Анкета
Въпрос: За кого ще гласувате на местни избори 2019?
Диана Иванова (ГЕРБ)
Пенчо Милков (БСП)
Няма да гласувам

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Местни избори 2019  (Прочетена 83214 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
bgdimitrov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 682

Профил
« Отговор #90 -: септември 06, 2019, 11:51:04 »

Според мен Елеонора Николова и госпожата на ГЕРБ са много сходни кандидати. За жалост, бих добавил и слаби. До този момент не виждам никаква причина да гласувам, но вероятно ще има балотаж и поне на такъв етап бих подкрепил въпросен кандидат.

Иначе препоръчвам на всеки да внимава много преди да реши да пусне глас за човека на БКП. Помнете Калчев и Йотов, дано никога повече не позволим да се повтори.  Evil
« Последна редакция: септември 06, 2019, 11:54:21 от bgdimitrov » Активен
SKCH
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 491

Профил Ел. поща
« Отговор #91 -: септември 07, 2019, 11:44:25 »

БКП с нищо не са показали, че заслужават повече доверие. Да не забравяме и че зад Пенчо Милков ще стои екип, пълен с хора от времето на Йотов. А както знаем тогава, въпреки многото пари в страната и цялостния икономически просперитет, Русе остана малко встрани, а основната вина носят неадекватните управленски решения от тогава. Така че БКП в никакъв случай. Другите обаче също не са стока. С Елеонора Николова не е имало проблеми, но хората се почувстваха предадени - 72% на първи тур, а тя изостави града в преследване на лични цели. Това трудно се прощава. И пак ще е по-добре от червен кандидат.
Активен
Русенец
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2440

Профил
« Отговор #92 -: септември 07, 2019, 01:25:41 »

Съгласен съм с горното! Пенчо Милков може да изглежда на пръв поглед интелигентен и читав, но да не забравяме, че ще трябва да се съобразява с местните и на национално ниво червени велможи. А тях ги знаем колко струват! Нека все пак си спомним, че изоставането на Русе до голяма степен се дължи на Калчев и Йотов. Поразиите им още ни душат. Нямам причина да мисля, че у БКП има някаква промяна.

П.П. Нека авторът на темата да обнови анкетата, защото сега има неактуални кандидати и нека да позволи промяна на вота, защото сега като съм гласувал за кандидат, който няма да участва, не мога да гласувам пак.
Активен
vesel
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2978

Профил Ел. поща
« Отговор #93 -: септември 07, 2019, 06:35:32 »

Някак не ми се вярва, че госпожа Николова би искала де се върне отново под светлината на прожекторите, при положение че може да си гледа спокойствието, като адвокат. Ще видим...
Активен
bgdimitrov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #94 -: септември 07, 2019, 08:11:34 »

Нека да мине поне още седмица, да се уточнят още няколко кандидати и направо ще променя въпроса на анкетата.  Cool
Активен
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2274

Профил WWW
« Отговор #95 -: септември 09, 2019, 07:16:56 »

Елеонора Николова май е най-читава от тези досега, след нея е този Пенчо. За жалост, няма особени шансове да я изберат. За щастие, ще изяде още някой процент от гербчето. При което отиват със сигурност трети, ако не и още надолу. Второкачествените комунисти си заминават.
Активен
JMM
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #96 -: септември 11, 2019, 12:07:37 »

Елеонора Николова май е най-читава от тези досега, след нея е този Пенчо. За жалост, няма особени шансове да я изберат. За щастие, ще изяде още някой процент от гербчето. При което отиват със сигурност трети, ако не и още надолу. Второкачествените комунисти си заминават.

Пореден нихилистичен словесен бълвоч, излят в сайт/форум с акцент(уж) върху обединяване на хора в насока-"Аз обичам Русе"...
Все повече в мен се натрапва убеждението, че подобни глупости могат да бъдат писани от човек с номенклатурни близки от средите на БКП/БСП, грозно "изритани" от "гербаджийска метла" за БеСеПарски далавери, вършени вероятно по времето на Калчев или Йотов. Сега уреденото с жилище и работа в София синче, сипе огън и жупел против гербаджийте с една единствена идея да отмъсти и вербално да накаже за причиненото зло от "лошите" ГЕРБ, като в същото време му е все тая за Русе.
Подобно поведение наистина ме отвращава от БКП/БСП и нейните симпатизанти -"първокачествените комунисти"(ако се придържам към терминологията на "noob")!
Активен
фараша
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1432

