Страници: 1 2 [3]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коронавирус /COVID-19/  (Прочетена 8821 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 2274

Профил WWW
« Отговор #30 -: юли 27, 2020, 12:57:32 »

Сега се връщам от родното лайноморие и мога да кажа че на чартърите е теглено една доста голяма майна за силно неудоволствие на Борисов (който май няма да го бъде още много, по Тракия имаше по мостовете транспаранти от вида "оставка, съд и затвор")
Активен
JMM
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 874

Профил
« Отговор #31 -: юли 27, 2020, 06:43:32 »

Не намирам поста ти да е свързан с темата, но ще коментирам следното

Сега се връщам от родното лайноморие ...

Любопитен съм, дали подобно отношение или израз може да бъде чут в която и да е от останалите държави с излаз на Черно море ...
Активен
фараша
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1432

Профил
« Отговор #32 -: юли 30, 2020, 10:44:08 »

По-скоро има връзка. Явно има вече ваксина срещу Ковид и тя е в туризма и ресторантьорството в България. Аха да сложат тестове на украинците и...ги отмениха скоропостижно. Както и с малко забавяне, дадоха исканата отстъпка за ДДС и за алкохола. Дълбоко съм убеден, че ако не бяхме в Евросъюза, нямаше да има тестове и ограничения за никоя държава, по време на летния сезон. Очевидно туризъм и политика у нас споделят общи парични кръгове, а вероятно и собственост.
Активен
JMM
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 874

Профил
« Отговор #33 -: август 01, 2020, 11:38:34 »

За пореден път се убеждавам, че една от основните причини за днешните нещастни хора в България, са медиите скрити зад "свобода на словото" и разпространяваните от тях полуистини, откровени лъжи и конспиративни теории.

Цитат
Дълбоко съм убеден, че ако не бяхме в Евросъюза, нямаше да има тестове и ограничения за никоя държава, по време на летния сезон. Очевидно туризъм и политика у нас споделят общи парични кръгове, а вероятно и собственост.

От изказаното не става ясно, дали България като част от ЕС е нещо лошо, както и заключението "Очевидно туризъм и политика у нас споделят общи парични кръгове, а вероятно и собственост." без за подобна връзка да има някакви доказателства, а само предположения…
Активен
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #34 -: септември 04, 2020, 03:08:49 »

Жив и здрав да е евросъюза, в момента съм на Ситония и всичко си е супер, благодарение на ковид-а е и по-спокойно от предишните години. Да не каже някой че не съм патриот, това лято ходих и на св. Тома, дори онази кобила Ангелкова се появи за един уикенд, буквално броени дни преди да я низвергнат. Там не беше лошо, гледката в южна посока е доста добра, благодарение на гадната НАТУРА2000, която все още някак спазват там. В северна посока не я спазват обаче и гледката беше онази прословута подпорна стена.
Активен
n00b
Hero Member
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #35 -: септември 04, 2020, 03:21:14 »

Та да, отплеснах се с екологичните проблеми и туризма, а темата беше за ковид-а. Така, тука като дойдох, първоначално хората ходеха с маски и по улиците, вече е само за затворени пространства. Сърби нямаше никакви, сега вече виждам чат-пат някой друг, минали години бяха повече от българите. Ако се пробваш да влезеш без маска в магазин, ще ти набият канчето лошо и това си се следи. Сега забавата - маски на плажа - както очаквах са фейк нюз, пуснати в нашите услужливи към туристическото министерство "медии". Мога да го сравня това с пребиваването си на родното черноморие, което беше преди вече месец и повече. Там никой не ебаваше маски никъде, персонала си ги носеше на устата, пускат се хора от цял свят (съмнително дали дори с тестове). Дали туристическите лобита натежават по отношение на противоепидемиологичните мерки, не знам. Силно съм склонен да вярвам че имат обаче.
Активен
фараша
Hero Member
Неактивен Неактивен

Публикации: 1432

Профил
« Отговор #36 -: ноември 03, 2020, 11:25:54 »

Сега влизаме в скиорско-кръчмарската мъка, тоест как хем да се вземат мерки против епидемията, хем зимни курорти и кръчми да бачкат. Накрая сигурно ще вземат по-скоро здравни мерки /идват избори все пак/, но ще им налеят милиони за компенсация. Така си мисля, ще видим...
Активен
Страници: 1 2 [3]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Страницата е създадена за 0.049 секунди с 25 запитвания. (Pretty URLs adds 0.005s, 2q)

Google e прегледал тази страница октомври 09, 2024, 01:33:07