Анкета
Въпрос: За кого ще гласувате на местни избори 2019?
Диана Иванова (ГЕРБ)
Пенчо Милков (БСП)
Няма да гласувам

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Местни избори 2019  (Прочетена 60028 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
SKCH
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 419Профил Ел. поща
« Отговор #30 -: август 08, 2019, 10:29:41 »

Това, че срещу местната власт в Русе се говорят всякакви глупости, само и само да се изкара по-черна от дявола, няма връзка с вътрешнопартийните тъпотии от последните седмици. Дунавмост и БКП активистите в Русе неспирно и неуморно се борят да докажат, че Русе е най-пропадналото място на света, и това е заслуга само и единствено на ГЕРБ, но не и на Йотов и оная торба ла*на от БКП преди него, дето само като се сетя за него и се разтрепервам от яд, все едно че те не върнаха Русе с десетилетия назад.
Активен
bgdimitrov
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 552Профил
« Отговор #31 -: август 09, 2019, 09:18:54 »

Потенциалните кандидати на ГЕРБ. Пламен Стоилов си е направил отвод.

Бедрос Пехливанян – бизнесмен, председател на групата общински съветници в ОбС
Диана Иванова – директор на ПГО “Недка Иван Лазарова”
проф. Михаил Илиев – Русенски университет
Огнян Басарболиев – юрист, бивш апелативен прокурор
Светлана Ангелова – депутат
Спасимир Димитров – директор на Дирекция “Обществен ред и сигурност” в Община Русе
Стоян Христов – директор на „Пристанище Русе“
Филип Виденов – професионален баскетболист

Силно се надявам да не е Спасимир Димитров, марионетката на Стоилов и останалите сегашни общинари...
« Последна редакция: август 09, 2019, 09:37:55 от bgdimitrov » Активен
Orthodox
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 4810Профил Ел. поща
« Отговор #32 -: август 09, 2019, 11:04:24 »

Още един акцент по темата.


ГEРБ oттeгли пoдкрeпaтa cи към кмeтa нa Руce

Плaмeн Cтoилoв ce oткaзвa oт нaдпрeвaрaтa зa cлeдвaщ мaндaтКмeтът нa Руce Плaмeн Cтoилoв ce oткaзвa oт нaдпрeвaрaтa зa cлeдвaщ мaндaт. Тoвa cъoбщи личнo тoй във Фeйcбук cтрaницaтa cи.

Кaтo причинa нaчaлникът нa oблacтния грaд изтъквa, чe нe e пoлучил нeoбхoдимaтa пoдкрeпa oт cтрaнa нa пaртиятa, кoятo прeз 2011 гoдинa гo e издигнaлa.

Cтoилoв кoмeнтирa, чe нe би жeртвaл интeрecитe нa грaдa cи в имeтo нa coбcтвeнитe cи интeрecи и дoбaвя, чe упрaвлeниeтo нe e caмoцeл.

Дo пocлeдния cи дeн кaтo кмeт щe прoдължa дa рaбoтя зa уcпeхa нa тeзи прoeкти, зaщoтo знaя кoлкo уcилия и упoритa рaбoтa cмe влoжили зaeднo c цeлия ми eкип зa ocигурявaнeтo нa нeoбхoдимoтo финaнcирaнe зa тях, кoнкурирaйки ce c другитe гoлeми грaдoвe!

Oткaзaнaтa нoминaция зa трeти мaндaт пo никaкъв нaчин нe oзнaчaвa, чe щe cпрa дa рaбoтя зa възрaждaнeтo нa Руce! Зa мeн имa знaчeниe кaк ce рaзвивa грaдът, в кoйтo cъм рoдeн и изрacнaл, къдeтo живee дeтeтo ми и къдeтo иcкaм дa ocтaнaт и мoитe внуци!, пишe в зaключeниe нacтoящият кмeт, цитирaн oт Eпицeнтър.бг.

Прeди мeceц в нaрoчнa дeклaрaция члeнoвe нa oбщинcкoтo ръкoвoдcтвo нa ГEРБ зaявихa пoдкрeпaта cи зa кмeтa нa Руce и дocкoрoшeн oбщинcки ръкoвoдитeл нa пaртиятa Плaмeн Cтoилoв. Пoдкрeпящитe Cтoилoв кaзвaт в дoкумeнтa, чe зa oceм гoдини e "cъумял дa изтръгнe грaдa oт бeзврeмиeтo и дaдe яcнa пeрcпeктивa зa рaзвитиeтo нa Руce кaтo прocпeрирaщ икoнoмичecки и културeн цeнтър". Oтчитaйки вcичкo, кaзaнo дoтук, и вярвaйки в дeмoкрaтичнитe принципи при функциoнирaнeтo нa ПП ГEРБ, зaявявaмe прeд нaшия лидeр, г-н Бoйкo Бoриcoв, кaктo и прeд Изпълнитeлнaтa кoмиcия cвoятa кaтeгoричнa пoдкрeпa зa г-н Плaмeн Cтoилoв", пишaт лидeритe нa мecтнaтa oргaнизaция. Тe призoвaвaт Бoриcoв дa ocтaви Cтoилoв нa пocтa му, зaщoтo "вcякa прoмянa нa тoзи курc би билa фaтaлнa c oглeд изпълнeниeтo нa вaжнитe зa нaшия грaд прoeкти".

