да ни убеждават в своите безумни глупотевини , в които дори самите те не вярват тогава няма как да не отвърна . Ако това наистина си ти е странно на снимката изглеждащ по-възрастен и съответно по-мъдър , а разсъжденията ти дотук са като на 13 годишен хлапак в пубертета , който обожава да дразни всички с идиотските си размишления .

Ами туй че се дразните/Не всички/ аз ли съм виновен или вие сте с лабилна психика. Аз хвърлям от тука квото ми падне пък който го захапе:) И ако говорим за физиономии ти що се обличаш като фокусник и ходиш с обувките у вас?
Активен

Arrogant enough to be Troll
letiashtia valiak
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 50

Профил Ел. поща
« Отговор #92 -: януари 24, 2011, 04:08:40 »

Кой те е карал да качваш снимки във фейсбук?  Tongue
Спри да фовориш глупости и да спориш за неща, които не зависят от хората тука и ще ти махна снимката.
Кой имал по-добро кино, сложили ми 4 грама отгоре, размазано било. дори и да е така какво зависи това от хората, които пишат тука бе? Да съм го проектирал аз да го натякваш, ама твойто си е чисто заяждане. До сега само ти чета простотиите ама то бива, бива, ама...
знайш ли колко ни боли фара тука в Русе какво има в СЗ. Хич не ми е. Имайте си, нека. Бихме се радвали.
Ама ти само злобееш като тук се направи нещо хубаво. Това е дразнещото.
Голямо мерене на тия пишки. Аман!

Айде махни я и повече гадости няма от мен.
Активен

Arrogant enough to be Troll
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2275

Профил WWW
« Отговор #93 -: януари 24, 2011, 04:18:32 »

Хохохо красавец!
Активен
deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2875

Профил
« Отговор #94 -: януари 24, 2011, 06:28:39 »

Русчуклия, ЦРУ ряпа да яде Cheesy
Активен
mm201
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 68

Профил Ел. поща
« Отговор #95 -: януари 24, 2011, 08:43:26 »

nuhokuo,dragosten,valqk стига бе.Луд умора няма.
Активен
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #96 -: януари 24, 2011, 09:16:05 »

Няма съмнение - доста малоумен поглед вадеше пича на снимката Smiley
Активен
Русенец
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2460

Профил
« Отговор #97 -: януари 30, 2011, 01:54:34 »

Какво да си говорим? Драгостенчо пак ще намери кукури! Ех, мъко човешка...  Roll Eyes
« Последна редакция: януари 30, 2011, 03:02:25 от Русенец » Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2035

*
Профил WWW
« Отговор #98 -: януари 30, 2011, 01:57:44 »

Най-любопитното е, че пак си противоречи. В SSC само плюе варненските молове, твърдейки как Гранд Мол е празен и не става за нищо и т.н (ако не се лъжа дори намери кусури на плочките му), а тук едва ли не, го възхвалява.
« Последна редакция: януари 30, 2011, 02:57:02 от Valentin_K » Активен

Русенец
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2460

Профил
« Отговор #99 -: януари 30, 2011, 02:28:00 »

Затова и казвам, че човешката мъка е безгранична!  Cheesy Wink
Активен
Русчуклия
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #100 -: януари 30, 2011, 02:50:03 »

Безделници колкото искаш в Заарата  Cheesy
Активен
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #101 -: януари 30, 2011, 03:34:20 »

Е сега, не е лесно да си тъп като Адвенчър. Все пак спечели наградата за идиот на годината Smiley
Активен
Митака
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1152

Профил
« Отговор #102 -: януари 30, 2011, 05:18:06 »

Едно време мереше колко квардратни плочки имала Билата в Стара Загора. Бил ги броил лично плочка по плочка, и от там заключи че била най-голямата на балканите. Cheesy Така, че всичко може да се очаква от този смешник.
Активен
JMM
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 886

Профил
« Отговор #103 -: януари 30, 2011, 07:00:04 »

Едно време мереше колко квардратни плочки имала Билата в Стара Загора. Бил ги броил лично плочка по плочка, и от там заключи че била най-голямата на балканите. Cheesy Така, че всичко може да се очаква от този смешник.

Помня това време и всички глупости изречени във възхвала на сивата, опушена и безлична Ст.З. в един друг форум от човек с име много наподобяващо на сегашният 'Драгостен' (тогава бе Дроникс), и тук е уместно да припомня какво бе отговорил негов съгражданин, по повод тази куха възхвала -
"Дали е комедия, дали е трагедия?!? Едно голобрадо столичанче от новите (Дрончо), "защитава" града на баба си (Ст. Загора) от нестарозагорци (ти), въпреки, че старозагорци му казват, че начинът, тонът му, доводите му и т.н. са .... хммм .... неуместни.
Всяко село си има кмет, учител, поп, стражар и селски идиот. Ние в Ст. Загора не правим изключение, включително и за последното."
 Smiley
Активен
Русчуклия
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #104 -: януари 31, 2011, 02:14:27 »

За бъзика, чудех се де да го сложа това  Cheesy
СЗ се самопровъзгласиха за център на вселената, обаче от Русия им избраха русенец за престолонаследник. Лошо им се пише  Cheesy Cheesy Cheesy
http://news.ruse24.bg/226004.html
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.064 секунди с 24 запитвания. (Pretty URLs adds 0.007s, 2q)

Google e прегледал тази страница март 14, 2025, 02:05:42