Страници: 1 2 [3]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Местни и парламентарни избори 2023  (Прочетена 2616 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
SKCH
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 462

Профил Ел. поща
« Отговор #30 -: септември 12, 2023, 09:16:31 »

Малко куца история - тя не е позната с нищо друго, освен това, че е адвокат на Николай Събев. Сама по себе си никога не е била активна обществена фиигура. Лично предпочитах Белчев.
Интересно е, че уж Събев не харесва вече Кирчо и Кокорчо, пък сега негов човек ще е кандидат за кмет?
Освен на Българинов фиаското, днеска упражнението повториха и комунистите от т.нар. "Левица" - уж щели да работят за общи листи с БСП, Пенчо бил техният кандидат, след 1 час се оказа, че не било така.
ГЕРБ се чу, че май директорът на УМБАЛ Канев щели да предложат.
Като цяло постно, много подобно на миналите избори. Сега поне никой няма да се заиграва с любимия Дунав, че общината го е изоставила да се справя сам.
Активен
Slex
Full Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 172

Профил
« Отговор #31 -: септември 13, 2023, 11:46:13 »

На "Дунав" ходят по 700-800 души на мач, а това че ходят съвсем не означава, че отношението нат ози или онзи кандидат към отбора им влияе на електоралните нагласи. Мисля, че и самите кандидати го осъзнават и кой знае какво заиграване не съм виждал аз поне на последните няколко избори.
Активен
SKCH
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 462

Профил Ел. поща
« Отговор #32 -: септември 18, 2023, 09:55:24 »

На "Дунав" ходят по 700-800 души на мач, а това че ходят съвсем не означава, че отношението нат ози или онзи кандидат към отбора им влияе на електоралните нагласи. Мисля, че и самите кандидати го осъзнават и кой знае какво заиграване не съм виждал аз поне на последните няколко избори.

Точно на последните местни избори вкараха отбора в рекламните клипове на ГЕРб, имаше истерия, че ако ГЕРБ спечели, ще има Дунав в А група, ако загуби - не се знае дали ще има изобщо Дунав. А кандидатката на ГЕРБ беше като рекламно чучело на фен-шопа - на 2 мача, но с всички възможно артикули - шапка, шал, тениска, гривна, какво ли не.
Но местната власт за добро или лошо тотално е изоставила русенския спорт, с изкючение на герб заигравката с Дунав, през последните поне 20 години, така че да - по-скоро няма значение.
Активен
Страници: 1 2 [3]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.064 секунди с 25 запитвания. (Pretty URLs adds 0.005s, 2q)

Google e прегледал тази страница септември 25, 2023, 11:03:20