Cлeд рeшeниe нa Изпълнитeлнaтa кoмиcия нa ГEРБ oбaчe Cтoилoв бe cмeнeн c бизнecмeнa Рoceн Дacкaлoв, дoбил пoпулярнocт c прoзвищeтo "бългaрcкия Илoн Мъcк". Зa cмянaтa ce рaзбрa oт инфoрмaция, публикувaнa нa 31 юли т.г. в oфициaлнaтa Фeйcбук cтрaницa нa oблacтнaтa oргaнизaция нa пaртиятa.

Явнo Бoриcoв имa другa oцeнкa зa Плaмeн Cтoилoв кaтo кмeт нa Руce и e oттeглил дoвeриeтo cи oт нeгo.


Източник: https://fakti.bg/bulgaria/401593-gerb-ottegli-podkrepata-si-kam-kmeta-na-ruseНякои от коментарите към статията във Fakti.bg:

Цитат
Кoлкoтo пo-кaтeгoричнo сa изгoнeни oт бaшмутрaтa, тoлкoвa пo-гeрoичнo и пaтриoтичнo oпиcвaт причинитe зa изгoнвaнeтo. Упрaвлeниeтo нe билo caмoцeл, нo виcял нa пocтa 4-5 гoдини и грaбил ли грaбил!

Цитат
Е, то е ясно, че господин Даскалов няма да го бъде в политиката!!!

Цитат
Даскалов да си гледа електрическите прахосмукачки и да не се меси във важни за обществото неща като политика например.

Цитат
Този се е яко наклал, сега ГЕРБ ще си вземат всичко обратно.

Цитат
ГЕРБ си наби такъв автогол с кандидатурата на Росен Даскалов...
« Последна редакция: август 10, 2019, 05:42:51 от Orthodox » Активен

Smiley Четете и русенските теми във форума на SkyscraperCity!
n00b
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2206


Профил WWW
« Отговор #33 -: август 10, 2019, 01:01:32 »

Голям цирк. Ще се окаже че Русе отново е град-пионер. Дупедавщината ще получи един силен мотивационен шут в задника, за добро или лошо. Разните малки герои как търсят спасение, би било супер забавно същата картинка в национален мащаб.А и честно казано, големият г-н Премиер с главна буква, аз него не го виждам нещо много по-различно от г-н Стоилов, и той сложен там, според нужди чужди, не неговите си лични планове, и сега се налага да играе театър.
Активен
фараша
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1276


Профил
« Отговор #34 -: август 10, 2019, 08:01:24 »

Чувам нещо за Галин Григоров. Да видим...
То и ние вече чуваме - малайзийски мостове и магистрали ЩЕЛИ да вдигат край Русе и то насред август ни го сервират.
Започва се... Cheesy
Активен
фараша
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1276


Профил
« Отговор #35 -: август 15, 2019, 01:18:39 »

Диана Иванова е утвърдена за кандидат за кмет на Община Русе от ГЕРБ   

На свое заседание днес Изпълнителната комисия на ГЕРБ се запозна с проведени номинационни събрания за кандидати за кметове и утвърди Диана Иванова за кандидат за кмет на община Русе. В момента Иванова е директор на Професионалната гимназия по облекло в града. Тя е магистър по „Автоматизация на производството“ от РУ „Ангел Кънчев“. Освен това през 2018 г. е отличена с наградата „Директор на годината“ на Синдиката на българските учители, притежава и грамота „Посланик на Русе“ за високи постижения и принос към подобряването на имиджа на Русе и утвърждаването му като модерен и културен европейски център. Присъдено й е и почетното отличие „Неофит Рилски“ за дългогодишна цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на народната просвета на МОН.

Източник:
https://rousse.info/%d0%b4%d0%b8%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b5-%d1%83%d1%82%d0%b2%d1%8a%d1%80%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d0%b4%d0%b0%d1%82/

Май ще ставаме ВМРО град - искрен, весел, като красна каракачанка Cheesy Cheesy
Активен
bgdimitrov
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 552Профил
« Отговор #36 -: август 15, 2019, 01:35:33 »

Искам да им чуя приоритетите и мнението за града. ВМРО да вземат да се разберат кой ще им е кандидата. Най интересно е че БКП мълчи.
Активен
Orthodox
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 4810Профил Ел. поща
« Отговор #37 -: август 15, 2019, 02:09:48 »

Жалко, щеше да е по-добре да се кандидатира Спасимир Димитров - човек със стаж в Общината, който има поглед върху проблемите, механизмите на работа, и изградени отношения с останалите общинари. Но пък и характеристиката на Диана Иванова изглежда обещаваща, така че ще видим...