Профил
« Отговор #97 -: септември 11, 2019, 03:19:09 »

JMM, уважавам и споделям начина ти на мислене по много теми, но в случая ставаш краен като noob, но с обратен знак. Убеден съм, че има много други причини и поводи, човек да не харесва ГЕРБ, освен тази, спомената от теб. Просто Герб с времето се оказаха дежавю, а идеята им беше, че не са. Нормално е да има разочаровани. По мое виждане, нито БСП са комунисти, нито Герб са десни и някакви автентични антикомунисти. ДПС също не са автентична партия на турците в БГ. Всички са пръст на една ръка, просто заради ръкавицата, много хора не забелязват този основен факт. Но сякаш няма и социална база за промени, ние сме си леви, в най добрия случай мнозинството да поиска нова ръкавица с уж нови пръсти Cheesy
« Последна редакция: септември 11, 2019, 03:23:34 от фараша » Активен
JMM
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #98 -: септември 11, 2019, 04:02:59 »

Аз не коментирам политическите пристрастия на noob, а неговото отрицание на всичко без на това да предлага реална алтернатива. Него го радват неуспехите, а не успехите-по важно е на кого ще му е зле, а не кой ще е успешна алтернатива за поста кмет на Русе.
« Последна редакция: септември 11, 2019, 04:31:10 от JMM » Активен
svetlin74
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 427

Профил
« Отговор #99 -: септември 13, 2019, 01:36:58 »

@bgdimitrov оправи анкетата , за да направим една нереална извадка .
Колокото до кмета - той не е бог , ако няма зад гърба си мнозинство в общинския съвет - к*р, ако не е от управляващата партия - пак к*р , общините нямат финансова независимост, бюджетите се спускат от правителството - тотален к*р.
Притеснявам се дали ще има приемственост, как ще се управляват проектите стартирани от предишната управа.
« Последна редакция: септември 13, 2019, 12:39:55 от svetlin74 » Активен
bgdimitrov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #100 -: септември 13, 2019, 10:48:10 »

Тази вечер ще започне гласуването.  Evil
Активен
bgdimitrov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #101 -: септември 14, 2019, 02:40:48 »

Гласуването е отворено. Let the games begin!

Резултатите от анкетата се виждат след гласуване. Има още неизвестни кандидати на този етап, ще ги добавя след официални новини за тяхното кандидатиране.
Активен
SKCH
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #102 -: септември 14, 2019, 09:36:30 »

Единствената голяма неизвестна остава дали Демократична България ще подкрепят Елеонора Николова, както това направи СДС или ще издигнат свой кандидат. Градските легенди гласят, че Елеонора Николова е нещо като скрит кандидат на ГЕРБ - биха я подкрепили при балотаж, а и не биха си дали много зор, ако техният кандидат е другия, достигнал до втори тур.
Активен
bgdimitrov
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #103 -: септември 15, 2019, 07:11:17 »

http://kiss13.net/news/mestni/demokratichna-balgariya-ofitsialno-obyavi-kandidaturata-si-za-kmet-na-ruse

Инж. Деана Тонева е кандидата на Демократична България. Анатоли Казаков от зелено движение ще бъде 4ти в листата и се е отказал да бъде кандидат за кмет. В анкетата досега нямаше гласове за него и съответно направо съм го заменил с името на Деана Тонева.
Активен
SKCH
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Профил Ел. поща
« Отговор #104 -: септември 15, 2019, 10:02:50 »

Реално според мен, десните в Русе за пореден път си вкараха автогол. Ако бяха застанали зад Николова, можеше да ѝ вдигнат рейтинга и така с малко оттук, малко оттам, да я докарат до балотаж. Тази лелка е избираема точно толкова, колкото и конкуренцията ѝ от ГЕРБ, с разликата, че поне ГЕРБ управлява. Аз лично съм силно разочарован от този ход, а още повече от избора на кандидат. С това битката става доста оспорвана, но не заради силата на кандидатите, а точно обратното. Според мен на ВМРО не им се управлява, иначе при тази конкуренция и с Веселинов кандидат, нямаше кой да ги спре. Десните ще мислят нещо, ама понеже в София не се разбират и тука мизерии. Дали е възможен балотаж без кандидат на ГЕРБ?
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.054 секунди с 27 запитвания. (Pretty URLs adds 0.007s, 2q)

Google e прегледал тази страница декември 04, 2024, 07:40:46