Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
Изгуби ли
регистрационния е-мейл?
Live Web Cam Rousse
Общ Форум
»
Общи приказки / General talk
»
Булки в Русе!
Username:
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Password:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Сигнали за кмета
Вход
1
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки в Русе! (Прочетена 3888 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
malina2121
Малина
Newbie
Неактивен
Публикации: 18
Ако няма къде да отидеш ,просто ела на себе си!
Булки в Русе!
«
-:
март 06, 2010, 03:03:14 »
Понеже съм на такава вълна ,бих искала и аз да мога да помогна на новодошлите булки в Русе ,а и не само на тях!Има доста организация ,докато една сватба бъде факт ,който има въпроси- нека пита ,ще подсказвам!На мен ми беше доста трудно ,но...................,срещнах наи-страхотната кума на света и сега всичко е много по-лесно!!!!!!!!Надявам се тази тема да е от полза!!!!!!!!1
Активен
malina2121
Малина
Newbie
Неактивен
Re:Булки в Русе!
«
Отговор #1 -:
март 08, 2010, 06:54:03 »
Хм,май няма много булки в този форум!!!!!!!!Нищо де ,ще оставя темата ,някой може и да се появи!
Активен
фараша
Hero Member
Неактивен
Публикации: 1266
«
Отговор #2 -:
март 08, 2010, 10:22:36 »
Добре дошла първо!
Това ще е първата сватба за форума, така че ако споделиш подробности относно дата и час на дългоочакваното събитие смятам, че ще успеем да изпратим представител на форума, поне в църковната част на събитието. Тъй де, няма да обикаляме само молци и индустриални зони, още повече че има доста способни фотографи между нас /очевидно нямам предвид себе си/
Пък после може и на някоя форумна среща да дойдете с бъдещият съпруг и да споделите що е туй сватба, има ли почва тя в Русе и в кой раздел попада - дали към заведенията в Русе, към спортния живот, инфраструктурните проекти или, недай си боже - общи приказки
п.п. Ако пък сватбата е в някои от "онлайн" църквите, може и доста виртуални сватбари да имате
Активен
malina2121
Малина
Newbie
Неактивен
«
Отговор #3 -:
март 09, 2010, 04:22:09 »
Представители на форума ще има -Камен и Елеонора -те ще са ни кумове и достойни делегати !Да не забравяме и малката Никол ,която ще ни е шаферка ,същинска принцеса !!!!!!!!!Църковния брак ще го отложим за лятото -в някое манастирче !Датата е 21 март 2010 г. и ще минем само през ритуалната зала -за граждански брак ,след което ще празнуваме в ресторант "А ла карт" !
Активен
deian
Hero Member
Неактивен
Публикации: 2875
«
Отговор #4 -:
март 09, 2010, 04:26:17 »
Я, то било баш форумна сватба
Горчиво!
Активен
malina2121
Малина
Newbie
Неактивен
«
Отговор #5 -:
март 09, 2010, 04:33:07 »
Днес приключихме с медицинските ,които се изискват за сключването на брак ,не зная до колко в Русе бракът има почва ,но повечето лекари бяха позабравили как се попълват подобни формуляри!!!!!!!!!!!!!!!Иначе пък много ни се радваха !Този факт ми говори ,че бракът продължава да бъде отживелица за нашето поколение!Честно казано,предпочитам първо да създам семейство с половинката си,всеки да се настрои на 'честотите' на другия (съвместният живот и бракът помагат за това)и едва тогава бих дала живот и на друго същество ,което да се роди от нашата любов и да живее в нашия хармоничен свят!Това за мен е истинското семейство.Всичко идва с времето си!
А темата съм я сложила в общите приказки ,защото не зная до колко ще ви е интересна!
«
Последна редакция: март 09, 2010, 04:35:49 от malina2121
»
Активен
SW2FL
Administrator
Hero Member
Неактивен
Публикации: 1035
«
Отговор #6 -:
март 09, 2010, 05:11:07 »
Цитат на: deian в март 09, 2010, 04:26:17
Я, то било баш форумна сватба
Горчиво!
Активен
malina2121
Малина
Newbie
Неактивен
«
Отговор #7 -:
март 09, 2010, 10:16:05 »
Ками ,защо се смущаваш ?
Активен
фараша
Hero Member
Неактивен
Публикации: 1266
«
Отговор #8 -:
март 10, 2010, 08:32:11 »
Цитат на: malina2121 в март 09, 2010, 04:22:09
Представители на форума ще има -Камен и Елеонора -те ще са ни кумове и достойни делегати !
Тези двамата не са от най-активните във форума - пишат рядко, но за сметка на това кратко. Но нали знаеш, краткият изказ е като дългият акт - цени се високо и в женските и в мъжките среди
И внимавай с кръстника, че има навика да слага камери къде ли не - да не ви подарят после клипче с първата брачна нощ
Цитат на: malina2121 в март 09, 2010, 04:22:09
Датата е 21 март 2010 г. и ще минем само през ритуалната зала -за граждански брак ,след което ще празнуваме в ресторант "А ла карт" !
Това с "А ла карт" е много добър избор, ако искате на финала може да пробвате тяхното крем брюле, направено е така както биха ви го направили на брега на Сена. Кърти всичко наред!
Тъй като темата е за съвети към булките /а що не и към младоженци?/, мен лично винаги ме е кефела идеята за брак по време на круиз по Дунава. Представяте ли си - в Белград сте госпожица, ден-два път и слизате в Будапеща като госпожа!
Така де, дунавски чеда сме, закърмени сме с дунавска вода, живеем край реката, накрая и соковете ни /за некремираните/ пак там ще изтекат...
Активен
Страници: [
1
]
Нагоре
Изпечатай
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Live Web Cam Rousse