Искам да им чуя приоритетите и мнението за града.

Само не казвай, че не си наясно, че това са предизборни лакърдии, които съответният кандидат-управленец изобщо не смята за задължително да изпълнява, ако бъде избран... Grin
« Последна редакция: август 15, 2019, 02:13:17 от Orthodox » Активен

Smiley Четете и русенските теми във форума на SkyscraperCity!
vesel
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2678


Профил Ел. поща
« Отговор #38 -: август 15, 2019, 03:50:09 »

Точно хора от настоящия кметски екип е хубаво да не се издигат, натоварени са с достатъчно негативи.
Активен
bgdimitrov
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 552Профил
« Отговор #39 -: август 15, 2019, 05:44:35 »

Определено Спасимир Димитров беше ужасен кандидат и се радвам че не избраха него. Искам да има дебат и да се видят идеите на всички за развитието на града. Сега вече какво ще изпълнят това е друга тема.
Активен
Orthodox
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 4810Профил Ел. поща
« Отговор #40 -: август 15, 2019, 06:28:43 »

Точно хора от настоящия кметски екип е хубаво да не се издигат, натоварени са с достатъчно негативи.

По принцип е така, но все пак негативната "карма" на екипа като цяло не е задължително да лежи и върху всеки негов отделен член, ако е човек на място.
Активен

Smiley Четете и русенските теми във форума на SkyscraperCity!
SKCH
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 419Профил Ел. поща
« Отговор #41 -: август 15, 2019, 09:49:51 »

Интересно решение на ГЕРБ, сякаш не искат да спечелят тук на всяка цена. Според мен, ако ВМРО издигнат Веселинов, може и да спечели от петнайстия път, но ако е Григоров или някой от другите - шансовете им са драстично по-малки. Интересно е, че по подобен начин ГЕРБ жертва и Пловдив - кандидатът им там не се радва на особена популярност, бил е от ГЕРБ, после от РБ, сега пак ГЕРБ. Също като при нас, в Пловдив ВМРО има силен кандидат, за който по незнайни причини много майни гласуват - Славчо Атанасов, хем тоя разцепи ВМРО веднъж преди години и не признаваше Шкембе войвода...

Колкото и обаче кандидатите да говорят предизборни лакърдии, участието в дебати дава добра възможност да видиш що за човек иска да управлява, доколко мнението което имаш за него по CV-то му отговаря наистина на представата, която създава за себе си човекът. Има си идеи и приоритети, които често са различни. Въпреки набора неща, които всеки би свършил, някой ще постави на по-преден план спорт, друг инфраструктура, трети - културни събития. Така че ще е добре да има дебат.
Активен
SKCH
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 419Профил Ел. поща
« Отговор #42 -: август 22, 2019, 10:19:05 »

Излязоха още двама кандидати - на обединението около БКП, избрало си готиното име "Обичам Русе" - Пенчо Милков. Признавам, че е свеж полъх на фона на това което се очакваше - Йотов, Белоев и други пенсионери.

Зелените или както там  се казват, също имат кандидат/номиниран - и те не знаят, защото по стара традиция, т. нар. "традиционни десни" си нямат никаква идея какво правят. А пък русенската организация на най-силната партия от групата - ДСБ, беше неколкократно изоставяна и предавана от от оня шопски келеш Радан. Тъй или иначе - кандидатът е Анатоли Казаков.

И двамата ми изглеждат без шансове, въпреки традиционната в града носталгия по БКП, непонятна за мен.
Активен
vesel
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2678


Профил Ел. поща
« Отговор #43 -: август 23, 2019, 01:53:36 »

Малиии, какви кандидати изпълзяха. Чак Стоилов почна да ми се издига в очите  Cheesy
Активен
JMM
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 667


Профил
« Отговор #44 -: август 23, 2019, 10:32:09 »

Малиии, какви кандидати изпълзяха. Чак Стоилов почна да ми се издига в очите  Cheesy

На всеки нов кмет му е необходимо време(поне година) докато сформира екип, навлезе в спецификата на кметската длъжност и се сработи с общинските служителите …

Тези изброени по горе, смешници, много съм любопитен как точно си представят "кметуването" - какъв екип ще сформират, ще разчитат ли на наличните кадри или ще започнат да провеждат "чистка" и каква подкрепа(финансова) биха имали от централната власт в София … или по вероятно очакват единствено да трупат политически актив на Нинова - видиш ли, "спечелихме Русе" … а какво следва за нас Русенци от всичко това ?!
Мен ме вълнува единствено, дали ще продължи динамиката(доколкото мога да използваме това определение) в Русе - строителство, инвестиции, събития...
Русе заслужава много по добро бъдеще, без значение болните амбиции на Нинова и гравитиращите около нея креатури и политически трупове …
« Последна редакция: август 24, 2019, 07:49:21 от JMM » Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.102 секунди с 27 запитвания. (Pretty URLs adds 0.018s, 2q)

Google e прегледал тази страница февруари 06, 2021, 06:47:04