Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Други градове  (Прочетена 6730 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
СкручЪ
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 444

Защото съм пич ;]

Профил WWW Ел. поща
« -: август 01, 2009, 04:00:39 »

Някой може ли да сподели впечатления от Благоевград? Има голям шанс следващите няколко години да ги прекарам като студент там и ми се иска да получа малко повече информация.

Share this topic on DiggShare this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on Twitter

Активен
deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2875

Профил
« Отговор #1 -: август 01, 2009, 04:17:56 »

Чисто студентски град. Имам наблюдения над AUBG, там е доста хубаво Smiley За ЮЗУ не знам. Имай предвид, че като приключи учебната година града се опразва, тъй като студентите от AUBG са длъжни да се изнесат до другата учебна година. То не че и ти ще стоиш там през ваканциите де Smiley
А да... и е на майната си спрямо Русе, което си е проблем Smiley Иначе като град не е лош, но е малък. За работа можеш да забравиш, но ти си там да учиш. Общо-взето ще имаш много свободно време в ЮЗУ Cheesy А прибирането до Русе си е е...о м*. Smiley
Активен
СкручЪ
Sr. Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 444

Защото съм пич ;]

Профил WWW Ел. поща
« Отговор #2 -: август 01, 2009, 05:19:38 »

Това с далечината е основният аргумент на нашите защо да не ходя там, но може да се преживее.
А защо да забравя за работата? Толкова ли няма?
Активен
deian
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2875

Профил
« Отговор #3 -: август 01, 2009, 05:30:08 »

Така съм чувал от приятели.
Активен
Zihuatanejo
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 556

Профил
« Отговор #4 -: август 10, 2009, 04:02:30 »

Някой ходил ли е в Белоградчик? Заслужава ли си да се направи екскурзия до там? Гледам, че сред туроператорите в Русе тази дестинация е хит в момента.
Активен
Valentin_K
CSKAr4e
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2035

*
Профил WWW
« Отговор #5 -: август 10, 2009, 04:58:24 »

Е, тя е хит заради така прочутите напоследък Белоградчишки скали. Иначе за града не знам нищо
Активен

Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 5225

Профил Ел. поща
« Отговор #6 -: август 10, 2009, 09:02:37 »

Цитат
Иначе за града не знам нищо.

Ами - още една причина да се посети за придобиване на впечатления... Wink
Активен

Smiley Четете и русенските теми във форума на SkyscraperCity!
peter
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 60

равно на водоравно

Профил
« Отговор #7 -: декември 16, 2009, 12:29:14 »

Мисля че тази тема е най-подходяща - един сайт за стара София, има уникални снимки, на които според мен си заслужава да се хвърли едно око http://stara-sofia.com/
Активен

© ®
Orthodox
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 5225

Профил Ел. поща
« Отговор #8 -: декември 19, 2009, 03:00:50 »

И още нещо, свързано със София, но от днешния ден. Пускам го, защото има общо с русенския комплекс Гранд Плаза. Преди време се ядосвахме, че поради забавянето на строителството в Русе софийската многофункционална (спортно-концертна) зала е изпреварила нашата. Обаче ето, че сега пък там има проблеми...

Борисов спря строежа на спортната зала в София
19 декември 2009 / News.dir.bg

Министър-председателят Бойко Борисов заяви, че от понеделник ще бъде спряно строителството на многофункционалната спортна зала в София.

Строежът ще бъде спрян, докато не бъде избрана фирма, която да упражнява строителен надзор, заяви Борисов, цитиран от БГНЕС. След като това стане, строителството ще продължи, зарече се премиерът.

Вчера народните представители от Синята коалиция Иван Иванов и Михаил Михайлов заявиха, че ДНСК вече е спряла строежа на многофункционалната спортна зала заради редица нарушения. Двамата депутати дори намекнаха за конфликт на интереси при строежа на залата.

"Знаете, че преговаряхме за 17 милиона по-евтино. Не очаквах, че до такава степен държавате е била без контрол. Нито има конкурс за строителен надзор, нито нищо. Спираме от понеделник строежа. Конкурсът тече", допълни Борисов.

От "Главболгарстрой" свикаха специална пресконференция, на която обявиха, че имат влязло в сила разрешително за строеж, както и необходимата техническа документация.

http://dnes.dir.bg/2009/12/19/news5578676.html
Активен

Smiley Четете и русенските теми във форума на SkyscraperCity!
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.049 секунди с 24 запитвания. (Pretty URLs adds 0.006s, 2q)

Google e прегледал тази страница Днес в 09:19:12